patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Trinta bulvių ir sūrio sriuba

trinta bulviu ir surio sriuba Mums reikės:
5-6 bulvių
1 svogūno
3 lydytų sūrelių
4 riekelių batono
sviesto
druskos
baltųjų pipirų
krapų arba petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Trinta bulvių ir sūrio sriuba
Svogūnus, bulves, nuplauname, nuvalome ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Užpilame daržoves 2/3 vandens, įdedame druskos ir verdame. Išvirusias daržoves sutriname blenderiu iki tyrės konsistencijos. Į tyrę įpilame truputį sultinio (kad būtų kremo tirštumo), dedame ant ugnies, sudedame nedideliais gabaliukais supjaustytą lydytą sūrį ir paverdame kelias minutes kol sūris pilnai išsilydo, pagal skonį įberiame druskos, pipirų.
Batoną supjaustome kubeliais ir apkepiname svieste. Skrebučius suberiame į sriubą, pabarstome žalumynais. Trinta bulvių ir sūrio sriuba paruošta. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

agurkine sriuba su perlinemis kruopomis
Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis
Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis, bulvėmis, morkomis, svogūnu. Virta mėsos sultinyje. Skani ir labai soti sriuba
barsciai su grybais
Barščiai su džiovintais grybais
Tradiciniai lietuviški barščiai paskaninti džiovintais grybais. Nepakartojamo skonio derinys.
darzoviu sriuba su farsu
Daržovių sriuba su faršu
Daržovių sriuba su faršu. Cukinijų, kopūstų, pomidorų, salierų, morkų, porų sriuba su mėsos faršo frikadelėmis.
saltibarsciai
Šaltibarščiai
Šaltibarščiai. Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai su burokėliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.