patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu

zaliuju zirneliu sriuba su kokosu pienu Mums reikės:
800 g šviežių arba šaldytų žaliųjų žirnelių
250 ml kokosų pieno
750 ml daržovių sultinio
1 svogūno
1 poro
1 nedidelio čili pipiro
2 valg. š. alyvuogių aliejaus arba sviesto
1 valg. š. sutarkuoto šviežio imbiero
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu
Svogūnas susmulkinamas ir apkepinamas svieste ar alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos. Sudedamas sutarkuotas imbieras, smulkiai supjaustytas poras, susmulkintas čili pipiras ir viskas pakepinama 2 min. Supilamas sultinys ir užvirinama. Suberiami žirneliai ir verdama 5-7 min., kol žirneliai suminkštėja. Pagardinama druska, pipirais ir nuimama nuo ugnies. Truputį pravėsinama ir sutrinama su blenderiu. Supilamas kokosų pienas, dedama ant ugnies ir užvirinama.

Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu papuošiama mėtos šakele ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

tirsta darzoviu sriuba
Tiršta daržovių sriuba
Tiršta daržovių sriuba su baltosiomis bei šparaginėmis pupelėmis, džiovintais pomidorais, bulvėmis, svogūnais, prieskoniais bei žalumynais.
ziediniu kopustu sriuba
Žiedinių kopūstų sriuba
Žiedinių kopūstų daržovių sriuba. Tinka ir pietums ir šventiniam stalui.
barsciai su grybais
Barščiai su džiovintais grybais
Tradiciniai lietuviški barščiai paskaninti džiovintais grybais. Nepakartojamo skonio derinys.
sriuba su briuselio kopustais
Sriuba su briuselio kopūstais
Daržovių sriuba su briuselio kopūstais, bulvėmis, svogūnais, morkomis, paprika, petražolės šaknimi, salierais, kiaušiniais bei grietine.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena