patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu

zaliuju zirneliu sriuba su kokosu pienu Mums reikės:
800 g šviežių arba šaldytų žaliųjų žirnelių
250 ml kokosų pieno
750 ml daržovių sultinio
1 svogūno
1 poro
1 nedidelio čili pipiro
2 valg. š. alyvuogių aliejaus arba sviesto
1 valg. š. sutarkuoto šviežio imbiero
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu
Svogūnas susmulkinamas ir apkepinamas svieste ar alyvuogių aliejuje iki auksinės spalvos. Sudedamas sutarkuotas imbieras, smulkiai supjaustytas poras, susmulkintas čili pipiras ir viskas pakepinama 2 min. Supilamas sultinys ir užvirinama. Suberiami žirneliai ir verdama 5-7 min., kol žirneliai suminkštėja. Pagardinama druska, pipirais ir nuimama nuo ugnies. Truputį pravėsinama ir sutrinama su blenderiu. Supilamas kokosų pienas, dedama ant ugnies ir užvirinama.

Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu papuošiama mėtos šakele ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

trinta morku sriuba
Trinta morkų sriuba
Trinta morkų, pankolių šaknų, vištienos sultinio, svogūnų, grietinėlės sriuba su žalumynais.
sriuba su briuselio kopustais
Sriuba su briuselio kopūstais
Daržovių sriuba su briuselio kopūstais, bulvėmis, svogūnais, morkomis, paprika, petražolės šaknimi, salierais, kiaušiniais bei grietine.
ziediniu kopustu sriuba
Žiedinių kopūstų sriuba
Žiedinių kopūstų daržovių sriuba. Tinka ir pietums ir šventiniam stalui.
pomidoru pupeliu sriuba
Pomidorų - pupelių sriuba
Pertrinta pomidorų ir konservuotų raudonųjų pupelių sriuba su morkomis bei česnakais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu