patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Obuolių sūris

obuoliu suris Mums reikės:
5 kg obuolių
1 kg cukraus
žiupsnelio cinamono

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Obuolių sūris
Obuolius sūriui nulupame, išimame sėklas ir supjaustome plonomis skiltelėmis. Sudedame į dubenį, užpilame cukrumi ir 24 val. paliekame stovėti. Atsiradusį skystį nupilame į emaliuotą puodą ir kaitiname, kol išgaruoja pusė skysčio. Tada suberiame obuolių skilteles (nedidelę dalį pasiliekame), cinamoną ir maišant verdame, kol masė sutirštėja. Obuolių sūris būna išviręs, kai  šaukštu perbraukus per masę, ji greitai nesusilieja. Baigiant virti sudedame likusias obuolių skilteles, išmaišome ir dar paverdame 2-3 min., taip gausime mozaikinį obuolių sūrį. Karštą obuolių masę sukrečiame į celofanu išklotus sūrmaišius,  gerai suspaudžiame (nepaliekant oro tarpų), užrišame ir paslegiame. Obuolių sūris 6-10 dienų džiovinamas sudėjus ant grotelių arba pakabinus. Toliau obuolių sūris laikomas sausoje patalpoje su visu sūrmaišiu arba tik celofane. Obuolių sūris puikus ir sveikas desertas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sokoladiniai metiniai saldainiai
Šokoladiniai - mėtiniai saldainiai
Šokoladiniai - mėtiniai saldainiai. Juodoho šokolado, mėtinių ledinukų, kondensuoto pieno saldainiai.
panakota su braskiu zele
Panakota (Panna cotta) su braškių želė
Panakota (Panna cotta) - tradicinis Itališkas desertas su braškių želė.
vaisiu desertas su jogurtu
Vaisių desertas su jogurtu
Gaivus įvairių vaisių desertas su jogurtu ir medumi.
naminiai saldainiai rafaelo
Naminiai saldainiai "Rafaello"
Naminiai saldainiai "Rafaello". Pasigaminkime šių skanių Rafaelo saldainių namie. Receptas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!