patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vaisinis desertas su ledais

vaisinis desertas su ledais Mums reikės:
1 banano
1 persiko
1 kivi
150 g braškių
150 g vynuogių (be kauliukų)
1 obuolio arba kriaušės
200 g ledų
2 valg. šaukštų sirupo (aviečių, vyšnių)

Gaminame. Vaisinis desertas su ledais.
Visus vaisius nuplauname, nusausiname. Bananą, kivi supjaustome griežinėliais, persiką, obuolį ar kriaušę – kubeliais, vynuoges – per pusę, braškes padalijame į keturias dalis. Visus vaisius sudedame į lėkštes, ant viršaus dedame po kamuoliuką ledų ir apšlakstome sirupu. Vaisinis desertas su ledais gali būti pabarstytas smulkintais riešutais, šokolado drožlėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

maskarpones surio ledai
Maskarponės sūrio ledai (Mascarpone ledai)
Maskarponės sūrio ledai (Mascarpone ledai). Ledai su maskarponės sūriu, konjaku ir riešutais.
panakota su braskiu zele
Panakota (Panna cotta) su braškių želė
Panakota (Panna cotta) - tradicinis Itališkas desertas su braškių želė.
sokoladiniai batoneliai su kokosu
Šokoladiniai batonėliai su kokosu
Šokoladiniai, biskvitiniai batonėliai su maskarponės sūriu,kokoso drožlėmis, baltu šokoladu.
mandarinu skilteles sokolade
Mandarinų skiltelės šokolade
Mandarinų skiltelės šokolade. Išskirtinio skonio ir vaizdo desertas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena