patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vaisinis desertas su ledais

vaisinis desertas su ledais Mums reikės:
1 banano
1 persiko
1 kivi
150 g braškių
150 g vynuogių (be kauliukų)
1 obuolio arba kriaušės
200 g ledų
2 valg. šaukštų sirupo (aviečių, vyšnių)

Gaminame. Vaisinis desertas su ledais.
Visus vaisius nuplauname, nusausiname. Bananą, kivi supjaustome griežinėliais, persiką, obuolį ar kriaušę – kubeliais, vynuoges – per pusę, braškes padalijame į keturias dalis. Visus vaisius sudedame į lėkštes, ant viršaus dedame po kamuoliuką ledų ir apšlakstome sirupu. Vaisinis desertas su ledais gali būti pabarstytas smulkintais riešutais, šokolado drožlėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

maskarpones surio ledai
Maskarponės sūrio ledai (Mascarpone ledai)
Maskarponės sūrio ledai (Mascarpone ledai). Ledai su maskarponės sūriu, konjaku ir riešutais.
mango su grietinele
Mango su grietinėle
Mango su grietinėle. Sirupe apvirtos ir atvėsintos mango skiltelės su plakta grietinėle.
panakota su braskiu zele
Panakota (Panna cotta) su braškių želė
Panakota (Panna cotta) - tradicinis Itališkas desertas su braškių želė.
kepti obuoliai su medumi ir migdolais
Kepti obuoliai su medumi ir migdolais
Kepti obuoliai su medumi ir migdolais. Orkaitėje kepti, išskobti, medaus ir migdolų įdaru užpildyti obuoliai su cinamonu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena