patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vaisinis desertas su ledais

vaisinis desertas su ledais Mums reikės:
1 banano
1 persiko
1 kivi
150 g braškių
150 g vynuogių (be kauliukų)
1 obuolio arba kriaušės
200 g ledų
2 valg. šaukštų sirupo (aviečių, vyšnių)

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Vaisinis desertas su ledais.
Visus vaisius nuplauname, nusausiname. Bananą, kivi supjaustome griežinėliais, persiką, obuolį ar kriaušę – kubeliais, vynuoges – per pusę, braškes padalijame į keturias dalis. Visus vaisius sudedame į lėkštes, ant viršaus dedame po kamuoliuką ledų ir apšlakstome sirupu. Vaisinis desertas su ledais gali būti pabarstytas smulkintais riešutais, šokolado drožlėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepti obuoliai su medumi ir migdolais
Kepti obuoliai su medumi ir migdolais
Kepti obuoliai su medumi ir migdolais. Orkaitėje kepti, išskobti, medaus ir migdolų įdaru užpildyti obuoliai su cinamonu.
obuoliu suris
Obuolių sūris
Virtas ir padžiovintas obuolių sūris iš obuolių, cukraus ir cinamono. Tradicinis lietuviškas desertas.
sokoladiniai metiniai saldainiai
Šokoladiniai - mėtiniai saldainiai
Šokoladiniai - mėtiniai saldainiai. Juodoho šokolado, mėtinių ledinukų, kondensuoto pieno saldainiai.
varskes desertas su vaisiais
Varškės desertas su vaisiais
Varškės desertas su vaisiais. Paprastai paruošiamas ir labai skanus desertas su varške, kondensuotu pienu ir vaisiais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu