patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vaisinis desertas su ledais

vaisinis desertas su ledais Mums reikės:
1 banano
1 persiko
1 kivi
150 g braškių
150 g vynuogių (be kauliukų)
1 obuolio arba kriaušės
200 g ledų
2 valg. šaukštų sirupo (aviečių, vyšnių)

Gaminame. Vaisinis desertas su ledais.
Visus vaisius nuplauname, nusausiname. Bananą, kivi supjaustome griežinėliais, persiką, obuolį ar kriaušę – kubeliais, vynuoges – per pusę, braškes padalijame į keturias dalis. Visus vaisius sudedame į lėkštes, ant viršaus dedame po kamuoliuką ledų ir apšlakstome sirupu. Vaisinis desertas su ledais gali būti pabarstytas smulkintais riešutais, šokolado drožlėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

maskarpones surio ledai
Maskarponės sūrio ledai (Mascarpone ledai)
Maskarponės sūrio ledai (Mascarpone ledai). Ledai su maskarponės sūriu, konjaku ir riešutais.
bananai sokolado padaze
Bananai šokolado padaže
Grilyje ar orkaitėje kepti bananai pateikti su šokolado padažu. Nuostabus desertas.
riesutiniai saldainiai su sokoladu
Riešutiniai saldainiai su šokoladu
Riešutiniai saldainiai su šokoladu. Saldainiai iš graikiškų riešutų, sausainių, cukraus, medaus, sviesto, šokolado. Receptas su nuotraukomis.
vaisiu desertas su jogurtu
Vaisių desertas su jogurtu
Gaivus įvairių vaisių desertas su jogurtu ir medumi.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.