patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vaisinis desertas su ledais

vaisinis desertas su ledais Mums reikės:
1 banano
1 persiko
1 kivi
150 g braškių
150 g vynuogių (be kauliukų)
1 obuolio arba kriaušės
200 g ledų
2 valg. šaukštų sirupo (aviečių, vyšnių)

Gaminame. Vaisinis desertas su ledais.
Visus vaisius nuplauname, nusausiname. Bananą, kivi supjaustome griežinėliais, persiką, obuolį ar kriaušę – kubeliais, vynuoges – per pusę, braškes padalijame į keturias dalis. Visus vaisius sudedame į lėkštes, ant viršaus dedame po kamuoliuką ledų ir apšlakstome sirupu. Vaisinis desertas su ledais gali būti pabarstytas smulkintais riešutais, šokolado drožlėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

obuoliu suris
Obuolių sūris
Virtas ir padžiovintas obuolių sūris iš obuolių, cukraus ir cinamono. Tradicinis lietuviškas desertas.
kepti obuoliai su medumi ir migdolais
Kepti obuoliai su medumi ir migdolais
Kepti obuoliai su medumi ir migdolais. Orkaitėje kepti, išskobti, medaus ir migdolų įdaru užpildyti obuoliai su cinamonu.
sokoladiniai metiniai saldainiai
Šokoladiniai - mėtiniai saldainiai
Šokoladiniai - mėtiniai saldainiai. Juodoho šokolado, mėtinių ledinukų, kondensuoto pieno saldainiai.
vaisiu desertas su jogurtu
Vaisių desertas su jogurtu
Gaivus įvairių vaisių desertas su jogurtu ir medumi.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena