patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais

jautiena troskinta su dziovintais pomidorais Mums reikės:
600 g jautienos išpjovos
100 g saulėje džiovintų pomidorų su aliejumi
1 didelio svogūno
50 ml sauso balto vyno
10 žaliųjų alyvuogių (be kauliukų)
žiupsnelio džiovintų bazilikų, čiobrelių, rozmarinų, druskos

Gaminame. Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais
Jautieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus, įkaitiname ir ant stiprios ugnies apkepiname jautienos gabaliukus, kol susiformuoja traški plutelė. Tada įpilame stiklinę karšto vandens, uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie 40-50 min. Kol jautiena troškinasi, apkepiname pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Džiovintus pomidorus supjaustome juostelėmis, alyvuoges – žiedeliais. Viską sudedame į patroškintą jautieną, pabarstome druska, džiovintomis žolelėmis, supilame vyną ir viską patroškiname 10-15 min. Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais patiekiama su virtais ryžiais. Skanaus.

Komentarai

2014-12-30
Eivitas
Labai liuks receptas! Rekomenduoju!
2014-12-02
Viktorija
Patiko troskinukas tiek man, tiek vyrui. Skanaus!
2013-05-12
Monika
Labai labai skanu, siulyciau visiems pabandyti Šypsena Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

jautienos ispjova su kavos plutele
Jautienos išpjova su kavos plutele
Jautienos išpjova su kavos plutele
vengriskas guliasas
Vengriškas guliašas
Vengriškas guliašas. Jautienos, daržovių ir prieskonių troškinys paruoštas pagal vengrišką receptą. Receptas su nuotraukomis.
jautiena su graikiskais riesutais
Jautiena su graikiškais riešutais
Jautiena pikantiškame marinate su graikiškais riešutais ir paprikos juostelėmis.
troskinta jautiena su dziovintais pomidorais
Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais
Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena