patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais

jautiena troskinta su dziovintais pomidorais Mums reikės:
600 g jautienos išpjovos
100 g saulėje džiovintų pomidorų su aliejumi
1 didelio svogūno
50 ml sauso balto vyno
10 žaliųjų alyvuogių (be kauliukų)
žiupsnelio džiovintų bazilikų, čiobrelių, rozmarinų, druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais
Jautieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus, įkaitiname ir ant stiprios ugnies apkepiname jautienos gabaliukus, kol susiformuoja traški plutelė. Tada įpilame stiklinę karšto vandens, uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie 40-50 min. Kol jautiena troškinasi, apkepiname pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Džiovintus pomidorus supjaustome juostelėmis, alyvuoges – žiedeliais. Viską sudedame į patroškintą jautieną, pabarstome druska, džiovintomis žolelėmis, supilame vyną ir viską patroškiname 10-15 min. Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais patiekiama su virtais ryžiais. Skanaus.

Komentarai

2014-12-30
Eivitas
Labai liuks receptas! Rekomenduoju!
2014-12-02
Viktorija
Patiko troskinukas tiek man, tiek vyrui. Skanaus!
2013-05-12
Monika
Labai labai skanu, siulyciau visiems pabandyti Šypsena Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

jautiena su graikiskais riesutais
Jautiena su graikiškais riešutais
Jautiena pikantiškame marinate su graikiškais riešutais ir paprikos juostelėmis.
jautienos ispjova su dziovintu grybu padazu
Jautienos išpjova su džiovintų grybų padažu
Apkepta jautienos išpjova griežinėliais su džiovintų grybų padažu.
jautienos kepeneles su granatu seklomis
Jautienos kepenėlės su granatų sėklomis
Apkeptos jautienos kepenėlės su granatų sėklomis bei medumi.
jautienos ispjova su kavos plutele
Jautienos išpjova su kavos plutele
Jautienos išpjova su kavos plutele

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu