Jautienos kepenėlės su obuoliais

jautienos kepeneles su obuoliais
Mums reikės:
800 g jautienos kepenėlių
4 svogūnų
4 obuolių
60 g sviesto
40 g miltų
300 ml pieno
aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
petražolių
Gaminame. Jautienos kepenėlės su obuoliais
Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais.jautienos kepeneles su obuoliais 4
Obuolius nulupame, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais. Kepenėles nuplauname, nupjaustome plėves ir supjaustome storesniais griežinėliais, maždaug po 200 g. Sudedame į dubenį, užpilame pieno ir paliekame 1,5-2 val. pastovėti. Kepenėlių gabaliukus nusausiname, apvoliojame miltuose, pabarstome druska, pipirais ir apkepiname aliejaus ir sviesto mišinyje po 3-5 min. iš abiejų pusių.jautienos kepeneles su obuoliais 2
Kitoje keptuvėje apkepiname svogūnus, kol jie tampa auksinės spalvos.jautienos kepeneles su obuoliais 3
Obuolių gabaliukus nuolat pamaišant truputį apkepiname svieste.jautienos kepeneles su obuoliais 1
Į lėkštę dedame svogūnus, dalį pakepintų obuolių, jautienos kepenėles ir ant viršaus užberiame obuolių gabaliukus. Jautienos kepenėles su obuoliais papuošiame petražolėmis ir patiekiame į stalą. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas