patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jautienos kukuliai pomidorų padaže

mesos kukuliai pomidoru padaze Mums reikės:
700 g jautienos faršo
1 morkos, svogūno
1 stiebelio saliero
1 kiaušinio
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
50 džiuvėsėlių
60 ml balto sauso vyno
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
aliejaus, žiupsnelio džiovinto baziliko
druskos, pipirų

Gaminame. Jautienos kukuliai pomidorų padaže
Į jautienos faršą įmušame kiaušinį, suberiame džiuvesėlius, įpilame apie 50 ml vandens, įberiame druskos, pipirų ir gerai išmaišome. Suformuojami nedideli jautienos kukuliai. Apkepiname juos aliejuje iš visų pusių ir sudedame į dubenį.mesos kukuliai pomidoru padaze 1
Morkas supjaustome plonais griežinėliais, svogūną, saliero stiebelį susmulkiname ir visas daržoves apkepiname aliejuje.mesos kukuliai pomidoru padaze 2
Supilame vyną, citrinos sultis, šakute sutrintus pomidorus ir užviriname. Tada sudedami jautienos kukuliai, įberiama baziliko ir uždengus patroškinama ant silpnos ugnies apie 20 min.mesos kukuliai pomidoru padaze 3
Jautienos kukuliai pomidorų padaže paruošti. Skanaus.

Komentarai

2017-04-25
V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

jautienos suktinukai
Jautienos suktinukai
Orkaitėje kepti jautienos suktinukai įdaryti brokoliais, svogūnais, morkomis, žiediniais kopūstais, fermentiniu sūriu.
astrus troskinys
Aštrus troškinys
Aštrus troškinys. Jautienos faršo, konservuotų pupelių, konservuotos paprikos, svogūnų, čili pipiro, pomidorų pastos aštrus troškinys.
jautiena burgundiskai
Jautiena burgundiškai
Jautiena burgundiškai. Vyne marinuota, apkepinta ir patroškinta jautiena su morkomis, svogūnais, pievagrybiais.
befstrogenas
Befstrogenas
Befstrogenas. Labai greitai paruošiamas geras jautienos befstrogenas su kepintais svogūnais. Befstrogeno receptas su nuotraukomis.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.