patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jautienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš jautienos.

Jautienos kepenėlės su granatų sėklomis

jautienos kepeneles su granatu seklomis
Mums reikės:
600 g jautienos kepenėlių
250 ml pieno
1 vnt. didelio granato vaisiaus
1 arb. š. medaus
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
kelių svogūnų laiškų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais (1)

troskinta jautiena su dziovintais pomidorais
Mums reikės:
600 g minkštos jautienos
2 svogūnų
100 g kiaulienos šoninės
50 ml balto sauso vyno
150 ml sultinio
4-5 džiovintų pomidorų
6-8 alyvuogių
žiupsnelio džiovinto mairūno, baziliko
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Jautienos išpjova su kavos plutele

jautienos ispjova su kavos plutele
Mums reikės:
900 g jautienos išpjovos
300 g nedidelių morkų
200 g vyšninių pomidorų
250 g šalotės svogūnų (askaloninių česnakų)
1 paprikos
90 g sviesto
70 ml obuolių acto 6 proc.
2 valg.š. medaus
saujos kavos pupelių
1-1,5 valg. š. penkių pipirų mišinio
0,5 valg. š. druskos
Receptas, gaminimas

Kepta jautiena kinietiškai

kepta jautiena kinietiskai
Mums reikės:
500 g jautienos išpjovos
1 didelio svogūno
2 kiaušinių
60 g krakmolo
70 ml sojų padažo
1 arb. š. malto imbiero
1 arb. š. maltų čili pipirų
druskos
Receptas, gaminimas

Jautiena su džiovintomis slyvomis

jautiena su dziovintomis slyvomis
Mums reikės:
1 kg jautienos išpjovos
150 g džiovintų slyvų (be kauliukų)
70 g kedro riešutų
3 svogūnų
5 skiltelių česnako
150 ml sauso balto vyno
800 ml mėsos sultinio
1 valg. š. miltų
1 arb. š. džiovintų čiobrelių
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
0,5 arb. š. maltų juodųjų pipirų
druskos, žalumynų
Receptas, gaminimas

Jautiena su graikiškais riešutais

jautiena su graikiskais riesutais
Mums reikės:
1 kg jautienos išpjovos
100 g graikiškų riešutų (branduolių)
1 raudonos paprikos
70 ml sultinio
1 valg. šaukšto sezamo aliejaus
1 valg. šaukšto aliejaus
1 arb. šaukštelio kukurūzų miltų
Receptas, gaminimas

Jautienos steikas (4)

jautienos steikas
Mums reikės:
800 g jautienos išpjovos
90 g sviesto
2 arb. š. citrinos sulčių
2 arb. š. susmulkintų petražolių
1 - 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Vengriškas guliašas (7)

vengriskas guliasas
Mums reikės:
600 g jautienos (arba kiaulienos mentės)
2 valg. š. aliejaus
2 svogūnų
3 skiltelių česnako
1-2 morkų
2 pomidorų
1-2 paprikų
4-5 bulvių
1 valg. š. paprikos miltelių
0.5 arb. š. kmynų
1-2 lauro lapelių
maltų juodųjų pipirų, druskos
Receptas, gaminimas

Jautiena škotiškai (1)

jautiena skotiskai
Mums reikės:
1,5 kg jautienos išpjovos
800 ml tamsaus alaus
400 g graikiškų riešutų
100 g rūkytos šoninės
80 g sviesto
3 svogūnų
3 valg. š. aliejaus
2 valg. š. miltų
2 skiltelių česnako
1 lauro lapo
pundelio petražolių
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais (3)

jautiena troskinta su dziovintais pomidorais
Mums reikės:
600 g jautienos išpjovos
100 g saulėje džiovintų pomidorų su aliejumi
1 didelio svogūno
50 ml sauso balto vyno
10 žaliųjų alyvuogių (be kauliukų)
žiupsnelio džiovintų bazilikų, čiobrelių, rozmarinų, druskos
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskintos kepeneles
Troškintos kepenėlės
Kiaulienos ar jautienos kepenėlės troškintos su kepintais svogūnais, grietine ir žalumynais.
jautienos ispjova su dziovintu grybu padazu
Jautienos išpjova su džiovintų grybų padažu
Apkepta jautienos išpjova griežinėliais su džiovintų grybų padažu.
astrus troskinys
Aštrus troškinys
Aštrus troškinys. Jautienos faršo, konservuotų pupelių, konservuotos paprikos, svogūnų, čili pipiro, pomidorų pastos aštrus troškinys.
jautiena burgundiskai
Jautiena burgundiškai
Jautiena burgundiškai. Vyne marinuota, apkepinta ir patroškinta jautiena su morkomis, svogūnais, pievagrybiais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Justina
Labai paprastas ir skanus receptas ypač, kai nori suvilioti savo vyrą, kuris šiaip paprastai linkęs valgyti mėsą ir bulves Šypsena
kristute
Pirmą kartą kepiau ir likau labai patenkinta rezultatu. Išėjo fantastiškas! Žinau kad jį kepsiu dar ne vieną kartą. Ačiū už paprastą ir tikrai gerą receptą.  Myliu
Vestina
O Dieve koks nerealus plovas. Žiauriai skanus. Myliu tą žmogų kuris tai sukūrė. WOW!!!!! 10 balų.  Myliu  Šypsena
Uošvis
Įdėkit truputi čili pipirų, lauro lapo ir pakepinkit spirgiukus su svogunais ir morkomis. Bus pasaka Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Naudojamos "žalios" bulvės.