patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jautienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš jautienos.

Jautienos kepenėlės su granatų sėklomis

jautienos kepeneles su granatu seklomis
Mums reikės:
600 g jautienos kepenėlių
250 ml pieno
1 vnt. didelio granato vaisiaus
1 arb. š. medaus
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
kelių svogūnų laiškų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais (1)

troskinta jautiena su dziovintais pomidorais
Mums reikės:
600 g minkštos jautienos
2 svogūnų
100 g kiaulienos šoninės
50 ml balto sauso vyno
150 ml sultinio
4-5 džiovintų pomidorų
6-8 alyvuogių
žiupsnelio džiovinto mairūno, baziliko
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Jautienos išpjova su kavos plutele

jautienos ispjova su kavos plutele
Mums reikės:
900 g jautienos išpjovos
300 g nedidelių morkų
200 g vyšninių pomidorų
250 g šalotės svogūnų (askaloninių česnakų)
1 paprikos
90 g sviesto
70 ml obuolių acto 6 proc.
2 valg.š. medaus
saujos kavos pupelių
1-1,5 valg. š. penkių pipirų mišinio
0,5 valg. š. druskos
Receptas, gaminimas

Kepta jautiena kinietiškai

kepta jautiena kinietiskai
Mums reikės:
500 g jautienos išpjovos
1 didelio svogūno
2 kiaušinių
60 g krakmolo
70 ml sojų padažo
1 arb. š. malto imbiero
1 arb. š. maltų čili pipirų
druskos
Receptas, gaminimas

Jautiena su džiovintomis slyvomis

jautiena su dziovintomis slyvomis
Mums reikės:
1 kg jautienos išpjovos
150 g džiovintų slyvų (be kauliukų)
70 g kedro riešutų
3 svogūnų
5 skiltelių česnako
150 ml sauso balto vyno
800 ml mėsos sultinio
1 valg. š. miltų
1 arb. š. džiovintų čiobrelių
0,5 arb. š. maltų čili pipirų
0,5 arb. š. maltų juodųjų pipirų
druskos, žalumynų
Receptas, gaminimas

Jautiena su graikiškais riešutais

jautiena su graikiskais riesutais
Mums reikės:
1 kg jautienos išpjovos
100 g graikiškų riešutų (branduolių)
1 raudonos paprikos
70 ml sultinio
1 valg. šaukšto sezamo aliejaus
1 valg. šaukšto aliejaus
1 arb. šaukštelio kukurūzų miltų
Receptas, gaminimas

Jautienos steikas (4)

jautienos steikas
Mums reikės:
800 g jautienos išpjovos
90 g sviesto
2 arb. š. citrinos sulčių
2 arb. š. susmulkintų petražolių
1 - 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Vengriškas guliašas (7)

vengriskas guliasas
Mums reikės:
600 g jautienos (arba kiaulienos mentės)
2 valg. š. aliejaus
2 svogūnų
3 skiltelių česnako
1-2 morkų
2 pomidorų
1-2 paprikų
4-5 bulvių
1 valg. š. paprikos miltelių
0.5 arb. š. kmynų
1-2 lauro lapelių
maltų juodųjų pipirų, druskos
Receptas, gaminimas

Jautiena škotiškai (1)

jautiena skotiskai
Mums reikės:
1,5 kg jautienos išpjovos
800 ml tamsaus alaus
400 g graikiškų riešutų
100 g rūkytos šoninės
80 g sviesto
3 svogūnų
3 valg. š. aliejaus
2 valg. š. miltų
2 skiltelių česnako
1 lauro lapo
pundelio petražolių
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais (3)

jautiena troskinta su dziovintais pomidorais
Mums reikės:
600 g jautienos išpjovos
100 g saulėje džiovintų pomidorų su aliejumi
1 didelio svogūno
50 ml sauso balto vyno
10 žaliųjų alyvuogių (be kauliukų)
žiupsnelio džiovintų bazilikų, čiobrelių, rozmarinų, druskos
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vengriskas guliasas
Vengriškas guliašas
Vengriškas guliašas. Jautienos, daržovių ir prieskonių troškinys paruoštas pagal vengrišką receptą. Receptas su nuotraukomis.
kepta jautiena kinietiskai
Kepta jautiena kinietiškai
Kepta jautiena kinietiškai. Traškios jautienos juosteles aštriame padaže.
jautienos ispjova su kavos plutele
Jautienos išpjova su kavos plutele
Jautienos išpjova su kavos plutele
astrus troskinys
Aštrus troškinys
Aštrus troškinys. Jautienos faršo, konservuotų pupelių, konservuotos paprikos, svogūnų, čili pipiro, pomidorų pastos aštrus troškinys.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena
Laima
Aš vietoje grietinėlės standiklio dėjau šitam kremo kiekiui 10g. želatinos. Gavosi puikiai. Šypsena
Asta
Labai patiko, labai skanu. Pagal si recepta gaminu jau kelinta syki, visai seimynai skanu.
Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena