patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jautienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš jautienos.

Befstrogenas (3)

befstrogenas
Mums reikės:
400 g jautienos išpjovos
2-3 svogūnų
150 g grietinės
1-2 valg. šaukštų pomidorų tyrės
1 valg. šaukšto miltų
aliejaus
druskos, šviežiai maltų pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Jautiena burgundiškai

jautiena burgundiskai
Mums reikės:
900 g jautienos
1 l sauso raudono vyno
100 g lašinukų
500 g pievagrybių
4 morkų, 1 svogūno
4 skiltelių česnako
50 g sviesto
50 g alyvuogių aliejaus
2 valg. šaukštų miltų
8 žirnelių juodųjų pipirų
12 mažų svogūnėlių
lauro lapo, 2 čiobrelio šakelių
druskos, maltų pipirų, petražolių
Receptas, gaminimas

Aštrus troškinys (1)

astrus troskinys
Mums reikės:
600 g jautienos arba kiaulienos faršo
400 g konservuotų pupelių
500 g konservuotos paprikos
250 ml mėsos sultinio
2-3 svogūnų
1 morkos
1 čili pipiro
70 g pomidorų pastos
100 g tarkuoto Džiugo sūrio
2-3 skiltelių česnako
aliejaus, druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Troškinta jautiena (1)

troskinta jautiena
Mums reikės:
900 g jautienos mentės
2 svogūnų
50 g miltų
80 ml aliejaus
200 g pomidorų tyrės
200 ml sultinio
1 arb. šaukštelio raudonėlių (oregano)
1 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų
1 arb. šaukštelio mairūno
1 arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų
druskos, petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos kepenėlės su obuoliais

jautienos kepeneles su obuoliais
Mums reikės:
800 g jautienos kepenėlių
4 svogūnų
4 obuolių
60 g sviesto
40 g miltų
300 ml pieno
aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos suktinukai

jautienos suktinukai
Mums reikės:
600 g jautienos filė
100 g brokolių
1 svogūno
1 morkos
0,5 žiedinio kopūsto galvos
100 g kieto lydyto sūrio
4 valg. šaukštų aliejaus
druskos, pipirų, petražolių
Receptas, gaminimas

Troškintos kepenėlės (1)

troskintos kepeneles
Mums reikės:
800 g jautienos arba kiaulienos kepenėlių
500 ml pieno
2 svogūnų
2 valg. šaukštų miltų
200 g grietinės
aliejaus
druskos, pipirų
svogūnų laiškų, petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos kukuliai pomidorų padaže

mesos kukuliai pomidoru padaze
Mums reikės:
700 g jautienos faršo
1 morkos, svogūno
1 stiebelio saliero
1 kiaušinio
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
50 džiuvėsėlių
60 ml balto sauso vyno
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
aliejaus, žiupsnelio džiovinto baziliko
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Jautienos kotletai garstyčių padaže (1)

kotletai garstyciu padaze
Mums reikės:
800 g jautienos faršo
2 svogūnų
1-2 skiltelių česnako
1 kiaušinio
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių
Padažui:
300 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų garstyčių
druskos
Receptas, gaminimas

Jautienos išpjova su džiovintų grybų padažu

jautienos ispjova su dziovintu grybu padazu
Mums reikės:
700 g jautienos išpjovos
1 valg. šaukšto džiovintų čiobrelių
alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Padažui:
saujos džiovintų grybų
1 svogūno
1 skiltelės česnako
0,5 valg. šaukšto džiovintų čiobrelių
200 ml konjako
4 valg. šaukštų grietinės
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta jautiena
Troškinta jautiena
Apkepinta troškinta jautiena su kepintais svogūnais, pomidorų tyre, sultiniu ir prieskoninėmis žolelėmis.
jautienos suktinukai
Jautienos suktinukai
Orkaitėje kepti jautienos suktinukai įdaryti brokoliais, svogūnais, morkomis, žiediniais kopūstais, fermentiniu sūriu.
jautienos ispjova su dziovintu grybu padazu
Jautienos išpjova su džiovintų grybų padažu
Apkepta jautienos išpjova griežinėliais su džiovintų grybų padažu.
befstrogenas
Befstrogenas
Befstrogenas. Labai greitai paruošiamas geras jautienos befstrogenas su kepintais svogūnais. Befstrogeno receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu
Reda
Ismeginau si recepta sunaus pirmojo gimtadienio proga. Ir galiu drasiai teigti, kad idetos pastangos buvo vertos galutinio rezultato. Nerealiai skanus tortas.
Joli
Nuostabus ir greitai paruosiamas pyragas, tik viena dalyka pakeiciau, tai antra karta kepdama dejau 100g maziau cukraus, nes toks biskiuka per saldus pirma karta buvo Šypsena
Sandra
Nuostabūs, dėjau dar džiovintas spanguoles, pasakiški sausainiai.  Myliu