patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jautienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš jautienos.

Befstrogenas (3)

befstrogenas
Mums reikės:
400 g jautienos išpjovos
2-3 svogūnų
150 g grietinės
1-2 valg. šaukštų pomidorų tyrės
1 valg. šaukšto miltų
aliejaus
druskos, šviežiai maltų pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Jautiena burgundiškai

jautiena burgundiskai
Mums reikės:
900 g jautienos
1 l sauso raudono vyno
100 g lašinukų
500 g pievagrybių
4 morkų, 1 svogūno
4 skiltelių česnako
50 g sviesto
50 g alyvuogių aliejaus
2 valg. šaukštų miltų
8 žirnelių juodųjų pipirų
12 mažų svogūnėlių
lauro lapo, 2 čiobrelio šakelių
druskos, maltų pipirų, petražolių
Receptas, gaminimas

Aštrus troškinys (1)

astrus troskinys
Mums reikės:
600 g jautienos arba kiaulienos faršo
400 g konservuotų pupelių
500 g konservuotos paprikos
250 ml mėsos sultinio
2-3 svogūnų
1 morkos
1 čili pipiro
70 g pomidorų pastos
100 g tarkuoto Džiugo sūrio
2-3 skiltelių česnako
aliejaus, druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Troškinta jautiena (1)

troskinta jautiena
Mums reikės:
900 g jautienos mentės
2 svogūnų
50 g miltų
80 ml aliejaus
200 g pomidorų tyrės
200 ml sultinio
1 arb. šaukštelio raudonėlių (oregano)
1 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų
1 arb. šaukštelio mairūno
1 arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų
druskos, petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos kepenėlės su obuoliais

jautienos kepeneles su obuoliais
Mums reikės:
800 g jautienos kepenėlių
4 svogūnų
4 obuolių
60 g sviesto
40 g miltų
300 ml pieno
aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos suktinukai

jautienos suktinukai
Mums reikės:
600 g jautienos filė
100 g brokolių
1 svogūno
1 morkos
0,5 žiedinio kopūsto galvos
100 g kieto lydyto sūrio
4 valg. šaukštų aliejaus
druskos, pipirų, petražolių
Receptas, gaminimas

Troškintos kepenėlės (1)

troskintos kepeneles
Mums reikės:
800 g jautienos arba kiaulienos kepenėlių
500 ml pieno
2 svogūnų
2 valg. šaukštų miltų
200 g grietinės
aliejaus
druskos, pipirų
svogūnų laiškų, petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos kukuliai pomidorų padaže

mesos kukuliai pomidoru padaze
Mums reikės:
700 g jautienos faršo
1 morkos, svogūno
1 stiebelio saliero
1 kiaušinio
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
50 džiuvėsėlių
60 ml balto sauso vyno
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
aliejaus, žiupsnelio džiovinto baziliko
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Jautienos kotletai garstyčių padaže (1)

kotletai garstyciu padaze
Mums reikės:
800 g jautienos faršo
2 svogūnų
1-2 skiltelių česnako
1 kiaušinio
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių
Padažui:
300 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų garstyčių
druskos
Receptas, gaminimas

Jautienos išpjova su džiovintų grybų padažu

jautienos ispjova su dziovintu grybu padazu
Mums reikės:
700 g jautienos išpjovos
1 valg. šaukšto džiovintų čiobrelių
alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Padažui:
saujos džiovintų grybų
1 svogūno
1 skiltelės česnako
0,5 valg. šaukšto džiovintų čiobrelių
200 ml konjako
4 valg. šaukštų grietinės
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta jautiena su dziovintais pomidorais
Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais
Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais
jautiena burgundiskai
Jautiena burgundiškai
Jautiena burgundiškai. Vyne marinuota, apkepinta ir patroškinta jautiena su morkomis, svogūnais, pievagrybiais.
vengriskas guliasas
Vengriškas guliašas
Vengriškas guliašas. Jautienos, daržovių ir prieskonių troškinys paruoštas pagal vengrišką receptą. Receptas su nuotraukomis.
jautiena troskinta su dziovintais pomidorais
Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais
Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais. Receptas su nuotrauka.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.