patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jautienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš jautienos.

Befstrogenas (3)

befstrogenas
Mums reikės:
400 g jautienos išpjovos
2-3 svogūnų
150 g grietinės
1-2 valg. šaukštų pomidorų tyrės
1 valg. šaukšto miltų
aliejaus
druskos, šviežiai maltų pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Jautiena burgundiškai

jautiena burgundiskai
Mums reikės:
900 g jautienos
1 l sauso raudono vyno
100 g lašinukų
500 g pievagrybių
4 morkų, 1 svogūno
4 skiltelių česnako
50 g sviesto
50 g alyvuogių aliejaus
2 valg. šaukštų miltų
8 žirnelių juodųjų pipirų
12 mažų svogūnėlių
lauro lapo, 2 čiobrelio šakelių
druskos, maltų pipirų, petražolių
Receptas, gaminimas

Aštrus troškinys

astrus troskinys
Mums reikės:
600 g jautienos arba kiaulienos faršo
400 g konservuotų pupelių
500 g konservuotos paprikos
250 ml mėsos sultinio
2-3 svogūnų
1 morkos
1 čili pipiro
70 g pomidorų pastos
100 g tarkuoto Džiugo sūrio
2-3 skiltelių česnako
aliejaus, druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Troškinta jautiena (1)

troskinta jautiena
Mums reikės:
900 g jautienos mentės
2 svogūnų
50 g miltų
80 ml aliejaus
200 g pomidorų tyrės
200 ml sultinio
1 arb. šaukštelio raudonėlių (oregano)
1 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų
1 arb. šaukštelio mairūno
1 arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų
druskos, petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos kepenėlės su obuoliais

jautienos kepeneles su obuoliais
Mums reikės:
800 g jautienos kepenėlių
4 svogūnų
4 obuolių
60 g sviesto
40 g miltų
300 ml pieno
aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos suktinukai

jautienos suktinukai
Mums reikės:
600 g jautienos filė
100 g brokolių
1 svogūno
1 morkos
0,5 žiedinio kopūsto galvos
100 g kieto lydyto sūrio
4 valg. šaukštų aliejaus
druskos, pipirų, petražolių
Receptas, gaminimas

Troškintos kepenėlės

troskintos kepeneles
Mums reikės:
800 g jautienos arba kiaulienos kepenėlių
500 ml pieno
2 svogūnų
2 valg. šaukštų miltų
200 g grietinės
aliejaus
druskos, pipirų
svogūnų laiškų, petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos kukuliai pomidorų padaže

mesos kukuliai pomidoru padaze
Mums reikės:
700 g jautienos faršo
1 morkos, svogūno
1 stiebelio saliero
1 kiaušinio
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
50 džiuvėsėlių
60 ml balto sauso vyno
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
aliejaus, žiupsnelio džiovinto baziliko
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Jautienos kotletai garstyčių padaže (1)

kotletai garstyciu padaze
Mums reikės:
800 g jautienos faršo
2 svogūnų
1-2 skiltelių česnako
1 kiaušinio
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių
Padažui:
300 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų garstyčių
druskos
Receptas, gaminimas

Jautienos išpjova su džiovintų grybų padažu

jautienos ispjova su dziovintu grybu padazu
Mums reikės:
700 g jautienos išpjovos
1 valg. šaukšto džiovintų čiobrelių
alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Padažui:
saujos džiovintų grybų
1 svogūno
1 skiltelės česnako
0,5 valg. šaukšto džiovintų čiobrelių
200 ml konjako
4 valg. šaukštų grietinės
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Mėsos apkepas su sūriu
Mėsos apkepas su sūriu
Paprastas, greitai pagaminamas ir skanus mėsos faršo apkepas su fermentiniu sūriu, pievagrybiais, bulvėmis ir svogūnais.
jautiena troskinta su dziovintais pomidorais
Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais
Jautiena troškinta su džiovintais pomidorais. Receptas su nuotrauka.
jautiena skotiskai
Jautiena škotiškai
Jautiena škotiškai. Troškinta orkaitėje marinuota aluje ir apkepinta jautiena su sonine ir graikiškais riešutais.
troskinta jautiena su dziovintais pomidorais
Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais
Troškinta jautiena su džiovintais pomidorais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Martyna
Man patiko pyragas. Neriebus, skanus, lengvai panaudojamos kieme užderėtos slyvos.
patiekalu-receptai.lt
Šiame recepte naudojama garstyčių tyrė kurią galite nusipirkti prekybos centruose.
Irena
Man neaišku, garstyčios konservavimui naudojamos grūdeliais ar milteliais.
Arturas
Pati skaniausia ir megiamiausi sriuba. Be to ir paruosimas labai paprastas ir lengvas Šypsena
Kamile
labai skanūs ledai, aciu uz receptuką! Myliu  Šypsena