patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jautienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš jautienos.

Befstrogenas (3)

befstrogenas
Mums reikės:
400 g jautienos išpjovos
2-3 svogūnų
150 g grietinės
1-2 valg. šaukštų pomidorų tyrės
1 valg. šaukšto miltų
aliejaus
druskos, šviežiai maltų pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Jautiena burgundiškai

jautiena burgundiskai
Mums reikės:
900 g jautienos
1 l sauso raudono vyno
100 g lašinukų
500 g pievagrybių
4 morkų, 1 svogūno
4 skiltelių česnako
50 g sviesto
50 g alyvuogių aliejaus
2 valg. šaukštų miltų
8 žirnelių juodųjų pipirų
12 mažų svogūnėlių
lauro lapo, 2 čiobrelio šakelių
druskos, maltų pipirų, petražolių
Receptas, gaminimas

Aštrus troškinys (1)

astrus troskinys
Mums reikės:
600 g jautienos arba kiaulienos faršo
400 g konservuotų pupelių
500 g konservuotos paprikos
250 ml mėsos sultinio
2-3 svogūnų
1 morkos
1 čili pipiro
70 g pomidorų pastos
100 g tarkuoto Džiugo sūrio
2-3 skiltelių česnako
aliejaus, druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Troškinta jautiena (1)

troskinta jautiena
Mums reikės:
900 g jautienos mentės
2 svogūnų
50 g miltų
80 ml aliejaus
200 g pomidorų tyrės
200 ml sultinio
1 arb. šaukštelio raudonėlių (oregano)
1 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų
1 arb. šaukštelio mairūno
1 arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų
druskos, petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos kepenėlės su obuoliais

jautienos kepeneles su obuoliais
Mums reikės:
800 g jautienos kepenėlių
4 svogūnų
4 obuolių
60 g sviesto
40 g miltų
300 ml pieno
aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos suktinukai

jautienos suktinukai
Mums reikės:
600 g jautienos filė
100 g brokolių
1 svogūno
1 morkos
0,5 žiedinio kopūsto galvos
100 g kieto lydyto sūrio
4 valg. šaukštų aliejaus
druskos, pipirų, petražolių
Receptas, gaminimas

Troškintos kepenėlės (1)

troskintos kepeneles
Mums reikės:
800 g jautienos arba kiaulienos kepenėlių
500 ml pieno
2 svogūnų
2 valg. šaukštų miltų
200 g grietinės
aliejaus
druskos, pipirų
svogūnų laiškų, petražolių
Receptas, gaminimas

Jautienos kukuliai pomidorų padaže

mesos kukuliai pomidoru padaze
Mums reikės:
700 g jautienos faršo
1 morkos, svogūno
1 stiebelio saliero
1 kiaušinio
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
50 džiuvėsėlių
60 ml balto sauso vyno
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
aliejaus, žiupsnelio džiovinto baziliko
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Jautienos kotletai garstyčių padaže (1)

kotletai garstyciu padaze
Mums reikės:
800 g jautienos faršo
2 svogūnų
1-2 skiltelių česnako
1 kiaušinio
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių
Padažui:
300 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų garstyčių
druskos
Receptas, gaminimas

Jautienos išpjova su džiovintų grybų padažu

jautienos ispjova su dziovintu grybu padazu
Mums reikės:
700 g jautienos išpjovos
1 valg. šaukšto džiovintų čiobrelių
alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
Padažui:
saujos džiovintų grybų
1 svogūno
1 skiltelės česnako
0,5 valg. šaukšto džiovintų čiobrelių
200 ml konjako
4 valg. šaukštų grietinės
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

befstrogenas
Befstrogenas
Befstrogenas. Labai greitai paruošiamas geras jautienos befstrogenas su kepintais svogūnais. Befstrogeno receptas su nuotraukomis.
jautienos ispjova su dziovintu grybu padazu
Jautienos išpjova su džiovintų grybų padažu
Apkepta jautienos išpjova griežinėliais su džiovintų grybų padažu.
mesos kukuliai pomidoru padaze
Jautienos kukuliai pomidorų padaže
Jautienos faršo kukuliai trintų pomidorų, kepintų svogūnų ir morkų bei balto vyno padaže.
jautiena burgundiskai
Jautiena burgundiškai
Jautiena burgundiškai. Vyne marinuota, apkepinta ir patroškinta jautiena su morkomis, svogūnais, pievagrybiais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu