patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Garstyčių padažas kotletams

garstyciu padazas kotletams Mums reikės:
300 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų garstyčių
druskos
petražolių
šviežių ar šaldytų krapų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Garstyčių padažas kotletams.
Grietinėlę, garstyčias, druską gerai išmaišome ir supilame ant iškeptų kotletų, uždengiame ir patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min. Į padažą kotletams sudedame smulkintas petražoles, krapus. Garstyčių padažas kotletams ypač tinka jautienos faršo kotletams. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

voveraiciu padazas
Voveraičių padažas
Voveraičių padažas. Kepintų svogūnų, voveraičių, sviesto, grietinėlės, žalumynų padažas.
besamelio padazas
Bešamelio padažas
Bešamelio padažas. Klasikinis padažas tinkantis prie daugelio patiekalų: makaronų, lazanijos, bulvių, virtos žuvies, paukštienos ir kt.
dziovintu grybu padazas
Džiovintų grybų padažas
Džiovintų grybų padažas. Šis padažas labai tinka prie bulvių, daržovių patiekalų, švelnesnio skonio mėsos patiekalų, kruopų.
grybu padazas su kapareliais 2
Grybų padažas su kaparėliais
Šviežių arba šaldytų grybų ar pievagrybiu padažas su kaparėliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.

Naujausi komentarai

Lina
Fu - kas gali valgyti su inkstais? Aš išvis jokių mėsgalių nededu, svogūniuką su morkyte pakepinu ant sviestuko ir valgom su grietine. Laaabai skanu. Visa šeimyna lapnoja Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Ne, Ema, kremui želatinos nereikia. Kremas turi šiek tiek įsigerti ir į lakštus.
Ema
O kremui nereikia zalatinos?
Karolina
Tikrai labai skanu ir iskepiau visai šeimai Juokas
anonimas
Kad vedarai netrukinetu ir neisbegtu bei butu grazios apvalios plonos formos, juos reikia prikimstus ideti i verdancio vandens puoda po viena ir su mentele graziai sulyginti kol jie igaus grazia tolygia apvalia mase, isimti ir isdelioti i skarda, bekepant tankiai susmaigstyti su dantu krapstukais ir palikti kol apkeps viena puse, ta pati padaryti ant apverstos puses, rezultatas super gaunasi.