patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Garstyčių padažas kotletams

garstyciu padazas kotletams Mums reikės:
300 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų garstyčių
druskos
petražolių
šviežių ar šaldytų krapų

Gaminame. Garstyčių padažas kotletams.
Grietinėlę, garstyčias, druską gerai išmaišome ir supilame ant iškeptų kotletų, uždengiame ir patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min. Į padažą kotletams sudedame smulkintas petražoles, krapus. Garstyčių padažas kotletams ypač tinka jautienos faršo kotletams. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

grybu padazas su kapareliais 2
Grybų padažas su kaparėliais
Šviežių arba šaldytų grybų ar pievagrybiu padažas su kaparėliais.
voveraiciu padazas
Voveraičių padažas
Voveraičių padažas. Kepintų svogūnų, voveraičių, sviesto, grietinėlės, žalumynų padažas.
dziovintu grybu padazas
Džiovintų grybų padažas
Džiovintų grybų padažas. Šis padažas labai tinka prie bulvių, daržovių patiekalų, švelnesnio skonio mėsos patiekalų, kruopų.
besamelio padazas
Bešamelio padažas
Bešamelio padažas. Klasikinis padažas tinkantis prie daugelio patiekalų: makaronų, lazanijos, bulvių, virtos žuvies, paukštienos ir kt.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena