patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Garstyčių padažas kotletams

garstyciu padazas kotletams Mums reikės:
300 ml grietinėlės
3 valg. šaukštų garstyčių
druskos
petražolių
šviežių ar šaldytų krapų

Gaminame. Garstyčių padažas kotletams.
Grietinėlę, garstyčias, druską gerai išmaišome ir supilame ant iškeptų kotletų, uždengiame ir patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min. Į padažą kotletams sudedame smulkintas petražoles, krapus. Garstyčių padažas kotletams ypač tinka jautienos faršo kotletams. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

grybu padazas su kapareliais 2
Grybų padažas su kaparėliais
Šviežių arba šaldytų grybų ar pievagrybiu padažas su kaparėliais.
spirguciu padazas
Spirgučių padažas
Spirgučių padažas iš rūkytų lašinių ir svogūnų. Tradicinio padažo receptas lietuviškiems patiekalams.
besamelio padazas
Bešamelio padažas
Bešamelio padažas. Klasikinis padažas tinkantis prie daugelio patiekalų: makaronų, lazanijos, bulvių, virtos žuvies, paukštienos ir kt.
voveraiciu padazas
Voveraičių padažas
Voveraičių padažas. Kepintų svogūnų, voveraičių, sviesto, grietinėlės, žalumynų padažas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena