patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Grybų padažas su kaparėliais

grybu padazas su kapareliais 2 Mums reikės:
500 g pievagrybių
1 svogūno
3 valg. šaukštų sviesto
2 valg. šaukštų miltų
220 ml vištienos sultinio
200 ml sauso balto vyno
2 valg. šaukštų kaparėlių

Gaminame. Grybų padažas su kaparėliais.
Pievagrybius švariai nuplauname, didesnius supjaustome į keturias dalis, mažesnius per pusę.grybu padazas su kapareliais 1
Svogūną nulupame, supjaustome pusžiedžiais. Pievagrybius, svogūnus pakepiname svieste apie 10 min., suberiame miltus, gerai išmaišome ir dar pakepiname pora minučių. Supilame vyną, užviriname, pora minučių pakaitiname, supilame sultinį, suberiame kaparėlius ir pamaišant patroškiname 5 min.grybu padazas su kapareliais
Grybų padažas su kaparėliais patiekiamas su kepta mėsa, žuvimi arba prie paukštienos patiekalų. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

dziovintu grybu padazas
Džiovintų grybų padažas
Džiovintų grybų padažas. Šis padažas labai tinka prie bulvių, daržovių patiekalų, švelnesnio skonio mėsos patiekalų, kruopų.
garstyciu padazas kotletams
Garstyčių padažas kotletams
Garstyčių ir grietinėlės padažas kotletams su žalumynais. Labai lengvai paruošiamas.
spirguciu padazas
Spirgučių padažas
Spirgučių padažas iš rūkytų lašinių ir svogūnų. Tradicinio padažo receptas lietuviškiems patiekalams.
voveraiciu padazas
Voveraičių padažas
Voveraičių padažas. Kepintų svogūnų, voveraičių, sviesto, grietinėlės, žalumynų padažas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena