patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Grybų padažas su kaparėliais

grybu padazas su kapareliais 2 Mums reikės:
500 g pievagrybių
1 svogūno
3 valg. šaukštų sviesto
2 valg. šaukštų miltų
220 ml vištienos sultinio
200 ml sauso balto vyno
2 valg. šaukštų kaparėlių

Gaminame. Grybų padažas su kaparėliais.
Pievagrybius švariai nuplauname, didesnius supjaustome į keturias dalis, mažesnius per pusę.grybu padazas su kapareliais 1
Svogūną nulupame, supjaustome pusžiedžiais. Pievagrybius, svogūnus pakepiname svieste apie 10 min., suberiame miltus, gerai išmaišome ir dar pakepiname pora minučių. Supilame vyną, užviriname, pora minučių pakaitiname, supilame sultinį, suberiame kaparėlius ir pamaišant patroškiname 5 min.grybu padazas su kapareliais
Grybų padažas su kaparėliais patiekiamas su kepta mėsa, žuvimi arba prie paukštienos patiekalų. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

besamelio padazas
Bešamelio padažas
Bešamelio padažas. Klasikinis padažas tinkantis prie daugelio patiekalų: makaronų, lazanijos, bulvių, virtos žuvies, paukštienos ir kt.
voveraiciu padazas
Voveraičių padažas
Voveraičių padažas. Kepintų svogūnų, voveraičių, sviesto, grietinėlės, žalumynų padažas.
spirguciu padazas
Spirgučių padažas
Spirgučių padažas iš rūkytų lašinių ir svogūnų. Tradicinio padažo receptas lietuviškiems patiekalams.
dziovintu grybu padazas
Džiovintų grybų padažas
Džiovintų grybų padažas. Šis padažas labai tinka prie bulvių, daržovių patiekalų, švelnesnio skonio mėsos patiekalų, kruopų.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena