Farširuoti pomidorai

farsiruoti pomidorai
Mums reikės:
8 nepernokusių, kietų pomidorų
200 g kiaulienos ir 200 g jautienos faršo
1 svogūno
1 česnako skiltelės
4 valg.šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto aliejaus
1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus
druskos
pipirų
Gaminame. Farširuoti pomidorai
Pomidorus nuplauname, nupjauname viršūnėles ir arbatiniu šaukšteliu išskobiame vidų. Faršą pagardiname druska, pipirais, sudedame smulkintą svogūną ir gerai išmaišę pakepiname. Baigiant kepinti į faršą suberiame susmulkintą česnako skiltelę.
Kepimo skardą ištepame alyvuogių aliejumi. Kiekvieną išskobtą pomidorą pripildome paruošto mėsos įdaro, pabarstome tarkuotu sūriu ir uždengiame nupjauta pomidoro viršūnėle. Iš viršaus pašlakstome alyvuogių aliejumi ir kepame apie 40 min.
Greita farširuotų pomidorų karšta užkandėlė jau paruošta. Gero apetito.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas