Įdaryti pievagrybiai

idaryti pievagrybiai
Mums reikės:
500 g pievagrybių
1 svogūno
1 kiaušinio
1 valg. šaukšto aliejaus
200 g kalakutienos filė
druskos
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai
Pievagrybius švariai nuplauname, kotelius nupjauname. Pievagrybių kepurėles sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.idaryti pievagrybiai 1
Svogūną susmulkiname, pievagrybių kotelius, kalakutieną supjaustome mažais gabaliukais.idaryti pievagrybiai 2
Į keptuvę įpilame šaukštą aliejaus ir apkepiname pievagrybių kotelius. Suberiame susmulkintą svogūną ir kepiname kol svogūnai suminkštėja. Ant svogūnų ir pievagrybių kotelių sudedame susmulkintą kalakutieną ir kepame 1 min., įberiame druskos, išmaišome ir pravėsiname. Į pravėsusią masę įmušame kiaušinį ir išmaišome.idaryti pievagrybiai 3
Paruošta mase įdarome pievagrybių kepurėles.idaryti pievagrybiai 4
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 20 minučių 190 laipsnių temperatūroje. Įdaryti pievagrybiai skanu su bulvių koše ir daržovėmis. Gero apetito.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas