patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krabų lazdelės tešloje

krabu lazdeles tesloje Mums reikės:
300 g krabų lazdelių
Tešlai:
2 kiaušinių
100 g miltų
šlakelio pieno arba grietinėlės
aliejaus
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Krabų lazdelės tešloje
Iš kiaušinių, pieno, miltų, druskos, pipirų užmaišome tešlą. Tešla krabų lazdelių apvoliojimui turi būti grietinės tirštumo. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame tešloje apvoliotas krabų lazdeles ir kepame iš abiejų pusių kol krabų lazdelės tešloje gražiai apskrunda. Krabų lazdelės tešloje skanu su lygiomis dalimis sumaišytų majonezo ir kečupo padažu, šviežių daržovių salotomis. Krabų lazdelės tešloje gali būti patiektos tiek karštos, tiek šaltos. Skanaus.

Komentarai

2010-05-01
Indre
labai lengva, skanu ir greita Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lavaso uzkandele su farsu
Lavašo užkandėlė su faršu
Puiki lavašo užkandėlė su faršu. Galima patiekti tiek karštą, tiek šaltą.
keptos kriauses su dziovintomis figomis ir fetos suriu
Keptos kriaušės su džiovintomis figomis ir fetos sūriu
Keptos kriaušės su džiovintomis figomis ir fetos sūriu.
surio sufle
Sūrio suflė
Sūrio suflė. Fermentinio sūrio, sviesto, miltų, kiaušinių ir pieno suflė. Skanus ir greitas patiekalas.
sluoksniuotos teslos uzkandele su saliami
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su saliami
Sluoksniuotos bemielės tešlos užkandėlė su saliami dešra bei fermentiniu sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
Ernesta
Labai geras receptas, pagaminau tai valgėme labai skaniai, vyras sake, kad visada tokius gaminčiau kol atsibos
Laima
Super pyragas gavosi Šypsena
Monika
O kiek minuciu sildyt mikrobangeje kopusta? Ir kiek mazdaug gaunasi is tokio kiekio balandeliu ?
Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena