patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krabų lazdelės tešloje

krabu lazdeles tesloje Mums reikės:
300 g krabų lazdelių
Tešlai:
2 kiaušinių
100 g miltų
šlakelio pieno arba grietinėlės
aliejaus
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Krabų lazdelės tešloje
Iš kiaušinių, pieno, miltų, druskos, pipirų užmaišome tešlą. Tešla krabų lazdelių apvoliojimui turi būti grietinės tirštumo. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame tešloje apvoliotas krabų lazdeles ir kepame iš abiejų pusių kol krabų lazdelės tešloje gražiai apskrunda. Krabų lazdelės tešloje skanu su lygiomis dalimis sumaišytų majonezo ir kečupo padažu, šviežių daržovių salotomis. Krabų lazdelės tešloje gali būti patiektos tiek karštos, tiek šaltos. Skanaus.

Komentarai

2010-05-01
Indre
labai lengva, skanu ir greita Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

surio rutuliukai
Sūrio rutuliukai
Tarkuoto sūrio, miltų, kiaušinių rutuliukai, apvolioti džiuvesėliuose ir išvirti aliejuje. Labai skanus ir greitas užkandis.
keptu darzoviu uzkandele
Keptų daržovių užkandėlė
Keptų daržovių užkandėlė. Karšta keptų baklažanų, cukinijų, pomidorų užkandėlė.
pyragas su suriu ir desrelemis
Pyragas su sūriu ir dešrelėmis
Pyragas su fermentiniu sūriu ir pieniškomis dešrelėmis
farsiruoti pomidorai
Farširuoti pomidorai
Farširuoti pomidorai. Pomidorai farširuoti kiaulienos ir jautienos mėsos faršu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vita
Ačiū už receptą. O ar mėsytė nebūna kieta jeigu iškart dedami rauginti agurkai?
Gitana
Labai skanus tortas. Viskas puikiai pavyko.
patiekalu-receptai.lt
Mėsa iškepa tik nereikia stengtis įdaro įdėti per daug, reikėtų šiek tiek suploti, kad gautusi plokščia, plonesnė forma. Sėkmės.
Lolita
O idaras iskepa? Nebuna zalias? Nes pati tesla aliejuje gan greit tampa traski.
Giedre
Super, visa seimyna patenkinta liko Myliu