patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krabų lazdelės tešloje

krabu lazdeles tesloje Mums reikės:
300 g krabų lazdelių
Tešlai:
2 kiaušinių
100 g miltų
šlakelio pieno arba grietinėlės
aliejaus
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Krabų lazdelės tešloje
Iš kiaušinių, pieno, miltų, druskos, pipirų užmaišome tešlą. Tešla krabų lazdelių apvoliojimui turi būti grietinės tirštumo. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame tešloje apvoliotas krabų lazdeles ir kepame iš abiejų pusių kol krabų lazdelės tešloje gražiai apskrunda. Krabų lazdelės tešloje skanu su lygiomis dalimis sumaišytų majonezo ir kečupo padažu, šviežių daržovių salotomis. Krabų lazdelės tešloje gali būti patiektos tiek karštos, tiek šaltos. Skanaus.

Komentarai

2010-05-01
Indre
labai lengva, skanu ir greita Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bulves uzkeptos pomidorais ir suriu
Bulvės užkeptos su pomidorais ir sūriu
Bulvės užkeptos su pomidorais ir Mocarela sūriu. Skani ir greitai paruošiama užkandėlė.
pyragas su suriu ir desrelemis
Pyragas su sūriu ir dešrelėmis
Pyragas su fermentiniu sūriu ir pieniškomis dešrelėmis
pyragas su kopustais sonine ir kiausiniais
Pyragas su kopūstais, šonine ir kiaušiniais
Pyragas su kopūstais, šonine ir kiaušiniais. Skanus karštas užkandis.
keptu darzoviu uzkandele
Keptų daržovių užkandėlė
Keptų daržovių užkandėlė. Karšta keptų baklažanų, cukinijų, pomidorų užkandėlė.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Karolina
Pirmą kartą bandėm su mama. Aš tik perkišinėjau. Antrą kartą dariau pati viską. Iš pradžių tešla buvo plyštanti, bet pridėjau daugiau miltų ir tada viskas gerai, ir skanu, nesunku. Labai patiko Šypsena Tėčiui gimtadienio proga iškepiau Šypsena niam
Monika
Sveikos, norejau paklausti jusu nuomones, ar man gautusi ceburekas jei vietoj sodos ideciau kepimo milteliu? Gyvenu siuo metu anglijoj ir cia nerandu tokio produkto kaip soda Liūdesys
Sim
Gavosi labai skaniai, stebino skonių įvairovė, tiesiog pasaka Šypsena
Vilma
Nelabai supratau tai kiek is viso miltu, nes i tesla dedasi miltai (nes recepte rasoma dedami miltai su kepim milteliais) o trupiniams atskirai dar stikline ar kaip?
Laima
Kopusta galima mikrobangej pakaitinti. Man paprasciau nei virti galva  Šypsena