patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krabų lazdelės tešloje

krabu lazdeles tesloje Mums reikės:
300 g krabų lazdelių
Tešlai:
2 kiaušinių
100 g miltų
šlakelio pieno arba grietinėlės
aliejaus
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Krabų lazdelės tešloje
Iš kiaušinių, pieno, miltų, druskos, pipirų užmaišome tešlą. Tešla krabų lazdelių apvoliojimui turi būti grietinės tirštumo. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame tešloje apvoliotas krabų lazdeles ir kepame iš abiejų pusių kol krabų lazdelės tešloje gražiai apskrunda. Krabų lazdelės tešloje skanu su lygiomis dalimis sumaišytų majonezo ir kečupo padažu, šviežių daržovių salotomis. Krabų lazdelės tešloje gali būti patiektos tiek karštos, tiek šaltos. Skanaus.

Komentarai

2010-05-01
Indre
labai lengva, skanu ir greita Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

farsiruoti pomidorai
Farširuoti pomidorai
Farširuoti pomidorai. Pomidorai farširuoti kiaulienos ir jautienos mėsos faršu.
pyragas su kopustais sonine ir kiausiniais
Pyragas su kopūstais, šonine ir kiaušiniais
Pyragas su kopūstais, šonine ir kiaušiniais. Skanus karštas užkandis.
kepti pomidorai
Kepti pomidorai
Kepti pomidorai su česnakais ir bazilikais, apvolioti džiuvesėliuose.
bulves uzkeptos pomidorais ir suriu
Bulvės užkeptos su pomidorais ir sūriu
Bulvės užkeptos su pomidorais ir Mocarela sūriu. Skani ir greitai paruošiama užkandėlė.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai paprastai padaromi, taciau labai nepaprasti ciburekai  Šypsena ypac jei dar idedi meiles prieskonio  Myliu Juokas tikrai visai seimai patiko Šypsena
Natasa
ziauriai skanus. Gaminau 100 kartu... Nerealus Juokas
Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.