patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krabų lazdelės tešloje

krabu lazdeles tesloje Mums reikės:
300 g krabų lazdelių
Tešlai:
2 kiaušinių
100 g miltų
šlakelio pieno arba grietinėlės
aliejaus
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Krabų lazdelės tešloje
Iš kiaušinių, pieno, miltų, druskos, pipirų užmaišome tešlą. Tešla krabų lazdelių apvoliojimui turi būti grietinės tirštumo. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame tešloje apvoliotas krabų lazdeles ir kepame iš abiejų pusių kol krabų lazdelės tešloje gražiai apskrunda. Krabų lazdelės tešloje skanu su lygiomis dalimis sumaišytų majonezo ir kečupo padažu, šviežių daržovių salotomis. Krabų lazdelės tešloje gali būti patiektos tiek karštos, tiek šaltos. Skanaus.

Komentarai

2010-05-01
Indre
labai lengva, skanu ir greita Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

omletas su kumpiu ir grybais
Omletas su kumpiu ir grybais
Kiaušinių omletas su kumpiu, grybais, daržovėmis bei žalumynais.
tortiliju uzkandele su farsu
Tortilijų užkandėlė su faršu
Tortilijų užkandėlė su jautienos faršu, pomidorais, svogūnais, sūriu, žalumynais.
pyragas su voveraitemis
Pyragas su voveraitėmis
Pyragas su voveraitėmis. Puikaus skonio užkandis (pyragas) su voveraitėmis, kumpiu, kiaušiniais, svogūnais ir žalumynais.
moliugu uzkandele su sonine
Moliūgų užkandėlė su šonine
Moliūgų užkandėlė su šonine. Apkeptų moliūgų, sūrio, rūkytos šoninės užkandėlė.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu