patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Karštų užkandėlių receptai

Pyragas su sūriu ir dešrelėmis

pyragas su suriu ir desrelemis
Mums reikės:
250 ml kefyro
200 g fermentinio sūrio
200 g pieniškų dešrelių
150 g miltų
2-3 kiaušinių
1 arb. š. kepimo miltelių
druskos
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Pyragas su kumpiu, fetos sūriu ir džiovintais pomidorais (1)

pyragas su kumpiu fetos suriu ir dziovintais pomidorais
Mums reikės:
Tešlai:
125 g sviesto
125 g grietinės
250 g miltų
žiupsnelio druskos
Įdarui:
150 g kumpio
120 g fetos sūrio
100 g džiovintų pomidorų
3 kiaušinių
100 ml grietinėlės 35 proc.
0,5 arb. š. itališkų žolelių mišinio
Receptas, gaminimas

Pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje

desreles sluoksniuotoje tesloje
Mums reikės:
10-12 vnt. pieniškų dešrelių
250 g bemielės sluoksniuotos tešlos
2 vnt. fermentinio sūrio lapelių
1 kiaušinio
sezamo sėklų.
Receptas, gaminimas

Pyragėliai su lašiša, grybais ir ryžiais

pyrageliai su lasisa grybais ir ryziais
Mums reikės:
250 g bemielės sluoksniuotos tešlos
300 g lašišos filė
2 kietai virtų kiaušinių
0,5 stiklinės virtų ryžių
100 g pievagrybių arba kitokių grybų
2 valg. š. sviesto
1 svogūno
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Pyragėlių aptepimui:
1 kiaušinio
Receptas, gaminimas

Pyragėliai su džiovintais grybais

pyrageliai su grybais
Mums reikės:
300 g sluoksniuotos tešlos
1 stiklinės džiovintų grybų
1 svogūno
2 valg. šaukštų sviesto
1 kiaušinio trynio
sezamo sėklų
druskos
Receptas, gaminimas

Keptos kriaušės su džiovintomis figomis ir fetos sūriu

keptos kriauses su dziovintomis figomis ir fetos suriu
Mums reikės:
4 kietesnių kriaušių
200 g fetos sūrio
8-10 džiovintų figų
4 šakelių čiobrelio
4 šakelių rozmarino
šlakelio alyvuogių aliejaus
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Lavašo užkandėlė su faršu

lavaso uzkandele su farsu
Mums reikės:
1 lavašo
300 g kiaulienos ar jautienos faršo
2 svogūnų
2 morkų
2-3 skiltelių česnako
1 valg. š. pomidorų pastos
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas

Sūrio suflė

surio sufle
Mums reikės:
160 g kieto fermentinio sūrio
60 g sviesto
40 g miltų
350 ml pieno
4 kiaušinių
druskos, maltų juodųjų pipirų
žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto
Receptas, gaminimas

Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su saliami

sluoksniuotos teslos uzkandele su saliami
Mums reikės:
250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
100 g saliami dešros
70 g puskiečio fermentinio sūrio
1 kiaušinio
1 arb. š. Dižono garstyčių
1 arb. š. grūdėtų garstyčių
0,5 arb. š. džiovinto raudonėlio
0,5 arb. š. džiovintų čiobrelių
maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Naminiai hamburgeriai (mėsainiai) su rugine duonele

naminiai hamburgeriai
Mums reikės:
2 apvalių (pailgų) ruginių duonelių
300 g jautienos faršo
100 g agurko
1 nedidelio svogūno
0,5 geltonos paprikos
30 g kečupo
40 ml acto 9 proc.
2 arb. š. Dižono garstyčių
1 arb. š. cukraus
kelių salotų lapų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su suriu ir desrelemis
Pyragas su sūriu ir dešrelėmis
Pyragas su fermentiniu sūriu ir pieniškomis dešrelėmis
uzkepele su juros gerybemis
Užkepėlė su jūros gėrybėmis
Užkepėlė su jūros gėrybėmis. Krevetės, pievarybiai, midijos, svogūnai, fermentinis sūris, grietinė, prieskoniai.
kepti pomidorai
Kepti pomidorai
Kepti pomidorai su česnakais ir bazilikais, apvolioti džiuvesėliuose.
desreles sluoksniuotoje tesloje
Pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje. Greitas ir labai skanus užkandis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu