patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Dešrelės sluoksniuotoje tešloje

desreles sluoksniuotoje tesloje Mums reikės:
400 g sluoksniuotos tešlos
4 pieniškų dešrelių
100 g fermentinio sūrio
2 arb. šaukštelių garstyčių
2 arb. šaukštelių  pomidorų padažo
salotos lapų
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Pieniškas dešreles perpjauname išilgai per pusę, vieną pusę dešrelės patepame garstyčiomis, kitą pomidorų padažu.desreles sluoksniuotoje tesloje 1
Fermentinį sūrį supjaustome plonomis juostelėmis, petražoles susmulkiname, salotų lapus nuplauname, nusausiname. Iš sluoksniuotos tešlos iškočiojame 25x25 cm didumo lakštą. Pienišką dešrelę apvyniojame sūriu, salotų lapais ir ant vienos lakšto pusės dedame suvyniotą dešrelę.desreles sluoksniuotoje tesloje 2
Pabarstome petražolėmis ir užlenkiame kita lakšto puse. Gaunasi toks stačiakampis pyragaitis. Kruopščiai užspaudžiame tešlos kraštus.desreles sluoksniuotoje tesloje 3
Pieniškas dešreles sluoksniuotoje tešloje aptepame suplaktu kiaušinio tryniu ir dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje kepamos 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Patiekiame su daržovėmis. Gero apetito.

Komentarai

2010-06-13
Indrė
Prieš keletą dienų teko išbandyti, labai skanu ir greitai pagaminama Myliu
2010-05-29
Cooker
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje jau tapo mėgstamiausiu dukros patiekalu Myliu. Mes naudojame Vigestos "Pieniškas" dešreles Šypsena
2010-01-19
akvile
mm suzaveta kaip skanu papasta ir greita

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta mesa su grybais
Troškinta mėsa su grybais
Troškinta mėsa su grybais, morkomis, pievagrybiais bei svogūnais.
snicelis
Šnicelis
Šnicelis. Kiaulienos faršo, duonos šniceliai. Receptas su nuotraukomis, gaminimas.
kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos sprandinės gabaliukai su cukinija, svogūnu, čili pipiru balto vyno ir sojų padaže.
kiaulienos suktinukai su voveraitemis
Sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinės suktinukai marinuoti vyne, įdaryti voveraitėmis ir svogūnais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.