patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Dešrelės sluoksniuotoje tešloje

desreles sluoksniuotoje tesloje Mums reikės:
400 g sluoksniuotos tešlos
4 pieniškų dešrelių
100 g fermentinio sūrio
2 arb. šaukštelių garstyčių
2 arb. šaukštelių  pomidorų padažo
salotos lapų
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Pieniškas dešreles perpjauname išilgai per pusę, vieną pusę dešrelės patepame garstyčiomis, kitą pomidorų padažu.desreles sluoksniuotoje tesloje 1
Fermentinį sūrį supjaustome plonomis juostelėmis, petražoles susmulkiname, salotų lapus nuplauname, nusausiname. Iš sluoksniuotos tešlos iškočiojame 25x25 cm didumo lakštą. Pienišką dešrelę apvyniojame sūriu, salotų lapais ir ant vienos lakšto pusės dedame suvyniotą dešrelę.desreles sluoksniuotoje tesloje 2
Pabarstome petražolėmis ir užlenkiame kita lakšto puse. Gaunasi toks stačiakampis pyragaitis. Kruopščiai užspaudžiame tešlos kraštus.desreles sluoksniuotoje tesloje 3
Pieniškas dešreles sluoksniuotoje tešloje aptepame suplaktu kiaušinio tryniu ir dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje kepamos 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Patiekiame su daržovėmis. Gero apetito.

Komentarai

2010-06-13
Indrė
Prieš keletą dienų teko išbandyti, labai skanu ir greitai pagaminama Myliu
2010-05-29
Cooker
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje jau tapo mėgstamiausiu dukros patiekalu Myliu. Mes naudojame Vigestos "Pieniškas" dešreles Šypsena
2010-01-19
akvile
mm suzaveta kaip skanu papasta ir greita

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta mesa su grybais
Troškinta mėsa su grybais
Troškinta mėsa su grybais, morkomis, pievagrybiais bei svogūnais.
saldziarugste kiauliena su darzovemis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis. Apkepintos kiaulienos juostelės patroškintos saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis.
sprandines kepsnys su cesnakais
Sprandinės kepsnys su česnakais
Pamarinuotas ir kepimo rankovėje orkaitėje iškeptas kiaulienos sprandinės kepsnys su česnakais.
kiaulienos kepsniai meksikietiskai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai. Kiaulienos nugarinės kepsniai su daržovėmis. Receptas su detaliomis nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu