patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Dešrelės sluoksniuotoje tešloje

desreles sluoksniuotoje tesloje Mums reikės:
400 g sluoksniuotos tešlos
4 pieniškų dešrelių
100 g fermentinio sūrio
2 arb. šaukštelių garstyčių
2 arb. šaukštelių  pomidorų padažo
salotos lapų
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Pieniškas dešreles perpjauname išilgai per pusę, vieną pusę dešrelės patepame garstyčiomis, kitą pomidorų padažu.desreles sluoksniuotoje tesloje 1
Fermentinį sūrį supjaustome plonomis juostelėmis, petražoles susmulkiname, salotų lapus nuplauname, nusausiname. Iš sluoksniuotos tešlos iškočiojame 25x25 cm didumo lakštą. Pienišką dešrelę apvyniojame sūriu, salotų lapais ir ant vienos lakšto pusės dedame suvyniotą dešrelę.desreles sluoksniuotoje tesloje 2
Pabarstome petražolėmis ir užlenkiame kita lakšto puse. Gaunasi toks stačiakampis pyragaitis. Kruopščiai užspaudžiame tešlos kraštus.desreles sluoksniuotoje tesloje 3
Pieniškas dešreles sluoksniuotoje tešloje aptepame suplaktu kiaušinio tryniu ir dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje kepamos 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Patiekiame su daržovėmis. Gero apetito.

Komentarai

2010-06-13
Indrė
Prieš keletą dienų teko išbandyti, labai skanu ir greitai pagaminama Myliu
2010-05-29
Cooker
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje jau tapo mėgstamiausiu dukros patiekalu Myliu. Mes naudojame Vigestos "Pieniškas" dešreles Šypsena
2010-01-19
akvile
mm suzaveta kaip skanu papasta ir greita

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.
Mėsos iešmukai
Mėsos vėrinukai
Mėsos (kiaulienos filė) vėrinukai ant iešmelių kepti orkaitėje.
kotletai su omleto suktinukais
Kotletai su omleto suktinukais
Kiaulienos faršo kotletai įdaryti omleto suktinukais, pagardinti sūrio ir česnako padažu. Kotletai su įdaru.
kiaulienos kepsniai meksikietiskai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai. Kiaulienos nugarinės kepsniai su daržovėmis. Receptas su detaliomis nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.