patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Dešrelės sluoksniuotoje tešloje

desreles sluoksniuotoje tesloje Mums reikės:
400 g sluoksniuotos tešlos
4 pieniškų dešrelių
100 g fermentinio sūrio
2 arb. šaukštelių garstyčių
2 arb. šaukštelių  pomidorų padažo
salotos lapų
petražolių

Gaminame. Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Pieniškas dešreles perpjauname išilgai per pusę, vieną pusę dešrelės patepame garstyčiomis, kitą pomidorų padažu.desreles sluoksniuotoje tesloje 1
Fermentinį sūrį supjaustome plonomis juostelėmis, petražoles susmulkiname, salotų lapus nuplauname, nusausiname. Iš sluoksniuotos tešlos iškočiojame 25x25 cm didumo lakštą. Pienišką dešrelę apvyniojame sūriu, salotų lapais ir ant vienos lakšto pusės dedame suvyniotą dešrelę.desreles sluoksniuotoje tesloje 2
Pabarstome petražolėmis ir užlenkiame kita lakšto puse. Gaunasi toks stačiakampis pyragaitis. Kruopščiai užspaudžiame tešlos kraštus.desreles sluoksniuotoje tesloje 3
Pieniškas dešreles sluoksniuotoje tešloje aptepame suplaktu kiaušinio tryniu ir dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje kepamos 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Patiekiame su daržovėmis. Gero apetito.

Komentarai

2010-06-13
Indrė
Prieš keletą dienų teko išbandyti, labai skanu ir greitai pagaminama Myliu
2010-05-29
Cooker
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje jau tapo mėgstamiausiu dukros patiekalu Myliu. Mes naudojame Vigestos "Pieniškas" dešreles Šypsena
2010-01-19
akvile
mm suzaveta kaip skanu papasta ir greita

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta mesa su grybais
Troškinta mėsa su grybais
Troškinta mėsa su grybais, morkomis, pievagrybiais bei svogūnais.
kepti sonkauliai pikantiskame marinate
Kepti šonkauliai pikantiškame marinate
Kepti šonkauliai marinuoti pikantiškame medaus, garstyčių, sojų padažo, apelsinų marmelado, česnako marinate.
kiaulienos suktinukai su voveraitemis
Sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinės suktinukai marinuoti vyne, įdaryti voveraitėmis ir svogūnais.
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena