patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Faršu įdarytos bulvės

farsu idarytos bulves Mums reikės:
6 bulvių
200 g kiaulienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio
druskos
pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Faršu įdarytos bulvės
Bulves nulupame, perpjauname išilgai pusiau ir šaukšteliu išskobiame jų vidų. Į faršą sudedame susmulkintą svogūną, kiaušinį, įberiame druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Paruoštą faršą dedame į bulvių puseles. Kepimo skardą ištepame aliejumi, sudedame faršu įdarytas bulves ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. Kepimo pabaigoje bulves įdarytas faršu apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir pakepame, kol fermentinis sūris išsilydis.farsu idarytos bulve 1
Faršu įdarytos bulvės labai skanu su daržovėmis ir džiovintų grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2015-03-04
patiekalu-receptai.lt
Naudojamos "žalios" bulvės.
2015-03-04
Sandra
O bulves turi buti zalios ar virtos? Skaniai atrodo, noreciau isbandyti Šypsena
2014-06-26
Ieva
Labai šaunus patiekaliukas, paprastas, lengvas ir žadinantis apetitą! Dar siūlyčiau marinuotų agurkėlių įdėti ir padažiuką pasidaryti prie bulvyčių  Myliu
2014-05-12
Emilija
Paprastas ir skanus patiekalas, šiandien gaminsim...  Šypsena
2014-05-10
Ieva
Pamaciau ir labai susidomejau pameginti  Šypsena  skonio dar nezinau, bet puiki ideja. Aciu Jums uz receptuka Šypsena Myliu
2013-10-06
Žydrūnė
Labai skanus patiekaliukas Šypsena))  Myliu
2013-04-03
Ingrida
super skanus patiekalas
2010-05-15
zinka
Liuks farsu idarytos bulves! O jei dar su marinuotais agurkeliais...Myliu
2010-02-19
Evelina
nu dar tokio nevalgiau bet panasaus tiktai,puode virtos bulves su farsu ir morkom mmm skanu Šypsena  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos mustinukai su parmezanu
Kiaulienos muštinukai su parmezanu
Kiaulienos sprandinės muštinukai su parmezanu ir citrinomis.
Tefteliai su ryziais ir padazu
Tefteliai su ryžiais ir padažu
Kiaulienos ir jautienos faršo tefteliai su ryžiais ir pomidorų pastos, petražolių bei grietinėlės padažu.
mesos vyniotinis su bulviu idaru
Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru
Mėsos faršo vyniotinis su virtų ir sutrintų bulvių įdaru. Rusų virtuvės patiekalas.
kiauliena kinietiskai
Kiauliena kinietiškai
Kiauliena kinietiškai. Kiauliena su paprikomis ir ananasais saldžiarūgščiame padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.