patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Faršu įdarytos bulvės

farsu idarytos bulves Mums reikės:
6 bulvių
200 g kiaulienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio
druskos
pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Faršu įdarytos bulvės
Bulves nulupame, perpjauname išilgai pusiau ir šaukšteliu išskobiame jų vidų. Į faršą sudedame susmulkintą svogūną, kiaušinį, įberiame druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Paruoštą faršą dedame į bulvių puseles. Kepimo skardą ištepame aliejumi, sudedame faršu įdarytas bulves ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. Kepimo pabaigoje bulves įdarytas faršu apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir pakepame, kol fermentinis sūris išsilydis.farsu idarytos bulve 1
Faršu įdarytos bulvės labai skanu su daržovėmis ir džiovintų grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2015-03-04
patiekalu-receptai.lt
Naudojamos "žalios" bulvės.
2015-03-04
Sandra
O bulves turi buti zalios ar virtos? Skaniai atrodo, noreciau isbandyti Šypsena
2014-06-26
Ieva
Labai šaunus patiekaliukas, paprastas, lengvas ir žadinantis apetitą! Dar siūlyčiau marinuotų agurkėlių įdėti ir padažiuką pasidaryti prie bulvyčių  Myliu
2014-05-12
Emilija
Paprastas ir skanus patiekalas, šiandien gaminsim...  Šypsena
2014-05-10
Ieva
Pamaciau ir labai susidomejau pameginti  Šypsena  skonio dar nezinau, bet puiki ideja. Aciu Jums uz receptuka Šypsena Myliu
2013-10-06
Žydrūnė
Labai skanus patiekaliukas Šypsena))  Myliu
2013-04-03
Ingrida
super skanus patiekalas
2010-05-15
zinka
Liuks farsu idarytos bulves! O jei dar su marinuotais agurkeliais...Myliu
2010-02-19
Evelina
nu dar tokio nevalgiau bet panasaus tiktai,puode virtos bulves su farsu ir morkom mmm skanu Šypsena  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

desreles sluoksniuotoje tesloje
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Dešrelės, pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje su fermentiniu sūriu ir garstyčiomis. Labai vaikų mėgiamas patiekalas.
kiaulienos plovas
Plovas su kiauliena
Plovas su kiauliena, kiaulienos plovas. Greitai ir itin lengvai paruošiamas, skanus, kiaulienos plovas. Plovo receptas SU NUOTRAUKOMIS.
saldziarugste kiauliena su darzovemis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis. Apkepintos kiaulienos juostelės patroškintos saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis.
kiaulienos suktinukai su voveraitemis
Sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinės suktinukai marinuoti vyne, įdaryti voveraitėmis ir svogūnais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.
Ingrida
Pasaka Šypsena buvau uzmirsus koks skonis ir duona tikrai reikia deti ir nekeisti niekuom kitu, tas skonis neispasakytas mmmm  Mirktelti  Mirktelti
Silvija
Kepu ir aš, tik dar dedu tarkuotą morką ir pakepintos rūkytos šoninės kartu su svogūnais. Gaunasi labai skanus, sultingas, valgė net tie vaikai, kurie mėsos nevalgydavo.
Ingrida
Dabaiginejau virti ceburekus. Pasaka, sunus 4 suvalge iskart. Super!!!!!! Myliu  Myliu  Myliu  Myliu