patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Faršu įdarytos bulvės

farsu idarytos bulves Mums reikės:
6 bulvių
200 g kiaulienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio
druskos
pipirų

Gaminame. Faršu įdarytos bulvės
Bulves nulupame, perpjauname išilgai pusiau ir šaukšteliu išskobiame jų vidų. Į faršą sudedame susmulkintą svogūną, kiaušinį, įberiame druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Paruoštą faršą dedame į bulvių puseles. Kepimo skardą ištepame aliejumi, sudedame faršu įdarytas bulves ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. Kepimo pabaigoje bulves įdarytas faršu apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir pakepame, kol fermentinis sūris išsilydis.farsu idarytos bulve 1
Faršu įdarytos bulvės labai skanu su daržovėmis ir džiovintų grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2015-03-04
patiekalu-receptai.lt
Naudojamos "žalios" bulvės.
2015-03-04
Sandra
O bulves turi buti zalios ar virtos? Skaniai atrodo, noreciau isbandyti Šypsena
2014-06-26
Ieva
Labai šaunus patiekaliukas, paprastas, lengvas ir žadinantis apetitą! Dar siūlyčiau marinuotų agurkėlių įdėti ir padažiuką pasidaryti prie bulvyčių  Myliu
2014-05-12
Emilija
Paprastas ir skanus patiekalas, šiandien gaminsim...  Šypsena
2014-05-10
Ieva
Pamaciau ir labai susidomejau pameginti  Šypsena  skonio dar nezinau, bet puiki ideja. Aciu Jums uz receptuka Šypsena Myliu
2013-10-06
Žydrūnė
Labai skanus patiekaliukas Šypsena))  Myliu
2013-04-03
Ingrida
super skanus patiekalas
2010-05-15
zinka
Liuks farsu idarytos bulves! O jei dar su marinuotais agurkeliais...Myliu
2010-02-19
Evelina
nu dar tokio nevalgiau bet panasaus tiktai,puode virtos bulves su farsu ir morkom mmm skanu Šypsena  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

idaryta kiaulienos nugarine
Įdaryta kiaulienos nugarinė
Įdaryta alyvuogėmis, česnakais kiaulienos nugarinė, apvyniota parmos kumpiu.
Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais
Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais
Kepinti kiaulienos gabaliukai su pomidorais, svogūnais ir virtomis pupelėmis.
saldziarugste kiauliena su darzovemis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis. Apkepintos kiaulienos juostelės patroškintos saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis.
Tefteliai su ryziais ir padazu
Tefteliai su ryžiais ir padažu
Kiaulienos ir jautienos faršo tefteliai su ryžiais ir pomidorų pastos, petražolių bei grietinėlės padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena