patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Faršu įdarytos bulvės

farsu idarytos bulves Mums reikės:
6 bulvių
200 g kiaulienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio
druskos
pipirų

Gaminame. Faršu įdarytos bulvės
Bulves nulupame, perpjauname išilgai pusiau ir šaukšteliu išskobiame jų vidų. Į faršą sudedame susmulkintą svogūną, kiaušinį, įberiame druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Paruoštą faršą dedame į bulvių puseles. Kepimo skardą ištepame aliejumi, sudedame faršu įdarytas bulves ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. Kepimo pabaigoje bulves įdarytas faršu apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir pakepame, kol fermentinis sūris išsilydis.farsu idarytos bulve 1
Faršu įdarytos bulvės labai skanu su daržovėmis ir džiovintų grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2015-03-04
patiekalu-receptai.lt
Naudojamos "žalios" bulvės.
2015-03-04
Sandra
O bulves turi buti zalios ar virtos? Skaniai atrodo, noreciau isbandyti Šypsena
2014-06-26
Ieva
Labai šaunus patiekaliukas, paprastas, lengvas ir žadinantis apetitą! Dar siūlyčiau marinuotų agurkėlių įdėti ir padažiuką pasidaryti prie bulvyčių  Myliu
2014-05-12
Emilija
Paprastas ir skanus patiekalas, šiandien gaminsim...  Šypsena
2014-05-10
Ieva
Pamaciau ir labai susidomejau pameginti  Šypsena  skonio dar nezinau, bet puiki ideja. Aciu Jums uz receptuka Šypsena Myliu
2013-10-06
Žydrūnė
Labai skanus patiekaliukas Šypsena))  Myliu
2013-04-03
Ingrida
super skanus patiekalas
2010-05-15
zinka
Liuks farsu idarytos bulves! O jei dar su marinuotais agurkeliais...Myliu
2010-02-19
Evelina
nu dar tokio nevalgiau bet panasaus tiktai,puode virtos bulves su farsu ir morkom mmm skanu Šypsena  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kotletai su omleto suktinukais
Kotletai su omleto suktinukais
Kiaulienos faršo kotletai įdaryti omleto suktinukais, pagardinti sūrio ir česnako padažu. Kotletai su įdaru.
kiaulienos mustinukai su parmezanu
Kiaulienos muštinukai su parmezanu
Kiaulienos sprandinės muštinukai su parmezanu ir citrinomis.
troskinta mesa su grybais
Troškinta mėsa su grybais
Troškinta mėsa su grybais, morkomis, pievagrybiais bei svogūnais.
kiauliena kinietiskai
Kiauliena kinietiškai
Kiauliena kinietiškai. Kiauliena su paprikomis ir ananasais saldžiarūgščiame padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.