patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Įdaryta kiaulienos nugarinė

idaryta kiaulienos nugarine Mums reikės:
500 g kiaulienos nugarinės
100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
40 ml alyvuogių aliejaus
100 g Parmos kumpio
2-3 skiltelių česnako
druskos, juodųjų pipirų

Gaminame. Įdaryta kiaulienos nugarinė
Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, bet ne iki galo (kaip atversta knyga). Vidinėje nugarinės pusėje dar padaromi keli išilginiai pjūviai (įdaro pasiskirstymui), bet taip pat ne iki galo.idaryta kiaulienos nugarine 1
Pabarstoma druska, pipirais.
Įdarui: nuvalytos česnako skiltelės, alyvuogės suberiamos į blenderį, įpilama alyvuogių aliejaus ir sutrinama iki vientisos masės.
Ant paruoštos kiaulienos nugarinės sudedamas įdaras,idaryta kiaulienos nugarine 2
abi nugarinės pusės šiek tiek suspaudžiamos, kad gautusi vyniotinio forma. Įdaryta kiaulienos nugarinė apvyniojama Parmos kumpio juostelėmis.idaryta kiaulienos nugarine 3
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min. Iškepusi įdaryta kiaulienos nugarinė dar 10 min. paliekama orkaitėje.
Įdaryta kiaulienos nugarinė supjaustoma 1,5-2 cm griežinėliais ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta mesa su grybais
Troškinta mėsa su grybais
Troškinta mėsa su grybais, morkomis, pievagrybiais bei svogūnais.
kiaulienos mustiniai citrusiniame padaze
Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže
Kiaulienos muštiniai pamarinuoti ir patroškinti citrusiniame padaže.
snicelis
Šnicelis
Šnicelis. Kiaulienos faršo, duonos šniceliai. Receptas su nuotraukomis, gaminimas.
kotletai su idaru
Kotletai su įdaru
Kiaulienos faršo kotletai su įdaru. Įdaryti kiaušiniais, obuoliais, fermentiniu sūriu, petražolėmis bei sviestu, patroškinti pievagrybių, svogūnų ir morkų padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.