patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Įdaryta kiaulienos nugarinė

idaryta kiaulienos nugarine Mums reikės:
500 g kiaulienos nugarinės
100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
40 ml alyvuogių aliejaus
100 g Parmos kumpio
2-3 skiltelių česnako
druskos, juodųjų pipirų

Gaminame. Įdaryta kiaulienos nugarinė
Kiaulienos nugarinė perpjaunama išilgai, bet ne iki galo (kaip atversta knyga). Vidinėje nugarinės pusėje dar padaromi keli išilginiai pjūviai (įdaro pasiskirstymui), bet taip pat ne iki galo.idaryta kiaulienos nugarine 1
Pabarstoma druska, pipirais.
Įdarui: nuvalytos česnako skiltelės, alyvuogės suberiamos į blenderį, įpilama alyvuogių aliejaus ir sutrinama iki vientisos masės.
Ant paruoštos kiaulienos nugarinės sudedamas įdaras,idaryta kiaulienos nugarine 2
abi nugarinės pusės šiek tiek suspaudžiamos, kad gautusi vyniotinio forma. Įdaryta kiaulienos nugarinė apvyniojama Parmos kumpio juostelėmis.idaryta kiaulienos nugarine 3
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min. Iškepusi įdaryta kiaulienos nugarinė dar 10 min. paliekama orkaitėje.
Įdaryta kiaulienos nugarinė supjaustoma 1,5-2 cm griežinėliais ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.
kotletai su omleto suktinukais
Kotletai su omleto suktinukais
Kiaulienos faršo kotletai įdaryti omleto suktinukais, pagardinti sūrio ir česnako padažu. Kotletai su įdaru.
Mėsos iešmukai
Mėsos vėrinukai
Mėsos (kiaulienos filė) vėrinukai ant iešmelių kepti orkaitėje.
snicelis
Šnicelis
Šnicelis. Kiaulienos faršo, duonos šniceliai. Receptas su nuotraukomis, gaminimas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena