patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepti šonkauliai pikantiškame marinate

kepti sonkauliai pikantiskame marinate Mums reikės:
1 kg kiaulienos šonkaulių
4 valg. šaukštų aliejaus
1 valg. šaukšto medaus
1 arb. šaukštelio garstyčių
3 valg. šaukštų sojų padažo
1 valg. šaukšto pomidorų padažo
2 valg. šaukštų apelsinų marmelado
2 skiltelių česnako
druskos, šviežiai maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kepti šonkauliai pikantiškame marinate
Kiaulienos šonkaulius nuplauname, nusausiname ir supjaustome po 1-2 šonkaulius. Česnako skilteles susmulkiname, medų truputį pašildome, kad būtų skystas. Visus marinato ingredientus sudedame ir gerai išmaišome. Į negilų indą sudedame kiaulienos šonkaulius, užpilame marinatu ir dedame į šaldytuvą, ne mažiau kaip 6 val. pasimarinuoti. Šonkauliai kaskart pavartomi, kad geriau pasisavintų marinatą. Pamarinuotus šonkaulius išimame iš marinato, sudedame į kepimo skardą ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 1 val., keletą kartų šonkauliai patepami marinatu. Kepti šonkauliai pikantiškame padaže patiekiami su virtomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

mesos keksiukai su darzovemis
Mėsos keksiukai su daržovėmis
Maltos mėsos (kiaulienos, jautienos ar vištienos) keksiukai su daržovėmis
Mėsos iešmukai
Mėsos vėrinukai
Mėsos (kiaulienos filė) vėrinukai ant iešmelių kepti orkaitėje.
kiauliena su darzovemis
Kiauliena su daržovėmis
Kiauliena su daržovėmis. Kiauliena, svogūnai, morkos, muskato riešutas, prieskoniai.
idaryta kiaulienos nugarine
Įdaryta kiaulienos nugarinė
Įdaryta alyvuogėmis, česnakais kiaulienos nugarinė, apvyniota parmos kumpiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu