patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepti šonkauliai pikantiškame marinate

kepti sonkauliai pikantiskame marinate Mums reikės:
1 kg kiaulienos šonkaulių
4 valg. šaukštų aliejaus
1 valg. šaukšto medaus
1 arb. šaukštelio garstyčių
3 valg. šaukštų sojų padažo
1 valg. šaukšto pomidorų padažo
2 valg. šaukštų apelsinų marmelado
2 skiltelių česnako
druskos, šviežiai maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kepti šonkauliai pikantiškame marinate
Kiaulienos šonkaulius nuplauname, nusausiname ir supjaustome po 1-2 šonkaulius. Česnako skilteles susmulkiname, medų truputį pašildome, kad būtų skystas. Visus marinato ingredientus sudedame ir gerai išmaišome. Į negilų indą sudedame kiaulienos šonkaulius, užpilame marinatu ir dedame į šaldytuvą, ne mažiau kaip 6 val. pasimarinuoti. Šonkauliai kaskart pavartomi, kad geriau pasisavintų marinatą. Pamarinuotus šonkaulius išimame iš marinato, sudedame į kepimo skardą ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 1 val., keletą kartų šonkauliai patepami marinatu. Kepti šonkauliai pikantiškame padaže patiekiami su virtomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinti kiaulienos sonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
kiauliena kinietiskai
Kiauliena kinietiškai
Kiauliena kinietiškai. Kiauliena su paprikomis ir ananasais saldžiarūgščiame padaže.
kiaulienos plovas
Plovas su kiauliena
Plovas su kiauliena, kiaulienos plovas. Greitai ir itin lengvai paruošiamas, skanus, kiaulienos plovas. Plovo receptas SU NUOTRAUKOMIS.
kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su kepintais pievagrybiais pomidoru pastos ir vyno padaze. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Viola
Labai jau skanus atrodo, tai bandysiu siandien pagamint Šypsena
Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu