patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiauliena kinietiškai

kiauliena kinietiskai Mums reikės:
500 g minkštos kiaulienos
2 paprikų (žalios ir raudonos)
100 g konservuotų ananasų
1 skiltelės česnako
2 valg. š. krakmolo
3 valg. š. sojų padažo
1 valg. š. pomidorų pastos
50 ml ananasų sulčių
0,5 arb. š. cukraus
1 arb. š. druskos
aliejaus, maltų pipirų

Gaminame. Kiauliena kinietiškai
Kiauliena nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma juostelėmis. Į sojų padažą suberiama druska, cukrus ir išmaišoma. Sudedamos kiaulienos juostelės, pamaišoma ir paliekama 1 val. pasimarinuoti. Po valandos kiaulienos juostelės sudedamos ant servetelės, kad susigertų nereikalingi marinato likučiai (tai reikalinga tam, kad nepriliptų per daug krakmolo). Kiekviena kiaulienos juostelė apvoliojama krakmole. Keptuvėje įkaitinamas aliejus ir ant stiprios ugnies mėsos juostelės apkepinamos apie 5 min. Iškepusios kiaulienos juostelės sudedamos į dubenį ir uždengiamos. Paprikos nuplaunamos, išvalomos sėklos ir supjaustomos juostelėmis. Ananasai supjaustomi gabaliukais. Paprikų juostelės ir ananasų gabaliukai pakepinami nedideliame kiekyje aliejaus apie 3 min. Tada sudedama pomidorų pasta, supilamos ananasų sultys, išspaudžiamas česnakas, įberiama druskos, pipirų ir pakaitinama. Sudedamos kiaulienos juostelės ir viskas kartu pakaitinama  apie 1 min. Kiauliena kinietiškai patiekiama su virtais ryžiais. Skanaus.

Komentarai

2014-12-29
Rita
Labai skanu. Vietoj ananasų galima naudoti konservuotus ananasus, vietoj ananasų sulčių galima įpilti skysčio nuo konservuotų ananasų. Vietoj pomidorų pastos kelis kartus naudoju tiesiog pomidorų padažą be priedų, o paprikas naudojau ne tik žalią ir raudoną, bet ir geltoną. Gal skonis kažkiek keičiasi, bet gaunasi skaniai Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos mustiniai citrusiniame padaze
Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže
Kiaulienos muštiniai pamarinuoti ir patroškinti citrusiniame padaže.
kepti sonkauliai pikantiskame marinate
Kepti šonkauliai pikantiškame marinate
Kepti šonkauliai marinuoti pikantiškame medaus, garstyčių, sojų padažo, apelsinų marmelado, česnako marinate.
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.
Mėsos iešmukai
Mėsos vėrinukai
Mėsos (kiaulienos filė) vėrinukai ant iešmelių kepti orkaitėje.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena