patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiauliena kinietiškai

kiauliena kinietiskai Mums reikės:
500 g minkštos kiaulienos
2 paprikų (žalios ir raudonos)
100 g konservuotų ananasų
1 skiltelės česnako
2 valg. š. krakmolo
3 valg. š. sojų padažo
1 valg. š. pomidorų pastos
50 ml ananasų sulčių
0,5 arb. š. cukraus
1 arb. š. druskos
aliejaus, maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiauliena kinietiškai
Kiauliena nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma juostelėmis. Į sojų padažą suberiama druska, cukrus ir išmaišoma. Sudedamos kiaulienos juostelės, pamaišoma ir paliekama 1 val. pasimarinuoti. Po valandos kiaulienos juostelės sudedamos ant servetelės, kad susigertų nereikalingi marinato likučiai (tai reikalinga tam, kad nepriliptų per daug krakmolo). Kiekviena kiaulienos juostelė apvoliojama krakmole. Keptuvėje įkaitinamas aliejus ir ant stiprios ugnies mėsos juostelės apkepinamos apie 5 min. Iškepusios kiaulienos juostelės sudedamos į dubenį ir uždengiamos. Paprikos nuplaunamos, išvalomos sėklos ir supjaustomos juostelėmis. Ananasai supjaustomi gabaliukais. Paprikų juostelės ir ananasų gabaliukai pakepinami nedideliame kiekyje aliejaus apie 3 min. Tada sudedama pomidorų pasta, supilamos ananasų sultys, išspaudžiamas česnakas, įberiama druskos, pipirų ir pakaitinama. Sudedamos kiaulienos juostelės ir viskas kartu pakaitinama  apie 1 min. Kiauliena kinietiškai patiekiama su virtais ryžiais. Skanaus.

Komentarai

2014-12-29
Rita
Labai skanu. Vietoj ananasų galima naudoti konservuotus ananasus, vietoj ananasų sulčių galima įpilti skysčio nuo konservuotų ananasų. Vietoj pomidorų pastos kelis kartus naudoju tiesiog pomidorų padažą be priedų, o paprikas naudojau ne tik žalią ir raudoną, bet ir geltoną. Gal skonis kažkiek keičiasi, bet gaunasi skaniai Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

mesos vyniotinis su bulviu idaru
Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru
Mėsos faršo vyniotinis su virtų ir sutrintų bulvių įdaru. Rusų virtuvės patiekalas.
kiaulienos mustiniai citrusiniame padaze
Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže
Kiaulienos muštiniai pamarinuoti ir patroškinti citrusiniame padaže.
kiaulienos kepsniai meksikietiskai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai. Kiaulienos nugarinės kepsniai su daržovėmis. Receptas su detaliomis nuotraukomis.
kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su kepintais pievagrybiais pomidoru pastos ir vyno padaze. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.