patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis

Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis Mums reikės:
500 g kiaulienos sprandinės arba kumpio
400 g šviežių arba šaldytų šparaginių pupelių
2 svogūnų
100 ml sojų padažo
2 valg. šaukštų sezamo sėklų
druskos, pipirų, aliejaus kepimui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Svogūną supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname aliejuje.Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis 1
Kiaulieną supjaustome juostelėmis, dedame prie svogūnų ir kepiname apie 20 min. Įpilame sojų padažo, padruskiname, papipiriname ir kepame apie 25 min. Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis 2
Šparagines pupeles dedame į verdantį vandenį ir verdame 10 min. Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis 3
Į mėsą suberiame sezamo sėklas.Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis 4
Sudedame išvirusias šparagines pupeles, jeigu reikia įberiame druskos ir išmaišome.Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis 5
Kiaulieną su šparaginėmis pupelėmis patiekiame su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su kepintais pievagrybiais pomidoru pastos ir vyno padaze. Receptas su nuotraukomis.
troskinti kiaulienos sonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
kiauliena su darzovemis
Kiauliena su daržovėmis
Kiauliena su daržovėmis. Kiauliena, svogūnai, morkos, muskato riešutas, prieskoniai.
troskinta mesa su grybais
Troškinta mėsa su grybais
Troškinta mėsa su grybais, morkomis, pievagrybiais bei svogūnais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu