patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais

Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais Mums reikės:
500 g kiaulienos kumpio
300 g pupelių
4 pomidorų
2 svogūnų
druskos
pipirų
svogūno laiškų
aliejaus kepimui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais.
Pupeles nuplauname, užpilame šaltu vandeniu ir paliekame 3-4 val. pastovėti. Išbrinkusias pupeles verdame pasūdytame vandenyje apie 1 val. kol išverda  (skirtingų rūšių pupelėms virimo laikas skiriasi).
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais 1.
Pomidorą supjaustome nedideliais gabaliukais, mėsą  kaip guliašui.Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais 2
Svogūną apkepiname aliejuje, sudedame mėsos gabaliukus ir kartu kepiname apie 20 min.Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais 4
Vėliau suberiame pomidorus, druską, pipirus ir viską pakepiname dar 15 min. pamaišant.Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais 5
Baigiant kepti sudedame išvirtas pupeles, išmaišome.  Pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekiame į stalą. Skanaus.

Komentarai

2010-04-14
Patiekalu receptai
Ne, Kristina. Čia pomidorai pakeitę spalva Šypsena
2010-04-14
kristina
kiek suprantu dar cia morkos dedamos,ar as klystu,nes matau kazka orandzinio Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

mesos vyniotinis su bulviu idaru
Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru
Mėsos faršo vyniotinis su virtų ir sutrintų bulvių įdaru. Rusų virtuvės patiekalas.
kiaulienos suktinukai su voveraitemis
Sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinės suktinukai marinuoti vyne, įdaryti voveraitėmis ir svogūnais.
kumpio kepsnys su darzovemis
Keptas kumpis su daržovėmis
Kepimo rankovėje keptas kumpis su daržovėmis. Minkštas ir sultingas kumpis bei kartu kepimo rankovėje keptos daržovės.
kiaulienos ispjova idaryta spinatais ir varskes suriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!