patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos kepsniai meksikietiškai

kiaulienos kepsniai meksikietiskai Mums reikės:
800 g kiaulienos nugarinės
2 paprikų (geltonos ir raudonos)
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
1 arb. šaukštelio garstyčių
2 valg. šaukštų pomidorų padažo
aliejaus
druskos, maltų pipirų mišinio
petražolių

Gaminame. Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1-1,5 cm storio kepsniais.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 1
Kiaulienos kepsniai išmušami, pabarstomi druska, pipirų mišiniu, patepami garstyčių ir pomidorų padažo mišiniu (1 arb. šaukštelis garstyčių ir 1 arb. šaukštelis pomidorų padažo) ir paliekami 30-40 min. pasimarinuoti.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 2
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Paprikas perpjauname pusiau, išvalome sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname, sudedame svogūnus ir pakepiname, kol truputį suminkštėja. Tada sudedame paprikas ir pamaišant pakepiname 5-7 min.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 3
Baigiant kepti suberiame susmulkintą česnaką, sudedame pomidorų padažą ir pakaitiname 1-2 min. Į kitą keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, dedami kiaulienos kepsniai ir ant stiprios ugnies kepame iš abiejų pusių po 4-5 min. Ant iškepusių kiaulienos kepsnių uždedame pakepintų paprikų ir svogūnų ir kelioms minutėms dedame į orkaitę arba mikrobangų krosnelę.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 4
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai pabarstomi smulkintomis petražolėmis ir patiekiami su virtais ryžiais ar bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2011-09-12
Ari
Labai skanus kepsniai, tik gal dar koki padaziuka reiketu priderint Šypsena
2010-05-17
ula
svarbiausia, kad taip pagaminti kiaulienos kepsniai labai patinka mano seimynai Myliu
2010-05-16
jonas
ir kaip juos reiketu teisingai vadinti ar kiaulienos kepsniai, ar kiaulienos pjausniai?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepti sonkauliai pikantiskame marinate
Kepti šonkauliai pikantiškame marinate
Kepti šonkauliai marinuoti pikantiškame medaus, garstyčių, sojų padažo, apelsinų marmelado, česnako marinate.
troskinti kiaulienos sonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
Tefteliai su ryziais ir padazu
Tefteliai su ryžiais ir padažu
Kiaulienos ir jautienos faršo tefteliai su ryžiais ir pomidorų pastos, petražolių bei grietinėlės padažu.
kiaulienos suktinukai su voveraitemis
Sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinės suktinukai marinuoti vyne, įdaryti voveraitėmis ir svogūnais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena