patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos kepsniai meksikietiškai

kiaulienos kepsniai meksikietiskai Mums reikės:
800 g kiaulienos nugarinės
2 paprikų (geltonos ir raudonos)
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
1 arb. šaukštelio garstyčių
2 valg. šaukštų pomidorų padažo
aliejaus
druskos, maltų pipirų mišinio
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1-1,5 cm storio kepsniais.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 1
Kiaulienos kepsniai išmušami, pabarstomi druska, pipirų mišiniu, patepami garstyčių ir pomidorų padažo mišiniu (1 arb. šaukštelis garstyčių ir 1 arb. šaukštelis pomidorų padažo) ir paliekami 30-40 min. pasimarinuoti.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 2
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Paprikas perpjauname pusiau, išvalome sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname, sudedame svogūnus ir pakepiname, kol truputį suminkštėja. Tada sudedame paprikas ir pamaišant pakepiname 5-7 min.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 3
Baigiant kepti suberiame susmulkintą česnaką, sudedame pomidorų padažą ir pakaitiname 1-2 min. Į kitą keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, dedami kiaulienos kepsniai ir ant stiprios ugnies kepame iš abiejų pusių po 4-5 min. Ant iškepusių kiaulienos kepsnių uždedame pakepintų paprikų ir svogūnų ir kelioms minutėms dedame į orkaitę arba mikrobangų krosnelę.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 4
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai pabarstomi smulkintomis petražolėmis ir patiekiami su virtais ryžiais ar bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2011-09-12
Ari
Labai skanus kepsniai, tik gal dar koki padaziuka reiketu priderint Šypsena
2010-05-17
ula
svarbiausia, kad taip pagaminti kiaulienos kepsniai labai patinka mano seimynai Myliu
2010-05-16
jonas
ir kaip juos reiketu teisingai vadinti ar kiaulienos kepsniai, ar kiaulienos pjausniai?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Tefteliai su ryziais ir padazu
Tefteliai su ryžiais ir padažu
Kiaulienos ir jautienos faršo tefteliai su ryžiais ir pomidorų pastos, petražolių bei grietinėlės padažu.
sprandines kepsnys su cesnakais
Sprandinės kepsnys su česnakais
Pamarinuotas ir kepimo rankovėje orkaitėje iškeptas kiaulienos sprandinės kepsnys su česnakais.
sprandines kepsnys
Sprandinės kepsnys
Sprandinės kepsnys. Garstyčių, džiuvesėlių ir prieskonių mišinyje pamarinuotas, orkaitėje keptas sprandinės kepsnys. Paprastai paruošiamas ir skanus šventinis patiekalas
snicelis
Šnicelis
Šnicelis. Kiaulienos faršo, duonos šniceliai. Receptas su nuotraukomis, gaminimas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)