patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos kepsniai meksikietiškai

kiaulienos kepsniai meksikietiskai Mums reikės:
800 g kiaulienos nugarinės
2 paprikų (geltonos ir raudonos)
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
1 arb. šaukštelio garstyčių
2 valg. šaukštų pomidorų padažo
aliejaus
druskos, maltų pipirų mišinio
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1-1,5 cm storio kepsniais.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 1
Kiaulienos kepsniai išmušami, pabarstomi druska, pipirų mišiniu, patepami garstyčių ir pomidorų padažo mišiniu (1 arb. šaukštelis garstyčių ir 1 arb. šaukštelis pomidorų padažo) ir paliekami 30-40 min. pasimarinuoti.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 2
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Paprikas perpjauname pusiau, išvalome sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname, sudedame svogūnus ir pakepiname, kol truputį suminkštėja. Tada sudedame paprikas ir pamaišant pakepiname 5-7 min.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 3
Baigiant kepti suberiame susmulkintą česnaką, sudedame pomidorų padažą ir pakaitiname 1-2 min. Į kitą keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, dedami kiaulienos kepsniai ir ant stiprios ugnies kepame iš abiejų pusių po 4-5 min. Ant iškepusių kiaulienos kepsnių uždedame pakepintų paprikų ir svogūnų ir kelioms minutėms dedame į orkaitę arba mikrobangų krosnelę.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 4
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai pabarstomi smulkintomis petražolėmis ir patiekiami su virtais ryžiais ar bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2011-09-12
Ari
Labai skanus kepsniai, tik gal dar koki padaziuka reiketu priderint Šypsena
2010-05-17
ula
svarbiausia, kad taip pagaminti kiaulienos kepsniai labai patinka mano seimynai Myliu
2010-05-16
jonas
ir kaip juos reiketu teisingai vadinti ar kiaulienos kepsniai, ar kiaulienos pjausniai?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

saldziarugste kiauliena su darzovemis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis. Apkepintos kiaulienos juostelės patroškintos saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis.
desreles sluoksniuotoje tesloje
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Dešrelės, pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje su fermentiniu sūriu ir garstyčiomis. Labai vaikų mėgiamas patiekalas.
sluoksniuota kiauliena su daržovėmis
Sluoksniuota kiauliena su daržovėmis
Sluoksniuota kiauliena su daržovėmis kepta orkaitėje. Skanus ir lengvas patiekalas.
kiaulienos mustiniai citrusiniame padaze
Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže
Kiaulienos muštiniai pamarinuoti ir patroškinti citrusiniame padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Agne
Superinis pyragas! Jau penkta, ar sesta karta is eiles darau (kas kelias savaites) Juokas niekaip neatsibosta. Ir maloniausia, kad visi giria, abejodami ar tikrai pati kepiau Juokas Dedu vysniu dzema (savos gamybos) tai atrodo, kaip butu pirktinis (tas kuris seniau budavo, dabar is isvaizdos nusipirkus toki pyraga, skonis nebetoks), o cia - pasaka. Sirdingas aciu uz nepakartojama recepta. P.s. ir obuoliukai ir uogienes naudojasi Juokas Rekomenduoju gaminti, juolab, kad ingridientai paprastuciai.
Julita
Labai skanus toras. Pirmą kartą savo gyvenime kepiau tokį tortą ir viskas gavosi. Tikrai saldus, todėl kitą kartą dėsiu daug mažiau cukraus į kremą. Šypsena
Ruta
Kai isspaudziate tarkius ir laukiate kol nuses krakmolas, skysti ispilkite i vandeni, kuriame virsite cepelinus, o krakmola i tarkius. Taip cepelinai taps sviesesni Šypsena
Leta
Šiandien kepiau spurgas tiksliai pagal šį recepta, viskas puikiai pavyko, gražiai atrodo ir begalo skanios Šypsena naudojau stambesne verške iš pokelio kur po 500g. būna Šypsena
Rasa
Labai skanu ir greita Juokas