patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos kepsniai meksikietiškai

kiaulienos kepsniai meksikietiskai Mums reikės:
800 g kiaulienos nugarinės
2 paprikų (geltonos ir raudonos)
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
1 arb. šaukštelio garstyčių
2 valg. šaukštų pomidorų padažo
aliejaus
druskos, maltų pipirų mišinio
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1-1,5 cm storio kepsniais.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 1
Kiaulienos kepsniai išmušami, pabarstomi druska, pipirų mišiniu, patepami garstyčių ir pomidorų padažo mišiniu (1 arb. šaukštelis garstyčių ir 1 arb. šaukštelis pomidorų padažo) ir paliekami 30-40 min. pasimarinuoti.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 2
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Paprikas perpjauname pusiau, išvalome sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname, sudedame svogūnus ir pakepiname, kol truputį suminkštėja. Tada sudedame paprikas ir pamaišant pakepiname 5-7 min.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 3
Baigiant kepti suberiame susmulkintą česnaką, sudedame pomidorų padažą ir pakaitiname 1-2 min. Į kitą keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, dedami kiaulienos kepsniai ir ant stiprios ugnies kepame iš abiejų pusių po 4-5 min. Ant iškepusių kiaulienos kepsnių uždedame pakepintų paprikų ir svogūnų ir kelioms minutėms dedame į orkaitę arba mikrobangų krosnelę.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 4
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai pabarstomi smulkintomis petražolėmis ir patiekiami su virtais ryžiais ar bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2011-09-12
Ari
Labai skanus kepsniai, tik gal dar koki padaziuka reiketu priderint Šypsena
2010-05-17
ula
svarbiausia, kad taip pagaminti kiaulienos kepsniai labai patinka mano seimynai Myliu
2010-05-16
jonas
ir kaip juos reiketu teisingai vadinti ar kiaulienos kepsniai, ar kiaulienos pjausniai?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos mustinukai su parmezanu
Kiaulienos muštinukai su parmezanu
Kiaulienos sprandinės muštinukai su parmezanu ir citrinomis.
farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.
Tefteliai su ryziais ir padazu
Tefteliai su ryžiais ir padažu
Kiaulienos ir jautienos faršo tefteliai su ryžiais ir pomidorų pastos, petražolių bei grietinėlės padažu.
kiauliena su darzovemis
Kiauliena su daržovėmis
Kiauliena su daržovėmis. Kiauliena, svogūnai, morkos, muskato riešutas, prieskoniai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rita
Apsivalgyti galima - tikrai labai skanu Šypsena
Aukse
Man labai patiko sis patiekalas. Jis paprastas ir mazai ingrendientu, nuo siol sis maistas man labai patinka, ji kepsiu ir valgysiu Šypsena  Myliu
Edita
Puikus receptas, moku gaminti plova visaip, taciau sis labai patiko. Aciu.
Loreta
Aciu uz pasidalinta recepta, tikrai skanios spurgos gavosi, super Šypsena Šypsena
Laima
Laba diena! Ar galima obuoliu kompota vakuoti be svarainiu nes ju neturiu? Liūdesys