patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos kepsniai meksikietiškai

kiaulienos kepsniai meksikietiskai Mums reikės:
800 g kiaulienos nugarinės
2 paprikų (geltonos ir raudonos)
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
1 arb. šaukštelio garstyčių
2 valg. šaukštų pomidorų padažo
aliejaus
druskos, maltų pipirų mišinio
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos nugarinę nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1-1,5 cm storio kepsniais.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 1
Kiaulienos kepsniai išmušami, pabarstomi druska, pipirų mišiniu, patepami garstyčių ir pomidorų padažo mišiniu (1 arb. šaukštelis garstyčių ir 1 arb. šaukštelis pomidorų padažo) ir paliekami 30-40 min. pasimarinuoti.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 2
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Paprikas perpjauname pusiau, išvalome sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname, sudedame svogūnus ir pakepiname, kol truputį suminkštėja. Tada sudedame paprikas ir pamaišant pakepiname 5-7 min.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 3
Baigiant kepti suberiame susmulkintą česnaką, sudedame pomidorų padažą ir pakaitiname 1-2 min. Į kitą keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, dedami kiaulienos kepsniai ir ant stiprios ugnies kepame iš abiejų pusių po 4-5 min. Ant iškepusių kiaulienos kepsnių uždedame pakepintų paprikų ir svogūnų ir kelioms minutėms dedame į orkaitę arba mikrobangų krosnelę.kiaulienos kepsniai meksikietiskai 4
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai pabarstomi smulkintomis petražolėmis ir patiekiami su virtais ryžiais ar bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2011-09-12
Ari
Labai skanus kepsniai, tik gal dar koki padaziuka reiketu priderint Šypsena
2010-05-17
ula
svarbiausia, kad taip pagaminti kiaulienos kepsniai labai patinka mano seimynai Myliu
2010-05-16
jonas
ir kaip juos reiketu teisingai vadinti ar kiaulienos kepsniai, ar kiaulienos pjausniai?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos sprandinės gabaliukai su cukinija, svogūnu, čili pipiru balto vyno ir sojų padaže.
saldziarugste kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena su ananasais, bambukų ūgliais bei daržovėmis.
mesos keksiukai su darzovemis
Mėsos keksiukai su daržovėmis
Maltos mėsos (kiaulienos, jautienos ar vištienos) keksiukai su daržovėmis
rukyti sonkauliukai su darzovemis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis. Vyne pamarinuoti ir su baklažanais bei kitomis daržovėmis patroškinti rūkyti šonkauliukai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Taip, galima receptą interpretuoti savaip, bet keptuveje pomidoras ir suris neapskrus taip graziai ir tiesiog gausite "košę" Mirktelti Sėkmės gaminant.
Violeta
Baklazanai kepti aliejuje, o paskui dar kepti orkaitej 30 min! Kodel tiek ilgai? Apvertus baklazanus keptuveje, uzdeti pomidoro, surio, uzdengti ir iskeps viskas vienu metu, nereiks nei orkaites jungti, nei laiko gaisti, nei energijos naudoti Šypsena)))
Jainina
Jau antrą kartą darau agurkus pagal šį receptą. Labai skanu! Tinka ir peraugę agurkai. Juos tik reikia griežinėliais supjaustyti.
Arijus
Super receptas. Labai ačiū Mirktelti
Donata
O kokia mesa naudojate, kad ji virta?