patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos muštinukai su parmezanu

kiaulienos mustinukai su parmezanu Mums reikės:
600 g kiaulienos sprandinės
70 g Parmezano sūrio
2 valg. šaukštų citrinų sulčių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
kelių skiltelių citrinos

Gaminame. Kiaulienos muštinukai su parmezanu
Kiaulienos sprandinę nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1-1,5 cm storio gabaliukais. Mėsos gabaliukus išmušame, pabarstome druska, pipirais. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus, įkaitiname, dedame kiaulienos muštinukus ir ant stiprios ugnies kepame iš abiejų pusių po 5-7 min. Iškepusius kiaulienos muštinukus apšlakstome citrinų sultimis ir pabarstome tarkuotu parmezano sūriu. Kiaulienos muštinukai su parmezanu papuošiami citrinos skiltelėmis ir patiekiami. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos sprandinės gabaliukai su cukinija, svogūnu, čili pipiru balto vyno ir sojų padaže.
saldziarugste kiauliena su darzovemis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis. Apkepintos kiaulienos juostelės patroškintos saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis.
kiaulienos ispjova idaryta spinatais ir varskes suriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu
Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais
Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais
Kepinti kiaulienos gabaliukai su pomidorais, svogūnais ir virtomis pupelėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena