patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos muštinukai su parmezanu

kiaulienos mustinukai su parmezanu Mums reikės:
600 g kiaulienos sprandinės
70 g Parmezano sūrio
2 valg. šaukštų citrinų sulčių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
kelių skiltelių citrinos

Gaminame. Kiaulienos muštinukai su parmezanu
Kiaulienos sprandinę nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1-1,5 cm storio gabaliukais. Mėsos gabaliukus išmušame, pabarstome druska, pipirais. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus, įkaitiname, dedame kiaulienos muštinukus ir ant stiprios ugnies kepame iš abiejų pusių po 5-7 min. Iškepusius kiaulienos muštinukus apšlakstome citrinų sultimis ir pabarstome tarkuotu parmezano sūriu. Kiaulienos muštinukai su parmezanu papuošiami citrinos skiltelėmis ir patiekiami. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos plovas
Plovas su kiauliena
Plovas su kiauliena, kiaulienos plovas. Greitai ir itin lengvai paruošiamas, skanus, kiaulienos plovas. Plovo receptas SU NUOTRAUKOMIS.
troskinta mesa su grybais
Troškinta mėsa su grybais
Troškinta mėsa su grybais, morkomis, pievagrybiais bei svogūnais.
kiaulienos mustiniai citrusiniame padaze
Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže
Kiaulienos muštiniai pamarinuoti ir patroškinti citrusiniame padaže.
desreles sluoksniuotoje tesloje
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Dešrelės, pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje su fermentiniu sūriu ir garstyčiomis. Labai vaikų mėgiamas patiekalas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena