patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos ragu su grybais

kiaulienos ragu su grybais Mums reikės:
800 g kiaulienos išpjovos
400 g pievagrybių
450 ml sauso raudono vyno
2 morkų
1 didelio svogūno
3-4 skiltelių česnako
2 valg. š. miltų
2 valg. š. pomidorų pastos
2 lauro lapelių
žiupsnelio čiobrelių
druskos, maltų juodųjų pipirų, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulieną nuplauname, nusausiname, supjaustome 3x4 cm dydžio gabalėliais ir apkepiname aliejuje (nedideliais kiekiais), kol susiformuoja traški plutelė.kiaulienos ragu su grybais 1
Apkepintus kiaulienos gabaliukus sudedame į gilesnę keptuvę - troškintuvą arba puodą. Česnaką susmulkiname, morkas, svogūną supjaustome kubeliais ir viską 3-4 min. apkepiname keptuvėje, kur kepė kiaulienos gabaliukai.kiaulienos ragu su grybais 2
Tada suberiame miltus ir maišant dar pakepiname 1 min., vėliau sudedame pomidorų pastą ir vėl pakepiname minutėlę.
Supilame vyną, įdedame lauro lapelius, druską, pipirus, čiobrelius ir viską patroškiname apie 5 min.kiaulienos ragu su grybais 3
Padažą supilame ant kiaulienos gabaliukų, uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie valandą, kol mėsa tampa minkšta. Kol mėsa troškinasi, pievagrybius švariai nuplauname, supjaustome į keturias dalis ir apkepiname aliejuje, kol skystis išgaruoja.kiaulienos ragu su grybais 4
Pabarstome druska, pipirais. Baigiant troškinti kiaulienos ragu suberiame pievagrybius. Kiaulienos ragu su grybais pabarstome smulkintomis petražolėmis ir patiekiame. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

desreles sluoksniuotoje tesloje
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Dešrelės, pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje su fermentiniu sūriu ir garstyčiomis. Labai vaikų mėgiamas patiekalas.
sprandines kepsnys
Sprandinės kepsnys
Sprandinės kepsnys. Garstyčių, džiuvesėlių ir prieskonių mišinyje pamarinuotas, orkaitėje keptas sprandinės kepsnys. Paprastai paruošiamas ir skanus šventinis patiekalas
kiaulienos kepsniai meksikietiskai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai. Kiaulienos nugarinės kepsniai su daržovėmis. Receptas su detaliomis nuotraukomis.
mesos keksiukai su darzovemis
Mėsos keksiukai su daržovėmis
Maltos mėsos (kiaulienos, jautienos ar vištienos) keksiukai su daržovėmis

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu