patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos ragu su grybais

kiaulienos ragu su grybais Mums reikės:
800 g kiaulienos išpjovos
400 g pievagrybių
450 ml sauso raudono vyno
2 morkų
1 didelio svogūno
3-4 skiltelių česnako
2 valg. š. miltų
2 valg. š. pomidorų pastos
2 lauro lapelių
žiupsnelio čiobrelių
druskos, maltų juodųjų pipirų, petražolių

Gaminame. Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulieną nuplauname, nusausiname, supjaustome 3x4 cm dydžio gabalėliais ir apkepiname aliejuje (nedideliais kiekiais), kol susiformuoja traški plutelė.kiaulienos ragu su grybais 1
Apkepintus kiaulienos gabaliukus sudedame į gilesnę keptuvę - troškintuvą arba puodą. Česnaką susmulkiname, morkas, svogūną supjaustome kubeliais ir viską 3-4 min. apkepiname keptuvėje, kur kepė kiaulienos gabaliukai.kiaulienos ragu su grybais 2
Tada suberiame miltus ir maišant dar pakepiname 1 min., vėliau sudedame pomidorų pastą ir vėl pakepiname minutėlę.
Supilame vyną, įdedame lauro lapelius, druską, pipirus, čiobrelius ir viską patroškiname apie 5 min.kiaulienos ragu su grybais 3
Padažą supilame ant kiaulienos gabaliukų, uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie valandą, kol mėsa tampa minkšta. Kol mėsa troškinasi, pievagrybius švariai nuplauname, supjaustome į keturias dalis ir apkepiname aliejuje, kol skystis išgaruoja.kiaulienos ragu su grybais 4
Pabarstome druska, pipirais. Baigiant troškinti kiaulienos ragu suberiame pievagrybius. Kiaulienos ragu su grybais pabarstome smulkintomis petražolėmis ir patiekiame. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rukyti sonkauliukai su darzovemis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis. Vyne pamarinuoti ir su baklažanais bei kitomis daržovėmis patroškinti rūkyti šonkauliukai.
saldziarugste kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena su ananasais, bambukų ūgliais bei daržovėmis.
kotletai su idaru
Kotletai su įdaru
Kiaulienos faršo kotletai su įdaru. Įdaryti kiaušiniais, obuoliais, fermentiniu sūriu, petražolėmis bei sviestu, patroškinti pievagrybių, svogūnų ir morkų padaže.
sprandines kepsnys
Sprandinės kepsnys
Sprandinės kepsnys. Garstyčių, džiuvesėlių ir prieskonių mišinyje pamarinuotas, orkaitėje keptas sprandinės kepsnys. Paprastai paruošiamas ir skanus šventinis patiekalas

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena