patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos ragu su grybais

kiaulienos ragu su grybais Mums reikės:
800 g kiaulienos išpjovos
400 g pievagrybių
450 ml sauso raudono vyno
2 morkų
1 didelio svogūno
3-4 skiltelių česnako
2 valg. š. miltų
2 valg. š. pomidorų pastos
2 lauro lapelių
žiupsnelio čiobrelių
druskos, maltų juodųjų pipirų, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulieną nuplauname, nusausiname, supjaustome 3x4 cm dydžio gabalėliais ir apkepiname aliejuje (nedideliais kiekiais), kol susiformuoja traški plutelė.kiaulienos ragu su grybais 1
Apkepintus kiaulienos gabaliukus sudedame į gilesnę keptuvę - troškintuvą arba puodą. Česnaką susmulkiname, morkas, svogūną supjaustome kubeliais ir viską 3-4 min. apkepiname keptuvėje, kur kepė kiaulienos gabaliukai.kiaulienos ragu su grybais 2
Tada suberiame miltus ir maišant dar pakepiname 1 min., vėliau sudedame pomidorų pastą ir vėl pakepiname minutėlę.
Supilame vyną, įdedame lauro lapelius, druską, pipirus, čiobrelius ir viską patroškiname apie 5 min.kiaulienos ragu su grybais 3
Padažą supilame ant kiaulienos gabaliukų, uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie valandą, kol mėsa tampa minkšta. Kol mėsa troškinasi, pievagrybius švariai nuplauname, supjaustome į keturias dalis ir apkepiname aliejuje, kol skystis išgaruoja.kiaulienos ragu su grybais 4
Pabarstome druska, pipirais. Baigiant troškinti kiaulienos ragu suberiame pievagrybius. Kiaulienos ragu su grybais pabarstome smulkintomis petražolėmis ir patiekiame. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta mesa su grybais
Troškinta mėsa su grybais
Troškinta mėsa su grybais, morkomis, pievagrybiais bei svogūnais.
Mėsos iešmukai
Mėsos vėrinukai
Mėsos (kiaulienos filė) vėrinukai ant iešmelių kepti orkaitėje.
kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos sprandinės gabaliukai su cukinija, svogūnu, čili pipiru balto vyno ir sojų padaže.
kiaulienos ispjova idaryta spinatais ir varskes suriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.