Pasiruošiame įdarą kotletams: kiaušinius supjaustome kubeliais, sūrį supjaustome šiaudeliais, obuolį nulupame, supjaustome šiaudeliais, įdedame suminkštintą sviestą, suberiame petražoles ir gerai išmaišome.
Iš faršo darome paplotėlius, į jų vidų dedame įdaro ir formuojame kotletus. Kepuvėje įkaitiname aliejų, dedame įdarytus kotletus ir apkepame iš visų pusių. Padažas kotletams:Svogūną supjaustome kubeliais, morkas plonais griežinėliais, pievagrybius – juostelėmis ir viską apkepiname.
Įpilame sultinio, sudedame apkepintus kotletus su įdaru ir kelias minutes ant silpnos ugnies patroškiname. Baigiant troškinti, įdedame grietinės, pomidorų padažo, jei reikia pasūdome, papipiriname. Patiekiant į stalą, kotletus su įdaru užpilame padažu ir pabarstome petražolių lapeliais. Kotletai su įdaru skanu su virtomis bulvėmis, bulvių koše. Skanaus.