patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kotletai su įdaru

kotletai su idaru Mums reikės:
900 g kiaulienos faršo
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų džiūvėsėlių
1 valg. šaukšto grietinės
aliejaus, maltos mėsos prieskonių, druskos, pipirų
Įdarui:
2 kietai virtų kiaušinių
1 obuolio
70 g fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto susmulkintų petražolių
1 valg. šaukšto sviesto

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kotletai su įdaru
Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, įdedame grietinės, druskos pipirų, prieskonių ir viską gerai išminkome.kotletai su idaru 1
Paruoštą faršą padalijame į 12-14 vienodų gabaliukų.kotletai su idaru 2

Pasiruošiame įdarą kotletams: kiaušinius supjaustome kubeliais, sūrį supjaustome šiaudeliais, obuolį nulupame, supjaustome šiaudeliais, įdedame suminkštintą sviestą, suberiame petražoles ir gerai išmaišome.kotletai su idaru 3
Iš faršo darome paplotėlius, į jų vidų dedame įdaro ir formuojame kotletus.kotletai su idaru 4
kotletai su idaru 5
Kepuvėje įkaitiname aliejų, dedame įdarytus kotletus ir apkepame iš visų pusių.kotletai su idaru 8

Padažas kotletams:
1 nedidelio svogūno
1 morkos
6-8 nedidelių pievagrybių
100 ml sultinio
1 valg. šaukšto pamidorų padažo
1 valg. šaukšto grietinės
petražolių

Svogūną supjaustome kubeliais, morkas plonais griežinėliais, pievagrybius – juostelėmis ir viską apkepiname.kotletai su idaru 9

Įpilame sultinio, sudedame apkepintus kotletus su įdaru ir kelias minutes ant silpnos ugnies patroškiname. Baigiant troškinti, įdedame grietinės, pomidorų padažo, jei reikia pasūdome, papipiriname. Patiekiant į stalą, kotletus su įdaru užpilame padažu ir pabarstome petražolių lapeliais. Kotletai su įdaru skanu su virtomis bulvėmis, bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2014-05-13
Romas
Puikus receptas, tik i idara dar dedu smulkintu cesnaku, o padaza naudoju salta, darau is didesnes dallies majonezo, mazesnes ketcupo, vietoj dziuveseliu dedu manu kruopas, farso minkymui dedu 2-3 kiausinius, gaunasi puikiai, o Tadai, ar pats kepei kada nors? Zinok, kad minkyti farsa irgi neestetiskai atrodo, bet produktas gaunasi puikus! Šypsena
2012-06-29
Irena
Labai skanu,o ypac padazas ant kotletu super Myliu
2012-04-05
tadas
Patarciau kotletus pavolioti dziuveseliuose, apkepti keptuveje ir pabaigti kepti ikaitintoje orkaiteje apie 10 min daug estetiskiau atrodys, nes cia labai negraziai nuotraukose.
2011-11-19
Dovile
Labai patiko receptas, skaniai gavosi pagaminti Myliu
2010-05-25
Simona
puikūs kotletai Šypsena Vyrui labai patiko. Tik naudojau ne kiaulienos faršą, o vien triušiena. Ačiū už receptą

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.
rukyti sonkauliukai su darzovemis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis. Vyne pamarinuoti ir su baklažanais bei kitomis daržovėmis patroškinti rūkyti šonkauliukai.
sluoksniuota kiauliena su daržovėmis
Sluoksniuota kiauliena su daržovėmis
Sluoksniuota kiauliena su daržovėmis kepta orkaitėje. Skanus ir lengvas patiekalas.
snicelis
Šnicelis
Šnicelis. Kiaulienos faršo, duonos šniceliai. Receptas su nuotraukomis, gaminimas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Toma
Vakar pasidariau, siandien ragavom, labai skanus!! Aciu uz recepta, rekomenduoju isbandyt. Šypsena
Monika
Sveiki. Kepu šį tortą jau ne pirmą kartą. Tiek išvaizda, tiek skonis super. Sulaukiau daug pagyrų iš gimtadienio šventės svečių. Dėkui už puikų, ne tik išvaizda, bet ir skoniu, tortą  Mirktelti
Laura
Gaminau, sauniai pavyko. Žiauriai skanu Myliu  Myliu
Vaida
Viskas gavosi puikiai ir seimynai labai patiko, o man jis per riebus nuo kokoso pieno Šypsena
Arturas
Labai puikus plovas.