patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kotletai su įdaru

kotletai su idaru Mums reikės:
900 g kiaulienos faršo
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų džiūvėsėlių
1 valg. šaukšto grietinės
aliejaus, maltos mėsos prieskonių, druskos, pipirų
Įdarui:
2 kietai virtų kiaušinių
1 obuolio
70 g fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto susmulkintų petražolių
1 valg. šaukšto sviesto

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kotletai su įdaru
Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, įdedame grietinės, druskos pipirų, prieskonių ir viską gerai išminkome.kotletai su idaru 1
Paruoštą faršą padalijame į 12-14 vienodų gabaliukų.kotletai su idaru 2

Pasiruošiame įdarą kotletams: kiaušinius supjaustome kubeliais, sūrį supjaustome šiaudeliais, obuolį nulupame, supjaustome šiaudeliais, įdedame suminkštintą sviestą, suberiame petražoles ir gerai išmaišome.kotletai su idaru 3
Iš faršo darome paplotėlius, į jų vidų dedame įdaro ir formuojame kotletus.kotletai su idaru 4
kotletai su idaru 5
Kepuvėje įkaitiname aliejų, dedame įdarytus kotletus ir apkepame iš visų pusių.kotletai su idaru 8

Padažas kotletams:
1 nedidelio svogūno
1 morkos
6-8 nedidelių pievagrybių
100 ml sultinio
1 valg. šaukšto pamidorų padažo
1 valg. šaukšto grietinės
petražolių

Svogūną supjaustome kubeliais, morkas plonais griežinėliais, pievagrybius – juostelėmis ir viską apkepiname.kotletai su idaru 9

Įpilame sultinio, sudedame apkepintus kotletus su įdaru ir kelias minutes ant silpnos ugnies patroškiname. Baigiant troškinti, įdedame grietinės, pomidorų padažo, jei reikia pasūdome, papipiriname. Patiekiant į stalą, kotletus su įdaru užpilame padažu ir pabarstome petražolių lapeliais. Kotletai su įdaru skanu su virtomis bulvėmis, bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2015-08-12
Ernesta
Labai geras receptas, pagaminau tai valgėme labai skaniai, vyras sake, kad visada tokius gaminčiau kol atsibos
2014-05-13
Romas
Puikus receptas, tik i idara dar dedu smulkintu cesnaku, o padaza naudoju salta, darau is didesnes dallies majonezo, mazesnes ketcupo, vietoj dziuveseliu dedu manu kruopas, farso minkymui dedu 2-3 kiausinius, gaunasi puikiai, o Tadai, ar pats kepei kada nors? Zinok, kad minkyti farsa irgi neestetiskai atrodo, bet produktas gaunasi puikus! Šypsena
2012-06-29
Irena
Labai skanu,o ypac padazas ant kotletu super Myliu
2012-04-05
tadas
Patarciau kotletus pavolioti dziuveseliuose, apkepti keptuveje ir pabaigti kepti ikaitintoje orkaiteje apie 10 min daug estetiskiau atrodys, nes cia labai negraziai nuotraukose.
2011-11-19
Dovile
Labai patiko receptas, skaniai gavosi pagaminti Myliu
2010-05-25
Simona
puikūs kotletai Šypsena Vyrui labai patiko. Tik naudojau ne kiaulienos faršą, o vien triušiena. Ačiū už receptą

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sluoksniuota kiauliena su daržovėmis
Sluoksniuota kiauliena su daržovėmis
Sluoksniuota kiauliena su daržovėmis kepta orkaitėje. Skanus ir lengvas patiekalas.
kiaulienos suktinukai su voveraitemis
Sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinės suktinukai marinuoti vyne, įdaryti voveraitėmis ir svogūnais.
desreles sluoksniuotoje tesloje
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Dešrelės, pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje su fermentiniu sūriu ir garstyčiomis. Labai vaikų mėgiamas patiekalas.
farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jūratė
Puikus! Pirmą kartą išbandžiau prieš metus - puikiai pavyko! Artinasi gimtadienis - pakartosiu dar. Svečius tikrai nustebinsiu! Mirktelti
Ernestas
Tikra vyru sriuba, labai skaniai gavosi is pirmo karto, dekui uz skanu recepta. Šypsena Rekomenduoju visiems vyrams kas megsta jautiena.
Viola
Labai jau skanus atrodo, tai bandysiu siandien pagamint Šypsena
Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu