patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kotletai su įdaru

kotletai su idaru Mums reikės:
900 g kiaulienos faršo
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų džiūvėsėlių
1 valg. šaukšto grietinės
aliejaus, maltos mėsos prieskonių, druskos, pipirų
Įdarui:
2 kietai virtų kiaušinių
1 obuolio
70 g fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto susmulkintų petražolių
1 valg. šaukšto sviesto

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kotletai su įdaru
Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, įdedame grietinės, druskos pipirų, prieskonių ir viską gerai išminkome.kotletai su idaru 1
Paruoštą faršą padalijame į 12-14 vienodų gabaliukų.kotletai su idaru 2

Pasiruošiame įdarą kotletams: kiaušinius supjaustome kubeliais, sūrį supjaustome šiaudeliais, obuolį nulupame, supjaustome šiaudeliais, įdedame suminkštintą sviestą, suberiame petražoles ir gerai išmaišome.kotletai su idaru 3
Iš faršo darome paplotėlius, į jų vidų dedame įdaro ir formuojame kotletus.kotletai su idaru 4
kotletai su idaru 5
Kepuvėje įkaitiname aliejų, dedame įdarytus kotletus ir apkepame iš visų pusių.kotletai su idaru 8

Padažas kotletams:
1 nedidelio svogūno
1 morkos
6-8 nedidelių pievagrybių
100 ml sultinio
1 valg. šaukšto pamidorų padažo
1 valg. šaukšto grietinės
petražolių

Svogūną supjaustome kubeliais, morkas plonais griežinėliais, pievagrybius – juostelėmis ir viską apkepiname.kotletai su idaru 9

Įpilame sultinio, sudedame apkepintus kotletus su įdaru ir kelias minutes ant silpnos ugnies patroškiname. Baigiant troškinti, įdedame grietinės, pomidorų padažo, jei reikia pasūdome, papipiriname. Patiekiant į stalą, kotletus su įdaru užpilame padažu ir pabarstome petražolių lapeliais. Kotletai su įdaru skanu su virtomis bulvėmis, bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2015-08-12
Ernesta
Labai geras receptas, pagaminau tai valgėme labai skaniai, vyras sake, kad visada tokius gaminčiau kol atsibos
2014-05-13
Romas
Puikus receptas, tik i idara dar dedu smulkintu cesnaku, o padaza naudoju salta, darau is didesnes dallies majonezo, mazesnes ketcupo, vietoj dziuveseliu dedu manu kruopas, farso minkymui dedu 2-3 kiausinius, gaunasi puikiai, o Tadai, ar pats kepei kada nors? Zinok, kad minkyti farsa irgi neestetiskai atrodo, bet produktas gaunasi puikus! Šypsena
2012-06-29
Irena
Labai skanu,o ypac padazas ant kotletu super Myliu
2012-04-05
tadas
Patarciau kotletus pavolioti dziuveseliuose, apkepti keptuveje ir pabaigti kepti ikaitintoje orkaiteje apie 10 min daug estetiskiau atrodys, nes cia labai negraziai nuotraukose.
2011-11-19
Dovile
Labai patiko receptas, skaniai gavosi pagaminti Myliu
2010-05-25
Simona
puikūs kotletai Šypsena Vyrui labai patiko. Tik naudojau ne kiaulienos faršą, o vien triušiena. Ačiū už receptą

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos kepsniai meksikietiskai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai. Kiaulienos nugarinės kepsniai su daržovėmis. Receptas su detaliomis nuotraukomis.
Mėsos iešmukai
Mėsos vėrinukai
Mėsos (kiaulienos filė) vėrinukai ant iešmelių kepti orkaitėje.
kiauliena su darzovemis
Kiauliena su daržovėmis
Kiauliena su daržovėmis. Kiauliena, svogūnai, morkos, muskato riešutas, prieskoniai.
sprandines kepsnys
Sprandinės kepsnys
Sprandinės kepsnys. Garstyčių, džiuvesėlių ir prieskonių mišinyje pamarinuotas, orkaitėje keptas sprandinės kepsnys. Paprastai paruošiamas ir skanus šventinis patiekalas

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Mėta
Man labai patiko taip skaniai išsikepiau, kad um um  Myliu  Myliu
Aldona
Ka reikia deti i tarkius, kad tesla nejuodotu? Tarkuojant bulves reikia sutarkuoti i jas ir pora svogunu - tada nejuoduos ir bulviu tarkiai cepelinams bus skanesni bei kvapnesni.
Jurgita
Patiko
Vida
Labai skanus gavosi balandeliai pagal si recepta, aciu! Šypsena
Jurate
Labai skainiai gaunasi paprikos, aciu uz recepta Mirktelti