patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kotletai su įdaru

kotletai su idaru Mums reikės:
900 g kiaulienos faršo
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų džiūvėsėlių
1 valg. šaukšto grietinės
aliejaus, maltos mėsos prieskonių, druskos, pipirų
Įdarui:
2 kietai virtų kiaušinių
1 obuolio
70 g fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto susmulkintų petražolių
1 valg. šaukšto sviesto

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kotletai su įdaru
Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, įdedame grietinės, druskos pipirų, prieskonių ir viską gerai išminkome.kotletai su idaru 1
Paruoštą faršą padalijame į 12-14 vienodų gabaliukų.kotletai su idaru 2

Pasiruošiame įdarą kotletams: kiaušinius supjaustome kubeliais, sūrį supjaustome šiaudeliais, obuolį nulupame, supjaustome šiaudeliais, įdedame suminkštintą sviestą, suberiame petražoles ir gerai išmaišome.kotletai su idaru 3
Iš faršo darome paplotėlius, į jų vidų dedame įdaro ir formuojame kotletus.kotletai su idaru 4
kotletai su idaru 5
Kepuvėje įkaitiname aliejų, dedame įdarytus kotletus ir apkepame iš visų pusių.kotletai su idaru 8

Padažas kotletams:
1 nedidelio svogūno
1 morkos
6-8 nedidelių pievagrybių
100 ml sultinio
1 valg. šaukšto pamidorų padažo
1 valg. šaukšto grietinės
petražolių

Svogūną supjaustome kubeliais, morkas plonais griežinėliais, pievagrybius – juostelėmis ir viską apkepiname.kotletai su idaru 9

Įpilame sultinio, sudedame apkepintus kotletus su įdaru ir kelias minutes ant silpnos ugnies patroškiname. Baigiant troškinti, įdedame grietinės, pomidorų padažo, jei reikia pasūdome, papipiriname. Patiekiant į stalą, kotletus su įdaru užpilame padažu ir pabarstome petražolių lapeliais. Kotletai su įdaru skanu su virtomis bulvėmis, bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2012-06-29
Irena
Labai skanu,o ypac padazas ant kotletu super Myliu
2012-04-05
tadas
Patarciau kotletus pavolioti dziuveseliuose, apkepti keptuveje ir pabaigti kepti ikaitintoje orkaiteje apie 10 min daug estetiskiau atrodys, nes cia labai negraziai nuotraukose.
2011-11-19
Dovile
Labai patiko receptas, skaniai gavosi pagaminti Myliu
2010-05-25
Simona
puikūs kotletai Šypsena Vyrui labai patiko. Tik naudojau ne kiaulienos faršą, o vien triušiena. Ačiū už receptą

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos sprandinės gabaliukai su cukinija, svogūnu, čili pipiru balto vyno ir sojų padaže.
kiaulienos suktinukai su voveraitemis
Sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinės suktinukai marinuoti vyne, įdaryti voveraitėmis ir svogūnais.
kiaulienos kepsniai meksikietiskai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai. Kiaulienos nugarinės kepsniai su daržovėmis. Receptas su detaliomis nuotraukomis.
kiauliena su darzovemis
Kiauliena su daržovėmis
Kiauliena su daržovėmis. Kiauliena, svogūnai, morkos, muskato riešutas, prieskoniai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
Rita
Labai skanus, greitai ir paprastai padaromas pyragas. Aciu uz recepta, seimyna suzaveta.
Koktail
Gal galėtumėte pasakyti kiek citrinos sulčių dėti?