patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kotletai su omleto suktinukais

kotletai su omleto suktinukais Mums reikės:
700 g kiaulienos faršo
1 bulvės
1 kiaušinio
miltų
druskos, pipirų
aliejaus
žalumynų
Omletui:
3 kiaušinių
¼ stiklinės pieno
Padažui:
100 g fermentinio sūrio
2 skiltelių česnako
3-4 valg. šaukšto grietinės

Gaminame. Kotletai su omleto suktinukais
Bulvę nuskutame, smulkiai sutarkuojame, skystį truputį nuspaudžiame. Į faršą įmušame kiaušinį, sudedame sutarkuotą bulvę, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome.
Omletui kiaušinius išplakame su pienu, susmulkintais žalumynais ir apkepame iš abiejų pusių. Į omletą galima įdėti pomidorų gabaliukų, grybų ir t.t. Omletą supjaustome gabaliukais ir susukame į suktinukus. Iš faršo darome paplotėlius, į jų vidų dedame omleto suktinukus ir suformuojame kotletus. Kotletus apvoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių. Sūrį smulkiai sutarkuojame, išspaudžiame česnaką, sumaišome su grietine ir išmaišome. Kotletus sudedame viena eile į kepimo formą, aptepame padažu ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos mustiniai citrusiniame padaze
Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže
Kiaulienos muštiniai pamarinuoti ir patroškinti citrusiniame padaže.
troskinta mesa su grybais
Troškinta mėsa su grybais
Troškinta mėsa su grybais, morkomis, pievagrybiais bei svogūnais.
kiaulienos mustinukai su parmezanu
Kiaulienos muštinukai su parmezanu
Kiaulienos sprandinės muštinukai su parmezanu ir citrinomis.
sprandines kepsnys su cesnakais
Sprandinės kepsnys su česnakais
Pamarinuotas ir kepimo rankovėje orkaitėje iškeptas kiaulienos sprandinės kepsnys su česnakais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.