patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kotletai su omleto suktinukais

kotletai su omleto suktinukais Mums reikės:
700 g kiaulienos faršo
1 bulvės
1 kiaušinio
miltų
druskos, pipirų
aliejaus
žalumynų
Omletui:
3 kiaušinių
¼ stiklinės pieno
Padažui:
100 g fermentinio sūrio
2 skiltelių česnako
3-4 valg. šaukšto grietinės

Gaminame. Kotletai su omleto suktinukais
Bulvę nuskutame, smulkiai sutarkuojame, skystį truputį nuspaudžiame. Į faršą įmušame kiaušinį, sudedame sutarkuotą bulvę, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome.
Omletui kiaušinius išplakame su pienu, susmulkintais žalumynais ir apkepame iš abiejų pusių. Į omletą galima įdėti pomidorų gabaliukų, grybų ir t.t. Omletą supjaustome gabaliukais ir susukame į suktinukus. Iš faršo darome paplotėlius, į jų vidų dedame omleto suktinukus ir suformuojame kotletus. Kotletus apvoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių. Sūrį smulkiai sutarkuojame, išspaudžiame česnaką, sumaišome su grietine ir išmaišome. Kotletus sudedame viena eile į kepimo formą, aptepame padažu ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kotletai su idaru
Kotletai su įdaru
Kiaulienos faršo kotletai su įdaru. Įdaryti kiaušiniais, obuoliais, fermentiniu sūriu, petražolėmis bei sviestu, patroškinti pievagrybių, svogūnų ir morkų padaže.
snicelis
Šnicelis
Šnicelis. Kiaulienos faršo, duonos šniceliai. Receptas su nuotraukomis, gaminimas.
sprandines kepsnys su cesnakais
Sprandinės kepsnys su česnakais
Pamarinuotas ir kepimo rankovėje orkaitėje iškeptas kiaulienos sprandinės kepsnys su česnakais.
farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena