patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Mėsos keksiukai su daržovėmis

mesos keksiukai su darzovemis Mums reikės:
800 g mėsos faršo (kiaulienos, jautienos, vištienos)
1 paprikos
1 nedidelės cukinijos
1 svogūno
2 kiaušinių
3 valg. š. džiūvėsėlių
2 valg. š. aliejaus
50 g fermentinio sūrio
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Mėsos keksiukai su daržovėmis
Svogūnas, paprika, cukinija supjaustomi mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitinami 2 valg. š. aliejaus, suberiamos daržovės ir pamaišant pakepinama 7-9 min. Į dubenį sudedamas mėsos faršas, pakepintos daržovės, įmušami kiaušiniai, suberiami džiūvėsėliai, įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma.

Paruoštas mėsos faršas sudedamas į riebalais išteptas keksiukų formeles. mesos keksiukai su darzovemis 1

Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Likus 5 min. iki kepimo pabaigos pabarstoma smulkiai sutarkuotu fermentiniu sūriu. Mėsos keksiukai su daržovėmis patiekiami su bulvių koše ir mėgstamomis daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su kepintais pievagrybiais pomidoru pastos ir vyno padaze. Receptas su nuotraukomis.
mesos vyniotinis su bulviu idaru
Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru
Mėsos faršo vyniotinis su virtų ir sutrintų bulvių įdaru. Rusų virtuvės patiekalas.
sluoksniuota kiauliena su daržovėmis
Sluoksniuota kiauliena su daržovėmis
Sluoksniuota kiauliena su daržovėmis kepta orkaitėje. Skanus ir lengvas patiekalas.
kumpio kepsnys su darzovemis
Keptas kumpis su daržovėmis
Kepimo rankovėje keptas kumpis su daržovėmis. Minkštas ir sultingas kumpis bei kartu kepimo rankovėje keptos daržovės.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena