patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru

mesos vyniotinis su bulviu idaru Mums reikės:
500 g kiaulienos faršo
300 g jautienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
2 valg. š.Dižono garstyčių
3 valg. š. džiūvėsėlių
4 valg. š. tiršto kečupo
druskos, maltų pipirų
Įdarui:
400 g bulvių
100 g sviesto
60 ml grietinėlės
druskos, maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru
Bulvės nuvalomos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vanduo, kuriame virę bulvės, nupilamas. Į bulves įdedama sviesto, įpilama grietinėlės, įberiama pipirų ir gerai sutrinama.
Į faršą įmušamas kiaušinis, suberiami džiūvėsėliai, sudedamos garstyčios, 2 valg. šaukštai kečupo, smulkiai supjaustytas svogūnas, druska, pipirai ir viskas gerai išmaišoma.
Ant folijos arba maistinės plėvelės suformuojamas faršo stačiakampis (faršo sluoksnis turi būti pakankamai storas). Ant faršo vidurio paskleidžiamas bulvių įdaras.mesos vyniotinis su bulviu idaru 1
Mėsos vyniotinis suvyniojamas ir dedamas į kepimo skardą siūle žemyn. Kepama 190 laipsnių temperatūroje 30 min., tada vyniotinio viršus aptepamas likusiu kečupu ir kepamas dar apie 20 min. Iškepęs mėsos vyniotinis su bulvių įdaru kelias minutes paliekamas pastovėti, po to supjaustomas riekelėmis ir patiekiamas su daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

2011-01-11
ingrida
atrodo neblogas ir gan lengvai paruosiamas...bandysiu, ziuresim kas gausis!!! Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.
kiaulienos mustinukai su parmezanu
Kiaulienos muštinukai su parmezanu
Kiaulienos sprandinės muštinukai su parmezanu ir citrinomis.
Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais
Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais
Kepinti kiaulienos gabaliukai su pomidorais, svogūnais ir virtomis pupelėmis.
kiaulienos ispjova idaryta spinatais ir varskes suriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.