patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru

mesos vyniotinis su bulviu idaru Mums reikės:
500 g kiaulienos faršo
300 g jautienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
2 valg. š.Dižono garstyčių
3 valg. š. džiūvėsėlių
4 valg. š. tiršto kečupo
druskos, maltų pipirų
Įdarui:
400 g bulvių
100 g sviesto
60 ml grietinėlės
druskos, maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru
Bulvės nuvalomos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vanduo, kuriame virę bulvės, nupilamas. Į bulves įdedama sviesto, įpilama grietinėlės, įberiama pipirų ir gerai sutrinama.
Į faršą įmušamas kiaušinis, suberiami džiūvėsėliai, sudedamos garstyčios, 2 valg. šaukštai kečupo, smulkiai supjaustytas svogūnas, druska, pipirai ir viskas gerai išmaišoma.
Ant folijos arba maistinės plėvelės suformuojamas faršo stačiakampis (faršo sluoksnis turi būti pakankamai storas). Ant faršo vidurio paskleidžiamas bulvių įdaras.mesos vyniotinis su bulviu idaru 1
Mėsos vyniotinis suvyniojamas ir dedamas į kepimo skardą siūle žemyn. Kepama 190 laipsnių temperatūroje 30 min., tada vyniotinio viršus aptepamas likusiu kečupu ir kepamas dar apie 20 min. Iškepęs mėsos vyniotinis su bulvių įdaru kelias minutes paliekamas pastovėti, po to supjaustomas riekelėmis ir patiekiamas su daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

2011-01-11
ingrida
atrodo neblogas ir gan lengvai paruosiamas...bandysiu, ziuresim kas gausis!!! Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sprandines kepsnys
Sprandinės kepsnys
Sprandinės kepsnys. Garstyčių, džiuvesėlių ir prieskonių mišinyje pamarinuotas, orkaitėje keptas sprandinės kepsnys. Paprastai paruošiamas ir skanus šventinis patiekalas
kiaulienos mustiniai citrusiniame padaze
Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže
Kiaulienos muštiniai pamarinuoti ir patroškinti citrusiniame padaže.
saldziarugste kiauliena su darzovemis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis. Apkepintos kiaulienos juostelės patroškintos saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis.
troskinti kiaulienos sonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!