patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš kiaulienos.

Troškinti kiaulienos šonkauliukai

troskinti kiaulienos sonkauliukai
Mums reikės:
1,5 kg kiaulienos šonkaulių
250 ml sauso balto vyno
50 g sviesto
2 morkų
1 poro
1 svogūno
2 salierų stiebų
1 valg. š.miltų
druskos
šviežiai maltų juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu (1)

kiaulienos ispjova idaryta spinatais ir varskes suriu
Mums reikės:
2 kiaulienos išpjovų po 700-800 g
3-4 riekelių varškės sūrio
1 skiltelės česnako
saujos šviežių špinatų
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. susmulkintų graikinių riešutų arba migdolų
druskos, šviežiai maltų juodųjų, kvepiančiųjų pipirų
granato vaisiaus sėklų
Receptas, gaminimas

Tefteliai su ryžiais ir padažu (1)

Tefteliai su ryziais ir padazu
Mums reikės:
Tefteliams:
250 g kiaulienos faršo
250 g jautienos faršo
0,5 stiklinės ryžių
1 svogūno
1 morkos
druskos, šviežiai maltų pipirų
miltų
Padažui:
3 valg. š. pomidorų pastos
3 valg. š. grietinės
350 ml vandens
druskos
petražolių
Receptas, gaminimas

Mėsos keksiukai su daržovėmis

mesos keksiukai su darzovemis
Mums reikės:
800 g mėsos faršo (kiaulienos, jautienos, vištienos)
1 paprikos
1 nedidelės cukinijos
1 svogūno
2 kiaušinių
3 valg. š. džiūvėsėlių
2 valg. š. aliejaus
50 g fermentinio sūrio
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Įdaryta kiaulienos nugarinė

idaryta kiaulienos nugarine
Mums reikės:
500 g kiaulienos nugarinės
100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
40 ml alyvuogių aliejaus
100 g Parmos kumpio
2-3 skiltelių česnako
druskos, juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Saldžiarūgštė kiauliena (1)

saldziarugste kiauliena
Mums reikės:
500 g kiaulienos nugarinės
1 indelio konservuotų ananasų
1 indelio konservuotų bambuko ūglių
1 raudonos bei žalios paprikos
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
1 valg. š. kukurūzų miltų
1 kiaušinio
3 valg. š. sauso baltojo vyno
2 valg. š. vyno acto
3 valg. š. cukraus
3 valg. š. pomidorų padažo
2 valg. š. sojų padažo
500 ml saulėgrąžų aliejaus
5 valg. š. alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Šnicelis (15)

snicelis
Mums reikės:
800 g kiaulienos faršo
2 kiaušinių
200 ml pieno
100 g juodos duonos
2-3 skiltelių česnako
džiūvėsėlių
druskos, maltų pipirų
Receptas, gaminimas

Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru (1)

mesos vyniotinis su bulviu idaru
Mums reikės:
500 g kiaulienos faršo
300 g jautienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
2 valg. š.Dižono garstyčių
3 valg. š. džiūvėsėlių
4 valg. š. tiršto kečupo
druskos, maltų pipirų
Įdarui:
400 g bulvių
100 g sviesto
60 ml grietinėlės
druskos, maltų pipirų
Receptas, gaminimas

Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis

saldziarugste kiauliena su darzovemis
Mums reikės:
500 g kiaulienos išpjovos;
300 g brokolių;
2 -3 paprikų;
150 g konservuotų ananasų;
2 valg. š. sojų padažo;
2 valg. š. ryžių arba obuolių acto;
1,5 arb. š. krakmolo;
kelių svogūnų laiškų.
Receptas, gaminimas

Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže

kiaulienos mustiniai citrusiniame padaze
Mums reikės:
800 g kiaulienos sprandinės
2 citrinų
2 apelsinų
20 g sviesto
4 skiltelių česnako
1 valg. š. garstyčių
1 valg. š. balzaminio acto
1 arb. š. džiovintų čiobrelių
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
aliejaus kepimui
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

saldziarugste kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena su ananasais, bambukų ūgliais bei daržovėmis.
saldziarugste kiauliena su darzovemis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis. Apkepintos kiaulienos juostelės patroškintos saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis.
kiauliena su darzovemis
Kiauliena su daržovėmis
Kiauliena su daržovėmis. Kiauliena, svogūnai, morkos, muskato riešutas, prieskoniai.
snicelis
Šnicelis
Šnicelis. Kiaulienos faršo, duonos šniceliai. Receptas su nuotraukomis, gaminimas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!