patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kiaulienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš kiaulienos.

Kotletai su įdaru (6)

kotletai su idaru
Mums reikės:
900 g kiaulienos faršo
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų džiūvėsėlių
1 valg. šaukšto grietinės
aliejaus, maltos mėsos prieskonių, druskos, pipirų
Įdarui:
2 kietai virtų kiaušinių
1 obuolio
70 g fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto susmulkintų petražolių
1 valg. šaukšto sviesto
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Keptas kumpis su daržovėmis

kumpio kepsnys su darzovemis
Mums reikės:
1 kg kiaulienos kumpio
6-8 bulvių
3 morkų
2 paprikų
2 svogūnų
1 cukinijos
0,5 saliero gumbo
2 arb. šaukštelių garstyčių
2 arb. š. džiovintų žolelių mišinio
2 valg. šaukštų aliejaus
bulvių prieskonių
druskos, maltų j. pipirų
Receptas, gaminimas

Sprandinės kepsnys (3)

sprandines kepsnys
Mums reikės:
1,5 kg kiaulienos sprandinės
3 valg. šaukštų garstyčių
2 arb. šaukštelių druskos
0,5 arb. šaukštelio pipirų
50 ml aliejaus
100 g džiūvėsėlių
žiupsnelio džiovinto baziliko
Receptas, gaminimas

Sprandinės suktinukai su voveraitėmis (1)

kiaulienos suktinukai su voveraitemis
Mums reikės:
800 g kiaulienos sprandinės
500 g grybų (voveraičių)
4 svogūnų
100 ml balto vyno
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių
Receptas, gaminimas

Troškinta mėsa su grybais (3)

troskinta mesa su grybais
Mums reikės:
800 g kiaulienos arba jautienos
2 morkų
2 svogūnų
300 g pievagrybių
200 g grietinės
1 stiklinės mėsos sultinio
aliejaus
druskos, pipirų, petražolių
Receptas, gaminimas

Dešrelės sluoksniuotoje tešloje (3)

desreles sluoksniuotoje tesloje
Mums reikės:
400 g sluoksniuotos tešlos
4 pieniškų dešrelių
100 g fermentinio sūrio
2 arb. šaukštelių garstyčių
2 arb. šaukštelių  pomidorų padažo
salotos lapų
petražolių
Receptas, gaminimas

Kotletai su omleto suktinukais

kotletai su omleto suktinukais
Mums reikės:
700 g kiaulienos faršo
1 bulvės
1 kiaušinio
miltų
druskos, pipirų
aliejaus
žalumynų
Omletui:
3 kiaušinių
¼ stiklinės pieno
Padažui:
100 g fermentinio sūrio
2 skiltelių česnako
3-4 valg. šaukšto grietinės
Receptas, gaminimas

Faršu įdarytos bulvės (9)

farsu idarytos bulves
Mums reikės:
6 bulvių
200 g kiaulienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio
druskos
pipirų
Receptas, gaminimas

Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais (2)

Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais
Mums reikės:
500 g kiaulienos kumpio
300 g pupelių
4 pomidorų
2 svogūnų
druskos
pipirų
svogūno laiškų
aliejaus kepimui
Receptas, gaminimas

Sprandinės kepsnys su česnakais (3)

sprandines kepsnys su cesnakais
Mums reikės:
1 kg kiaulienos sprandinės
6-8 skiltelių česnako
druskos
pipirų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

mesos keksiukai su darzovemis
Mėsos keksiukai su daržovėmis
Maltos mėsos (kiaulienos, jautienos ar vištienos) keksiukai su daržovėmis
kiaulienos suktinukai su voveraitemis
Sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinės suktinukai marinuoti vyne, įdaryti voveraitėmis ir svogūnais.
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.
kiaulienos mustinukai su parmezanu
Kiaulienos muštinukai su parmezanu
Kiaulienos sprandinės muštinukai su parmezanu ir citrinomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!