patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis

rukyti sonkauliukai su darzovemis Mums reikės:
600 g rūkytų kiaulienos arba jautienos šonkauliukų
500 ml sauso raudono vyno
3 svogūnų
2 morkų
1 baklažano
100 g konservuotų avinžirnių (turkiškų žirnių)
2 gvazdikėlių
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminame. Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis
Baklažaną nuplauname, supjaustome didesniais kubeliais, pabarstome druska ir paliekame 30 min. pastovėti, kad nebūtų kartūs. Rūkytus šonkauliukus supjaustome po 1-2 šonkaulius, sudedame į indą, užpilame vynu ir paliekame pusvalandžiui. Į indą su šonkauliais ir vynu įmetame pora gvazdikėlių ir ant vidutinės ugnies pakaitiname apie 10-15 min. Baklažanų gabaliukus nuplauname šaltu vandeniu. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas-griežinėliais ir apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus. Į keptuvę sudedame šonkauliukus, baklažanus ir ant silpnos ugnies patroškiname kartu su morkomis ir svogūnais. Vėliau sudedame avinžirnius, pabarstome druska, pipirais ir patroškiname kelias minutes. Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis patiekiami su virtomis bulvėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

desreles sluoksniuotoje tesloje
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Dešrelės, pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje su fermentiniu sūriu ir garstyčiomis. Labai vaikų mėgiamas patiekalas.
kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su kepintais pievagrybiais pomidoru pastos ir vyno padaze. Receptas su nuotraukomis.
mesos vyniotinis su bulviu idaru
Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru
Mėsos faršo vyniotinis su virtų ir sutrintų bulvių įdaru. Rusų virtuvės patiekalas.
farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena