patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis

saldziarugste kiauliena su darzovemis Mums reikės:
500 g kiaulienos išpjovos;
300 g brokolių;
2 -3 paprikų;
150 g konservuotų ananasų;
2 valg. š. sojų padažo;
2 valg. š. ryžių arba obuolių acto;
1,5 arb. š. krakmolo;
kelių svogūnų laiškų.

Gaminame. Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Brokoliai išskaidomi žiedynais ir apverdami pasūdytame vandenyje (jei naudojami šaldyti brokoliai - jie atšildomi). Paprikos išvalomos ir supjaustomos 2-3 cm gabaliukais. Kiauliena nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma ilgomis juostelėmis.
Paruošiamas padažas. Į dubenį supilamas sojų padažas, actas, 100 ml konservuotų ananasų sirupo, 60 ml vandens, krakmolas ir išmaišoma.
Kiaulienos juostelės nedideliais kiekiais apkepinamos po 1 - 2 min. ant stiprios ugnies ir sudedamos į dubenį.saldziarugste kiauliena su darzovemis 1
Toje pačioje keptuvėje apkepinami paprikos gabaliukai.saldziarugste kiauliena su darzovemis 2
Sudedama apkepinta kiauliena, ananasų gabaliukai, brokoliai, supilamas padažas ir pamaišant pakaitinama keletą minučių, kol padažas sutirštėja.saldziarugste kiauliena su darzovemis 3
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis pabarstoma svogūnų laiškais ir patiekiama su virtais ryžiais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

saldziarugste kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena su ananasais, bambukų ūgliais bei daržovėmis.
farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.
troskinti kiaulienos sonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
kiaulienos mustinukai su parmezanu
Kiaulienos muštinukai su parmezanu
Kiaulienos sprandinės muštinukai su parmezanu ir citrinomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena