patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Šnicelis

snicelis Mums reikės:
800 g kiaulienos faršo
2 kiaušinių
200 ml pieno
100 g juodos duonos
2-3 skiltelių česnako
džiūvėsėlių
druskos, maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Šnicelis
Duona užpilama pienu (plutelės nupjaunamos). Į kiaulienos faršą įmušamas vienas kiaušinis, sudedama išmirkyta nuspausta duona, suberiamas smulkiai supjaustytas česnakas (galima ir išspausti), įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma.
Iš paruošto faršo formuojami pailgi, ovalios formos, 7-8 mm storio šniceliai. Kiekvienas šnicelis pamirkomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Šnicelis skanu su bulvių koše, virtais grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

2016-05-14
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
2015-08-22
MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
2015-06-17
Vireja
Prie mesos patiekalu, prie visokiu kotletu, sniceliu ir t.t. tinka baltas padazas arba pievagrybiu Šypsena
2014-01-22
Seiminka
Aciu uz puiku senoviniu sniceliu recepta. Labai skanu  Šypsena
2013-11-23
Eglė
As taip ilgai ieskojau tikrojo snicelio recepto ir pagaliau radau Šypsena
2013-09-22
Roma
Siandien bandysiu daryt  Šypsena  Šypsena
2012-12-30
Zivile
Labai skanus is tiesu gavosi Šypsena ! Tik dar galetu buti parasyta koki padaziuka naudot prie sito gardumyno Šypsena
2012-11-01
Erikiux
Jusu receptukas labai skanus. Aciu. Siulau ir kitiems pabandyti Myliu Šypsena
2012-10-17
Virginijus
Jusu receptai tai tiesiog didele pagalba virtuveje. Gaminkite su malonumu, skanaus.
2012-09-02
Jurate
Puikūs šniceliai išėjo pagal šį receptą. Ačiū.
2011-10-12
ausra
Ojei nemirkyciau dziuveseliuose ir kiausinije Liūdesys
2011-09-15
patiekalu-receptai.lt
galima, bet tuomet gausite paprastus kotletus Mirktelti
2011-09-15
jjj
o jeigu daryti be juodos duonos gabaleliu ar iseis? gal galima taip ismirkyti batona?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiauliena kinietiskai
Kiauliena kinietiškai
Kiauliena kinietiškai. Kiauliena su paprikomis ir ananasais saldžiarūgščiame padaže.
idaryta kiaulienos nugarine
Įdaryta kiaulienos nugarinė
Įdaryta alyvuogėmis, česnakais kiaulienos nugarinė, apvyniota parmos kumpiu.
troskinti kiaulienos sonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
Troškinti kiaulienos šonkauliukai
kiaulienos ispjova idaryta spinatais ir varskes suriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Taip, galima receptą interpretuoti savaip, bet keptuveje pomidoras ir suris neapskrus taip graziai ir tiesiog gausite "košę" Mirktelti Sėkmės gaminant.
Violeta
Baklazanai kepti aliejuje, o paskui dar kepti orkaitej 30 min! Kodel tiek ilgai? Apvertus baklazanus keptuveje, uzdeti pomidoro, surio, uzdengti ir iskeps viskas vienu metu, nereiks nei orkaites jungti, nei laiko gaisti, nei energijos naudoti Šypsena)))
Jainina
Jau antrą kartą darau agurkus pagal šį receptą. Labai skanu! Tinka ir peraugę agurkai. Juos tik reikia griežinėliais supjaustyti.
Arijus
Super receptas. Labai ačiū Mirktelti
Donata
O kokia mesa naudojate, kad ji virta?