patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Šnicelis

snicelis Mums reikės:
800 g kiaulienos faršo
2 kiaušinių
200 ml pieno
100 g juodos duonos
2-3 skiltelių česnako
džiūvėsėlių
druskos, maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Šnicelis
Duona užpilama pienu (plutelės nupjaunamos). Į kiaulienos faršą įmušamas vienas kiaušinis, sudedama išmirkyta nuspausta duona, suberiamas smulkiai supjaustytas česnakas (galima ir išspausti), įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma.
Iš paruošto faršo formuojami pailgi, ovalios formos, 7-8 mm storio šniceliai. Kiekvienas šnicelis pamirkomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Šnicelis skanu su bulvių koše, virtais grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

2016-11-08
Ingrida
Pasaka Šypsena buvau uzmirsus koks skonis ir duona tikrai reikia deti ir nekeisti niekuom kitu, tas skonis neispasakytas mmmm  Mirktelti  Mirktelti
2016-09-04
Jurgita
Patiko
2016-05-14
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
2015-08-22
MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
2015-06-17
Vireja
Prie mesos patiekalu, prie visokiu kotletu, sniceliu ir t.t. tinka baltas padazas arba pievagrybiu Šypsena
2014-01-22
Seiminka
Aciu uz puiku senoviniu sniceliu recepta. Labai skanu  Šypsena
2013-11-23
Eglė
As taip ilgai ieskojau tikrojo snicelio recepto ir pagaliau radau Šypsena
2013-09-22
Roma
Siandien bandysiu daryt  Šypsena  Šypsena
2012-12-30
Zivile
Labai skanus is tiesu gavosi Šypsena ! Tik dar galetu buti parasyta koki padaziuka naudot prie sito gardumyno Šypsena
2012-11-01
Erikiux
Jusu receptukas labai skanus. Aciu. Siulau ir kitiems pabandyti Myliu Šypsena
2012-10-17
Virginijus
Jusu receptai tai tiesiog didele pagalba virtuveje. Gaminkite su malonumu, skanaus.
2012-09-02
Jurate
Puikūs šniceliai išėjo pagal šį receptą. Ačiū.
2011-10-12
ausra
Ojei nemirkyciau dziuveseliuose ir kiausinije Liūdesys
2011-09-15
patiekalu-receptai.lt
galima, bet tuomet gausite paprastus kotletus Mirktelti
2011-09-15
jjj
o jeigu daryti be juodos duonos gabaleliu ar iseis? gal galima taip ismirkyti batona?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rukyti sonkauliukai su darzovemis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis. Vyne pamarinuoti ir su baklažanais bei kitomis daržovėmis patroškinti rūkyti šonkauliukai.
kotletai su omleto suktinukais
Kotletai su omleto suktinukais
Kiaulienos faršo kotletai įdaryti omleto suktinukais, pagardinti sūrio ir česnako padažu. Kotletai su įdaru.
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.
saldziarugste kiauliena su darzovemis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis. Apkepintos kiaulienos juostelės patroškintos saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu