patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Šnicelis

snicelis Mums reikės:
800 g kiaulienos faršo
2 kiaušinių
200 ml pieno
100 g juodos duonos
2-3 skiltelių česnako
džiūvėsėlių
druskos, maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Šnicelis
Duona užpilama pienu (plutelės nupjaunamos). Į kiaulienos faršą įmušamas vienas kiaušinis, sudedama išmirkyta nuspausta duona, suberiamas smulkiai supjaustytas česnakas (galima ir išspausti), įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma.
Iš paruošto faršo formuojami pailgi, ovalios formos, 7-8 mm storio šniceliai. Kiekvienas šnicelis pamirkomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Šnicelis skanu su bulvių koše, virtais grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

2015-08-22
MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
2015-06-17
Vireja
Prie mesos patiekalu, prie visokiu kotletu, sniceliu ir t.t. tinka baltas padazas arba pievagrybiu Šypsena
2014-01-22
Seiminka
Aciu uz puiku senoviniu sniceliu recepta. Labai skanu  Šypsena
2013-11-23
Eglė
As taip ilgai ieskojau tikrojo snicelio recepto ir pagaliau radau Šypsena
2013-09-22
Roma
Siandien bandysiu daryt  Šypsena  Šypsena
2012-12-30
Zivile
Labai skanus is tiesu gavosi Šypsena ! Tik dar galetu buti parasyta koki padaziuka naudot prie sito gardumyno Šypsena
2012-11-01
Erikiux
Jusu receptukas labai skanus. Aciu. Siulau ir kitiems pabandyti Myliu Šypsena
2012-10-17
Virginijus
Jusu receptai tai tiesiog didele pagalba virtuveje. Gaminkite su malonumu, skanaus.
2012-09-02
Jurate
Puikūs šniceliai išėjo pagal šį receptą. Ačiū.
2011-10-12
ausra
Ojei nemirkyciau dziuveseliuose ir kiausinije Liūdesys
2011-09-15
patiekalu-receptai.lt
galima, bet tuomet gausite paprastus kotletus Mirktelti
2011-09-15
jjj
o jeigu daryti be juodos duonos gabaleliu ar iseis? gal galima taip ismirkyti batona?

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiauliena su darzovemis
Kiauliena su daržovėmis
Kiauliena su daržovėmis. Kiauliena, svogūnai, morkos, muskato riešutas, prieskoniai.
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.
Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais
Kiaulienos gabaliukai su pupelėmis ir pomidorais
Kepinti kiaulienos gabaliukai su pomidorais, svogūnais ir virtomis pupelėmis.
kiauliena kinietiskai
Kiauliena kinietiškai
Kiauliena kinietiškai. Kiauliena su paprikomis ir ananasais saldžiarūgščiame padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Agne
Superinis pyragas! Jau penkta, ar sesta karta is eiles darau (kas kelias savaites) Juokas niekaip neatsibosta. Ir maloniausia, kad visi giria, abejodami ar tikrai pati kepiau Juokas Dedu vysniu dzema (savos gamybos) tai atrodo, kaip butu pirktinis (tas kuris seniau budavo, dabar is isvaizdos nusipirkus toki pyraga, skonis nebetoks), o cia - pasaka. Sirdingas aciu uz nepakartojama recepta. P.s. ir obuoliukai ir uogienes naudojasi Juokas Rekomenduoju gaminti, juolab, kad ingridientai paprastuciai.
Julita
Labai skanus toras. Pirmą kartą savo gyvenime kepiau tokį tortą ir viskas gavosi. Tikrai saldus, todėl kitą kartą dėsiu daug mažiau cukraus į kremą. Šypsena
Ruta
Kai isspaudziate tarkius ir laukiate kol nuses krakmolas, skysti ispilkite i vandeni, kuriame virsite cepelinus, o krakmola i tarkius. Taip cepelinai taps sviesesni Šypsena
Leta
Šiandien kepiau spurgas tiksliai pagal šį recepta, viskas puikiai pavyko, gražiai atrodo ir begalo skanios Šypsena naudojau stambesne verške iš pokelio kur po 500g. būna Šypsena
Rasa
Labai skanu ir greita Juokas