patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sprandinės kepsnys su česnakais

sprandines kepsnys su cesnakais Mums reikės:
1 kg kiaulienos sprandinės
6-8 skiltelių česnako
druskos
pipirų

Gaminame. Sprandinės kepsnys su česnakais
Nuvalytas česnako skilteles susmulkiname, įdedame druskos, pipirų ir išmaišome. Sprandinę nuplauname, nusausiname, ištriname česnakų, druskos, pipirų mišiniu ir paliekame kelioms valandoms marinuotis.
Pamarinuotą sprandinės gabalą dedame į kepimo rankovę arba vyniojame į foliją ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val.
Likus 10 min.iki kepimo pabaigos rankovę prapjauname ir leidžiame sprandinės kepsniui apskrusti. Sprandinės kepsnys su česnakais patiekiamas su mėgiamais padažais. Sprandinės kepsnys labai tinka su džiovintų grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2012-11-08
patiekalu-receptai.lt
Kepimo "rankovė" - specialus celofaninis maišelis užspaudžiamais galais. Galite nusipirkti praktiškai bet kuriame prekybos centre.
2012-11-08
Inga
O kas ta rankove nelabai supratau?
2010-01-20
zina
Ziurejau nepatikliai, bet kepsnys gavosi super ;-))

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiaulienos plovas
Plovas su kiauliena
Plovas su kiauliena, kiaulienos plovas. Greitai ir itin lengvai paruošiamas, skanus, kiaulienos plovas. Plovo receptas SU NUOTRAUKOMIS.
farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.
snicelis
Šnicelis
Šnicelis. Kiaulienos faršo, duonos šniceliai. Receptas su nuotraukomis, gaminimas.
idaryta kiaulienos nugarine
Įdaryta kiaulienos nugarinė
Įdaryta alyvuogėmis, česnakais kiaulienos nugarinė, apvyniota parmos kumpiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.