patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sprandinės suktinukai su voveraitėmis

kiaulienos suktinukai su voveraitemis Mums reikės:
800 g kiaulienos sprandinės
500 g grybų (voveraičių)
4 svogūnų
100 ml balto vyno
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių

Gaminame. Kiaulienos sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinę nuplauname, nusausiname, supjaustome 1,5-2 cm storio griežinėliais ir pabarstome druska, pipirais. Du svogūnus supjaustome žiedais, sumaišome su mėsa, užpilame vyno ir paliekame kelioms valandoms marinuotis (geriausia palikti per naktį). Voveraites švariai nuplauname, supjaustome nedideliais gabaliukais, svogūnus susmulkiname ir viską pakepiname. Baigiant kepti suberiame susmulkintas petražoles. Mėsos griežinėlius pamušame. Ant kiekvieno kiaulienos griežinėlio dedame paruošto voveraičių įdaro, suvyniojame ir sutvirtiname mediniu smeigtuku. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Likus kelioms minutėms galima įjungti grilį, kad sprandinės suktinukai su voveraitėmis pasidengtų gražia plutele. Sprandinės suktinukai skanu su bulvių koše, virtais ryžiais. Gero apetito

Komentarai

2010-01-28
Roma
labai patiko sprandines kepsnys labai originalus ir skanus

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

mesos vyniotinis su bulviu idaru
Mėsos vyniotinis su bulvių įdaru
Mėsos faršo vyniotinis su virtų ir sutrintų bulvių įdaru. Rusų virtuvės patiekalas.
kiaulienos kepsniai meksikietiskai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai
Kiaulienos kepsniai meksikietiškai. Kiaulienos nugarinės kepsniai su daržovėmis. Receptas su detaliomis nuotraukomis.
kiaulienos mustiniai citrusiniame padaze
Kiaulienos muštiniai citrusiniame padaže
Kiaulienos muštiniai pamarinuoti ir patroškinti citrusiniame padaže.
sprandines kepsnys
Sprandinės kepsnys
Sprandinės kepsnys. Garstyčių, džiuvesėlių ir prieskonių mišinyje pamarinuotas, orkaitėje keptas sprandinės kepsnys. Paprastai paruošiamas ir skanus šventinis patiekalas

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena