patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sprandinės suktinukai su voveraitėmis

kiaulienos suktinukai su voveraitemis Mums reikės:
800 g kiaulienos sprandinės
500 g grybų (voveraičių)
4 svogūnų
100 ml balto vyno
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kiaulienos sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinę nuplauname, nusausiname, supjaustome 1,5-2 cm storio griežinėliais ir pabarstome druska, pipirais. Du svogūnus supjaustome žiedais, sumaišome su mėsa, užpilame vyno ir paliekame kelioms valandoms marinuotis (geriausia palikti per naktį). Voveraites švariai nuplauname, supjaustome nedideliais gabaliukais, svogūnus susmulkiname ir viską pakepiname. Baigiant kepti suberiame susmulkintas petražoles. Mėsos griežinėlius pamušame. Ant kiekvieno kiaulienos griežinėlio dedame paruošto voveraičių įdaro, suvyniojame ir sutvirtiname mediniu smeigtuku. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Likus kelioms minutėms galima įjungti grilį, kad sprandinės suktinukai su voveraitėmis pasidengtų gražia plutele. Sprandinės suktinukai skanu su bulvių koše, virtais ryžiais. Gero apetito

Komentarai

2010-01-28
Roma
labai patiko sprandines kepsnys labai originalus ir skanus

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Mėsos iešmukai
Mėsos vėrinukai
Mėsos (kiaulienos filė) vėrinukai ant iešmelių kepti orkaitėje.
kiaulienos ispjova idaryta spinatais ir varskes suriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu
Kiaulienos išpjova įdaryta špinatais ir varškės sūriu
farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.
mesos keksiukai su darzovemis
Mėsos keksiukai su daržovėmis
Maltos mėsos (kiaulienos, jautienos ar vištienos) keksiukai su daržovėmis

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu