patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sprandinės suktinukai su voveraitėmis

kiaulienos suktinukai su voveraitemis Mums reikės:
800 g kiaulienos sprandinės
500 g grybų (voveraičių)
4 svogūnų
100 ml balto vyno
aliejaus
druskos, pipirų
petražolių

Gaminame. Kiaulienos sprandinės suktinukai su voveraitėmis
Kiaulienos sprandinę nuplauname, nusausiname, supjaustome 1,5-2 cm storio griežinėliais ir pabarstome druska, pipirais. Du svogūnus supjaustome žiedais, sumaišome su mėsa, užpilame vyno ir paliekame kelioms valandoms marinuotis (geriausia palikti per naktį). Voveraites švariai nuplauname, supjaustome nedideliais gabaliukais, svogūnus susmulkiname ir viską pakepiname. Baigiant kepti suberiame susmulkintas petražoles. Mėsos griežinėlius pamušame. Ant kiekvieno kiaulienos griežinėlio dedame paruošto voveraičių įdaro, suvyniojame ir sutvirtiname mediniu smeigtuku. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Likus kelioms minutėms galima įjungti grilį, kad sprandinės suktinukai su voveraitėmis pasidengtų gražia plutele. Sprandinės suktinukai skanu su bulvių koše, virtais ryžiais. Gero apetito

Komentarai

2010-01-28
Roma
labai patiko sprandines kepsnys labai originalus ir skanus

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepti sonkauliai pikantiskame marinate
Kepti šonkauliai pikantiškame marinate
Kepti šonkauliai marinuoti pikantiškame medaus, garstyčių, sojų padažo, apelsinų marmelado, česnako marinate.
kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su kepintais pievagrybiais pomidoru pastos ir vyno padaze. Receptas su nuotraukomis.
farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.
rukyti sonkauliukai su darzovemis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis
Rūkyti šonkauliukai su daržovėmis. Vyne pamarinuoti ir su baklažanais bei kitomis daržovėmis patroškinti rūkyti šonkauliukai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena