patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškinta mėsa su grybais

troskinta mesa su grybais Mums reikės:
800 g kiaulienos arba jautienos
2 morkų
2 svogūnų
300 g pievagrybių
200 g grietinės
1 stiklinės mėsos sultinio
aliejaus
druskos, pipirų, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškinta mėsa su grybais
Mėsą supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais ir apkepiname aliejuje.troskinta mesa su grybais 1
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas – šiaudeliais. Pievagrybius švariai nuplauname ir supjaustome juostelėmis. Viską apkepiname aliejuje apie 5 min.troskinta mesa su grybais 2
Sudedame mėsą, išmaišome, įpilame sultinio ir ant silpnos ugnies troškiname, kol mėsa tampa minkšta.troskinta mesa su grybais 3
Vėliau supilame grietinę ir dar patroškiname 5-7 min., pabarstome susmulkintomis petražolėmis. Galima patiekti su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

2013-12-04
Algis
Vau, norejau rasti kazka greitai ir paprastai paruosiamo, pradejes gaminti nemaniau, kad rezultatas bus toks nuostabus...su visa seima nezinojom kaip valgant nenusikasti liezuvio Juokas Aciu ji paskelbusiam.
2013-10-04
Gintaute
Labai paprasta ir skanu, mesyte taip skaniai susitrosino  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Mėsos iešmukai
Mėsos vėrinukai
Mėsos (kiaulienos filė) vėrinukai ant iešmelių kepti orkaitėje.
saldziarugste kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena
Saldžiarūgštė kiauliena su ananasais, bambukų ūgliais bei daržovėmis.
kiaulienos plovas
Plovas su kiauliena
Plovas su kiauliena, kiaulienos plovas. Greitai ir itin lengvai paruošiamas, skanus, kiaulienos plovas. Plovo receptas SU NUOTRAUKOMIS.
kepti sonkauliai pikantiskame marinate
Kepti šonkauliai pikantiškame marinate
Kepti šonkauliai marinuoti pikantiškame medaus, garstyčių, sojų padažo, apelsinų marmelado, česnako marinate.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Aukse
Man labai patiko sis patiekalas. Jis paprastas ir mazai ingrendientu, nuo siol sis maistas man labai patinka, ji kepsiu ir valgysiu Šypsena  Myliu
Edita
Puikus receptas, moku gaminti plova visaip, taciau sis labai patiko. Aciu.
Loreta
Aciu uz pasidalinta recepta, tikrai skanios spurgos gavosi, super Šypsena Šypsena
Laima
Laba diena! Ar galima obuoliu kompota vakuoti be svarainiu nes ju neturiu? Liūdesys
Jurga
Pyragas gavosi labai skanus. Aciu uz recepta. P.S kepiau tik 45 minutes 180 laipsiu temperaturoje.