patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškinta mėsa su grybais

troskinta mesa su grybais Mums reikės:
800 g kiaulienos arba jautienos
2 morkų
2 svogūnų
300 g pievagrybių
200 g grietinės
1 stiklinės mėsos sultinio
aliejaus
druskos, pipirų, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškinta mėsa su grybais
Mėsą supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais ir apkepiname aliejuje.troskinta mesa su grybais 1
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas – šiaudeliais. Pievagrybius švariai nuplauname ir supjaustome juostelėmis. Viską apkepiname aliejuje apie 5 min.troskinta mesa su grybais 2
Sudedame mėsą, išmaišome, įpilame sultinio ir ant silpnos ugnies troškiname, kol mėsa tampa minkšta.troskinta mesa su grybais 3
Vėliau supilame grietinę ir dar patroškiname 5-7 min., pabarstome susmulkintomis petražolėmis. Galima patiekti su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

2013-12-04
Algis
Vau, norejau rasti kazka greitai ir paprastai paruosiamo, pradejes gaminti nemaniau, kad rezultatas bus toks nuostabus...su visa seima nezinojom kaip valgant nenusikasti liezuvio Juokas Aciu ji paskelbusiam.
2013-10-04
Gintaute
Labai paprasta ir skanu, mesyte taip skaniai susitrosino  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kiauliena kinietiskai
Kiauliena kinietiškai
Kiauliena kinietiškai. Kiauliena su paprikomis ir ananasais saldžiarūgščiame padaže.
kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su grybais
Kiaulienos ragu su kepintais pievagrybiais pomidoru pastos ir vyno padaze. Receptas su nuotraukomis.
kepti sonkauliai pikantiskame marinate
Kepti šonkauliai pikantiškame marinate
Kepti šonkauliai marinuoti pikantiškame medaus, garstyčių, sojų padažo, apelsinų marmelado, česnako marinate.
snicelis
Šnicelis
Šnicelis. Kiaulienos faršo, duonos šniceliai. Receptas su nuotraukomis, gaminimas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vilma
Nelabai supratau tai kiek is viso miltu, nes i tesla dedasi miltai (nes recepte rasoma dedami miltai su kepim milteliais) o trupiniams atskirai dar stikline ar kaip?
Laima
Kopusta galima mikrobangej pakaitinti. Man paprasciau nei virti galva  Šypsena
Beata
Labai patiko! Greita, paprasta ir skanuŠypsena Vyras išlaižė lėkštę, ačiū už receptą Šypsena
Rita
Apsivalgyti galima - tikrai labai skanu Šypsena
Aukse
Man labai patiko sis patiekalas. Jis paprastas ir mazai ingrendientu, nuo siol sis maistas man labai patinka, ji kepsiu ir valgysiu Šypsena  Myliu