Troškinta mėsa su grybais

troskinta mesa su grybais
Mums reikės:
800 g kiaulienos arba jautienos
2 morkų
2 svogūnų
300 g pievagrybių
200 g grietinės
1 stiklinės mėsos sultinio
aliejaus
druskos, pipirų, petražolių
Gaminame. Troškinta mėsa su grybais
Mėsą supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais ir apkepiname aliejuje.troskinta mesa su grybais 1
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais, morkas – šiaudeliais. Pievagrybius švariai nuplauname ir supjaustome juostelėmis. Viską apkepiname aliejuje apie 5 min.troskinta mesa su grybais 2
Sudedame mėsą, išmaišome, įpilame sultinio ir ant silpnos ugnies troškiname, kol mėsa tampa minkšta.troskinta mesa su grybais 3
Vėliau supilame grietinę ir dar patroškiname 5-7 min., pabarstome susmulkintomis petražolėmis. Galima patiekti su virtais ryžiais. Gero apetito.

Panašūs receptai

Komentarai

Laura
Išeina labai skanus patiekalas!  Mirktelti Gaminu jau kelintą karta.  Šypsena
Algis
Vau, norejau rasti kazka greitai ir paprastai paruosiamo, pradejes gaminti nemaniau, kad rezultatas bus toks nuostabus...su visa seima nezinojom kaip valgant nenusikasti liezuvio Juokas Aciu ji paskelbusiam.
Gintaute
Labai paprasta ir skanu, mesyte taip skaniai susitrosino  Šypsena
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas