patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškinti kiaulienos šonkauliukai

troskinti kiaulienos sonkauliukai Mums reikės:
1,5 kg kiaulienos šonkaulių
250 ml sauso balto vyno
50 g sviesto
2 morkų
1 poro
1 svogūno
2 salierų stiebų
1 valg. š.miltų
druskos
šviežiai maltų juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškinti kiaulienos šonkauliukai
Kiaulienos šonkauliukai nuplaunami, nusausinami, supjaustomi po 1-2 šonkaulius. Kiaulienos šonkauliukai apibarstomi druska, pipirais ir paliekami 30 min. Morkos, salierų stiebai, poras supjaustomi didesniais kubeliais.

Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedami kiaulienos šonkauliukai ir apkepinami iš visų pusių, kol gražiai apskrunda. Apkepinti šonkauliukai sudedami į dubenį. Į keptuvę sudedamos daržovės, kur kepė šonkauliukai ir pakepinamos 3-4 min. Supilamas vynas, užvirinama ir pakaitinama, kol vynas išgaruoja. Sudedami šonkauliukai, įpilama karšto vandens, kad apsemtų ir troškinama ant nestiprios ugnies 1-1,5 val., kol šonkauliukai tampa minkšti. Svogūnas supjaustomas pusžiedžiais ir apkepinamas svieste kitoje keptuveje iki auksinės spalvos. Maišant, suberiami miltai ir pakepinami 1 min. Kiaulienos šonkauliukai sudedami į gilų dubenį ir uždengiami. Keptuvėje likęs skystis su daržovėmis pakaitinamas ant stiprios ugnies 3-5 min., sudedami apkepinti svogūnai su miltais ir maišant dar pakaitinama 3-5 min. Padažas užpilamas ant šonkauliukų. Troškinti kiaulienos šonkauliukai patiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

desreles sluoksniuotoje tesloje
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Dešrelės, pieniškos dešrelės sluoksniuotoje tešloje su fermentiniu sūriu ir garstyčiomis. Labai vaikų mėgiamas patiekalas.
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.
idaryta kiaulienos nugarine
Įdaryta kiaulienos nugarinė
Įdaryta alyvuogėmis, česnakais kiaulienos nugarinė, apvyniota parmos kumpiu.
kiauliena kinietiskai
Kiauliena kinietiškai
Kiauliena kinietiškai. Kiauliena su paprikomis ir ananasais saldžiarūgščiame padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.