patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškinti kiaulienos šonkauliukai

troskinti kiaulienos sonkauliukai Mums reikės:
1,5 kg kiaulienos šonkaulių
250 ml sauso balto vyno
50 g sviesto
2 morkų
1 poro
1 svogūno
2 salierų stiebų
1 valg. š.miltų
druskos
šviežiai maltų juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškinti kiaulienos šonkauliukai
Kiaulienos šonkauliukai nuplaunami, nusausinami, supjaustomi po 1-2 šonkaulius. Kiaulienos šonkauliukai apibarstomi druska, pipirais ir paliekami 30 min. Morkos, salierų stiebai, poras supjaustomi didesniais kubeliais.

Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedami kiaulienos šonkauliukai ir apkepinami iš visų pusių, kol gražiai apskrunda. Apkepinti šonkauliukai sudedami į dubenį. Į keptuvę sudedamos daržovės, kur kepė šonkauliukai ir pakepinamos 3-4 min. Supilamas vynas, užvirinama ir pakaitinama, kol vynas išgaruoja. Sudedami šonkauliukai, įpilama karšto vandens, kad apsemtų ir troškinama ant nestiprios ugnies 1-1,5 val., kol šonkauliukai tampa minkšti. Svogūnas supjaustomas pusžiedžiais ir apkepinamas svieste kitoje keptuveje iki auksinės spalvos. Maišant, suberiami miltai ir pakepinami 1 min. Kiaulienos šonkauliukai sudedami į gilų dubenį ir uždengiami. Keptuvėje likęs skystis su daržovėmis pakaitinamas ant stiprios ugnies 3-5 min., sudedami apkepinti svogūnai su miltais ir maišant dar pakaitinama 3-5 min. Padažas užpilamas ant šonkauliukų. Troškinti kiaulienos šonkauliukai patiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis
Kiauliena su šparaginėmis pupelėmis, kepintais svogūnais ir sezamo sėklomis.
farsu idarytos bulves
Faršu įdarytos bulvės
Faršu įdarytos bulvės. Orkaitėje keptos išskobtos bulvės, įdarytos faršu ir apibarstytos lydytu sūriu.
kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos gabaliukai su cukinija
Kiaulienos sprandinės gabaliukai su cukinija, svogūnu, čili pipiru balto vyno ir sojų padaže.
idaryta kiaulienos nugarine
Įdaryta kiaulienos nugarinė
Įdaryta alyvuogėmis, česnakais kiaulienos nugarinė, apvyniota parmos kumpiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!