Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedami kiaulienos šonkauliukai ir apkepinami iš visų pusių, kol gražiai apskrunda. Apkepinti šonkauliukai sudedami į dubenį. Į keptuvę sudedamos daržovės, kur kepė šonkauliukai ir pakepinamos 3-4 min. Supilamas vynas, užvirinama ir pakaitinama, kol vynas išgaruoja. Sudedami šonkauliukai, įpilama karšto vandens, kad apsemtų ir troškinama ant nestiprios ugnies 1-1,5 val., kol šonkauliukai tampa minkšti. Svogūnas supjaustomas pusžiedžiais ir apkepinamas svieste kitoje keptuveje iki auksinės spalvos. Maišant, suberiami miltai ir pakepinami 1 min. Kiaulienos šonkauliukai sudedami į gilų dubenį ir uždengiami. Keptuvėje likęs skystis su daržovėmis pakaitinamas ant stiprios ugnies 3-5 min., sudedami apkepinti svogūnai su miltais ir maišant dar pakaitinama 3-5 min. Padažas užpilamas ant šonkauliukų. Troškinti kiaulienos šonkauliukai patiekiami su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais. Skanaus.