patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kitos sriubos

Ispaniška pomidorų sriuba su midijomis

ispaniska pomidoru sriuba su midijomis
Mums reikės:
500 ml žuvies sultinio
400 g baltos žuvies filė
300 g išlukštentų midijų
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
100 ml sauso balto vyno
2 raudonų paprikų
1 svogūno
2 skiltelių česnako
4 valg. š. alyvuogių aliejaus
pundelio petražolių
druskos, šviežiai maltų pipirų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Sūrio sriuba su kelmučiais

surio sriuba su kelmuciais
Mums reikės:
400 g kelmučių
400 g vištienos faršo
2-3 vid. dydžio bulvių
1 svogūno
1 morkos
2 skiltelių česnako
400 g lydyto sūrio
100 ml balto sauso vyno
2 lauro lapų
druskos, maltų juodųjų pipirų
malto muskato riešuto pagal skonį
petražolių
Receptas, gaminimas

Lašišos sriuba su žiediniais kopūstais

lasisos sriuba su ziediniais kopustais
Mums reikės:
1 lašišos stuburo (likusio nupjovus filė)
200 g lašišos filė
0,5 žiedinio kopūsto
2 morkų
1 svogūno
4-5 bulvių
1 paprikos
2 lauro lapų
druskos, pipirų
krapų, petražolių
Receptas, gaminimas

Trinta pievagrybių sriuba

trinta pievagrybiu sriuba
Mums reikės:
300 g pievagrybių
200 g svogūnų
500 g bulvių
400-500 ml grietinėlės 13%
druskos, pipirų
žalumynų
Receptas, gaminimas

Voveraičių sriuba

voveraiciu sriuba
Mums reikės:
500 g voveraičių
4 vid. dydžio bulvių
1 morkos
1 svogūno
2,5 l vandens arba sultinio
lauro lapo
druskos
petražolių
Receptas, gaminimas

Grybų sriuba su perlinėmis kruopomis

grybu sriuba su perlinemis kruopomis
Mums reikės:
500 g pievagrybių
130 g perlinių kruopų
4 morkų
1 svogūno
2 saliero stiebų
2 valg. šaukštų aliejaus
1 v. š. pomidorų padažo
2 l vištienos arba daržovių sultinio
50 ml portveino
druskos, žalumynų
Receptas, gaminimas

Lašišos sriuba su grietinėle (1)

lasisos sriuba su grietinele
Mums reikės:
300 g lašišos ar upėtakio filė
500 g bulvių
300 g pomidorų
1 svogūno
1 morkos
500 ml grietinėlės (10-20%)
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, pipirų
žalumynų (krapų, petražolių)
Receptas, gaminimas

Sūrio sriuba su brokoliais (1)

surio sriuba su brokoliais
Mums reikės:
150 g lydyto sūrio
150 g vištienos filė
150 g brokolių
2 bulvių
1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
1 valg. šaukšto sviesto
druskos, muskato riešuto
petražolių, krapų
Receptas, gaminimas

Sriuba su krevetėmis

sriuba su krevetėmis
Mums reikės:
200 g krevečių
2 morkų
150 g konservuotų žirnelių
4 bulvių
150 g briuselio kopūsto
1,5 - 2 l vandens
0,5-1 valg. šaukšto cukraus
druskos
petražolių
Receptas, gaminimas

Sūrio sriuba

surio sriuba
Mums reikės:
50 g sūrio
0,5 l sultinio (vištienos, mėsos)
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų grietinėlės
1 valg. šaukšto brendžio
druskos, maltų juodųjų pipirų, sauso imbiero
žalumynų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

surio sriuba
Sūrio sriuba
Kremo tirštumo sūrio sriuba su kiaušiniu, grietinėle, brendžiu ir paskaninta prieskoniais.
lasisos sriuba su ziediniais kopustais
Lašišos sriuba su žiediniais kopūstais
Lašišos sriuba su žiediniais kopūstais. Skani ir lengvai paruošiama sriuba.
migdolu sriuba su krevetemis
Migdolų sriuba su krevetėmis
Migdolų sriuba su krevetėmis. Pikantiško skonio migdolų ir krevečių sriuba su baltu sausu vynu, grietinėle bei svogūnais.
trinta pievagrybiu sriuba
Trinta pievagrybių sriuba
Trinta pievagrybių, svogūnų, bulvių sriuba su grietinėle bei žalumynais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu