patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kitos sriubos

Ispaniška pomidorų sriuba su midijomis

ispaniska pomidoru sriuba su midijomis
Mums reikės:
500 ml žuvies sultinio
400 g baltos žuvies filė
300 g išlukštentų midijų
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
100 ml sauso balto vyno
2 raudonų paprikų
1 svogūno
2 skiltelių česnako
4 valg. š. alyvuogių aliejaus
pundelio petražolių
druskos, šviežiai maltų pipirų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Sūrio sriuba su kelmučiais

surio sriuba su kelmuciais
Mums reikės:
400 g kelmučių
400 g vištienos faršo
2-3 vid. dydžio bulvių
1 svogūno
1 morkos
2 skiltelių česnako
400 g lydyto sūrio
100 ml balto sauso vyno
2 lauro lapų
druskos, maltų juodųjų pipirų
malto muskato riešuto pagal skonį
petražolių
Receptas, gaminimas

Lašišos sriuba su žiediniais kopūstais

lasisos sriuba su ziediniais kopustais
Mums reikės:
1 lašišos stuburo (likusio nupjovus filė)
200 g lašišos filė
0,5 žiedinio kopūsto
2 morkų
1 svogūno
4-5 bulvių
1 paprikos
2 lauro lapų
druskos, pipirų
krapų, petražolių
Receptas, gaminimas

Trinta pievagrybių sriuba (1)

trinta pievagrybiu sriuba
Mums reikės:
300 g pievagrybių
200 g svogūnų
500 g bulvių
400-500 ml grietinėlės 13%
druskos, pipirų
žalumynų
Receptas, gaminimas

Voveraičių sriuba

voveraiciu sriuba
Mums reikės:
500 g voveraičių
4 vid. dydžio bulvių
1 morkos
1 svogūno
2,5 l vandens arba sultinio
lauro lapo
druskos
petražolių
Receptas, gaminimas

Grybų sriuba su perlinėmis kruopomis

grybu sriuba su perlinemis kruopomis
Mums reikės:
500 g pievagrybių
130 g perlinių kruopų
4 morkų
1 svogūno
2 saliero stiebų
2 valg. šaukštų aliejaus
1 v. š. pomidorų padažo
2 l vištienos arba daržovių sultinio
50 ml portveino
druskos, žalumynų
Receptas, gaminimas

Lašišos sriuba su grietinėle (1)

lasisos sriuba su grietinele
Mums reikės:
300 g lašišos ar upėtakio filė
500 g bulvių
300 g pomidorų
1 svogūno
1 morkos
500 ml grietinėlės (10-20%)
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, pipirų
žalumynų (krapų, petražolių)
Receptas, gaminimas

Sūrio sriuba su brokoliais (1)

surio sriuba su brokoliais
Mums reikės:
150 g lydyto sūrio
150 g vištienos filė
150 g brokolių
2 bulvių
1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
1 valg. šaukšto sviesto
druskos, muskato riešuto
petražolių, krapų
Receptas, gaminimas

Sriuba su krevetėmis

sriuba su krevetėmis
Mums reikės:
200 g krevečių
2 morkų
150 g konservuotų žirnelių
4 bulvių
150 g briuselio kopūsto
1,5 - 2 l vandens
0,5-1 valg. šaukšto cukraus
druskos
petražolių
Receptas, gaminimas

Sūrio sriuba

surio sriuba
Mums reikės:
50 g sūrio
0,5 l sultinio (vištienos, mėsos)
1 kiaušinio
2 valg. šaukštų grietinėlės
1 valg. šaukšto brendžio
druskos, maltų juodųjų pipirų, sauso imbiero
žalumynų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisos sriuba su ziediniais kopustais
Lašišos sriuba su žiediniais kopūstais
Lašišos sriuba su žiediniais kopūstais. Skani ir lengvai paruošiama sriuba.
surio sriuba su kelmuciais
Sūrio sriuba su kelmučiais
Sūrio sriuba su kelmučiais
grybu sriuba su perlinemis kruopomis
Grybų sriuba su perlinėmis kruopomis
Grybų sriuba su perlinėmis kruopomis. Pievagrybių, perlinių kruopų sriuba su daržovėmis.
lasisos sriuba su grietinele
Lašišos sriuba su grietinėle
Lašišos ar upėtakio filė sriuba su bulvėmis, pomidorais, grietinėle ir svogūnais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena