patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Makaronai su faršu ir sūrių padažu

makaronai su farsu ir suriu padazu Mums reikės:
250 g makaronų
600 g jautienos faršo
150 ml grietinėlės
20 g Parmezano sūrio
20 g Fetos sūrio
20 g Kamamberio sūrio
20 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu (Gorgonzola, Roquefort)
25 ml aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelio džiovintų čiobrelių

Gaminame. Makaronai su faršu ir sūrių padažu
Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname, sudedame jautienos faršą ir apkepiname iš visų pusių. Pabarstome druska, pipirais, įberiame žiupsnelį čiobrelių ir išmaišome.makaronai su farsu ir suriu padazu1
Į puodą storu dugnu supilame grietinėlę ir pakaitiname. Sudedame visus sūrius ir pastoviai maišant ant nestiprios ugnies pakaitiname apie 7-10 min., kol sūriai pilnai išsilydo.makaronai su farsu ir suriu padazu2
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, supilame į kiaurasamtį ir nuvarviname.makaronai su farsu ir suriu padazu3
Makaronus sudedame į lėkštes, užpilame sūrių padažu, ant viršaus uždedame pakepinto faršo ir patiekiame. Makaronai su faršu ir sūrių padažu - lengvas, pikantiško skonio patiekalas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

spageti su tunu ir kapareliais
Spageti su tunu ir kaparėliais
Spageti makaronai su kepintų pomidorų, tuno ir kaparėlių padažu.
makaronu apkepas su farsu
Makaronų apkepas su faršu
Vamzdelio formos makaronų apkepas su faršu ir konservuotų pomidorų sultimis.
apkepti makaronai su suriu ir spinatais
Apkepti makaronai su sūriu ir špinatais
Apkepti makaronai su sūriu ir špinatais
makaronai su baklazanais ir suriu
Makaronai su baklažanais ir sūriu
Makaronai su kepintais baklažanais, svogūnais, žaliaisiais pipirais, varškės sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena