patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže

makaronai su lasisa grietineles padaze Mums reikės:
600 g lašišos arba upėtakio filė
300 g makaronų (kaspinėlių)
200 ml grietinėlės
alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
žiupsnelio džiovintų bazilikų, raudonėlių
petražolių, krapų

Gaminame. Makaronai su lašiša grietinėlės padaže
Lašiša supjaustoma nedideliais gabaliukais ir pakepinama alyvuogių aliejuje 5 – 7 min. Pabarstoma druska, pipirais, bazilikais bei raudonėliais.makaronai su lasisa grietineles padaze 1
Supilama grietinėlė ir kaitinama ant nestiprios ugnies, kol sutirštėja.makaronai su lasisa grietineles padaze 2
Makaronai (kaspinėliai) išverdami pasūdytame vandenyje, supilami į kiaurasamtį ir nuvarvinami. Išdėliojami į lėkštes ir užpilami grietinėlės padažu su lašiša. Makaronai su lašiša greitinėlės padaže pabarstomi smulkintais krapais,  petražolėmis ir patiekiami. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

spageti su tunu ir kapareliais
Spageti su tunu ir kaparėliais
Spageti makaronai su kepintų pomidorų, tuno ir kaparėlių padažu.
makaronai su farsu ir suriu padazu
Makaronai su faršu ir sūrių padažu
Makaronai su faršu ir sūrių padažu - lengvas, itin pikantiško skonio patiekalas. Receptas su nuotraukomis.
makaronai su suriu ir krabu mesa
Makaronai su sūriu ir krabų mėsa
Virti makaronai su sūriu ir krabų mėsa apkepti orkaitėje.
lazanija su darzovemis ir grybais
Lazanija su daržovėmis ir grybais
Sluoksniuota makaronų lakštų lazanija su daržovėmis, grybais ir Bešamelio padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena