patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže

makaronai su lasisa grietineles padaze Mums reikės:
600 g lašišos arba upėtakio filė
300 g makaronų (kaspinėlių)
200 ml grietinėlės
alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
žiupsnelio džiovintų bazilikų, raudonėlių
petražolių, krapų

Gaminame. Makaronai su lašiša grietinėlės padaže
Lašiša supjaustoma nedideliais gabaliukais ir pakepinama alyvuogių aliejuje 5 – 7 min. Pabarstoma druska, pipirais, bazilikais bei raudonėliais.makaronai su lasisa grietineles padaze 1
Supilama grietinėlė ir kaitinama ant nestiprios ugnies, kol sutirštėja.makaronai su lasisa grietineles padaze 2
Makaronai (kaspinėliai) išverdami pasūdytame vandenyje, supilami į kiaurasamtį ir nuvarvinami. Išdėliojami į lėkštes ir užpilami grietinėlės padažu su lašiša. Makaronai su lašiša greitinėlės padaže pabarstomi smulkintais krapais,  petražolėmis ir patiekiami. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

apkepti makaronai su suriu ir spinatais
Apkepti makaronai su sūriu ir špinatais
Apkepti makaronai su sūriu ir špinatais
uzkepti makaronai
Užkepti makaronai
Užkepti makaronai su pertrintais pomidorais ir fermentiniu sūriu.
makaronai su vistiena ir pesto padazu
Makaronai su vištiena ir Pesto padažu
Makaronai su vištiena ir Pesto padažu, vyšniniais pomidorais bei moliūgais.
makaronai su suriu ir krabu mesa
Makaronai su sūriu ir krabų mėsa
Virti makaronai su sūriu ir krabų mėsa apkepti orkaitėje.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena