patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Makaronai su rūkyta lašiša

makaronai su rukyta lasisa Mums reikės:
300 g makaronų
200 g rūkytos lašišos
120 g rukolos salotų
350 ml daržovių sultinio
200 g varškės sūrio su krienais
1,5 valg. šaukšto miltų
1 valg. šaukšto sviesto
0,5 laimo vaisiaus
pundelio krapų
druskos, pipirų

Gaminame. Makaronai su rūkyta lašiša
Nutarkuojame laimo vaisiaus žievelę, išspaudžiame sultis. Svieste pakepiname miltus, supilame daržovių sultinį ir užviriname. Maišant, pamažu sudedame varškės sūrį, pusę arbatinio šaukštelio nutarkuotų laimo žievelių, supilame išspaustas sultis, pabarstome druska, pipirais. Nuimame nuo ugnies, suberiame suplėšytas rukolos salotas, susmulkintus krapus, juostelėmis pjaustytą lašišą ir išmaišome. Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir sumaišomi su paruoštu padažu. Makaronai su rūkyta lašiša paprastas ir greitai pagaminamas patiekalas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lazanija su kumpiu ir pomidorais
Lazanija su kumpiu ir pomidorais
Lazanija su kumpiu, pomidorais, Gauda sūriu, keletu skiltelių česnakų, žalumynais bei Bešamelio padažu.
makaronai su baklazanais ir suriu
Makaronai su baklažanais ir sūriu
Makaronai su kepintais baklažanais, svogūnais, žaliaisiais pipirais, varškės sūriu.
spageti su krevetemis
Spageti makaronai su krevetėmis
Spageti makaronai su kepintomis krevetėmis ir daržovėmis.
spageti su tunu ir kapareliais
Spageti su tunu ir kaparėliais
Spageti makaronai su kepintų pomidorų, tuno ir kaparėlių padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena