patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Makaronai su rūkyta lašiša

makaronai su rukyta lasisa Mums reikės:
300 g makaronų
200 g rūkytos lašišos
120 g rukolos salotų
350 ml daržovių sultinio
200 g varškės sūrio su krienais
1,5 valg. šaukšto miltų
1 valg. šaukšto sviesto
0,5 laimo vaisiaus
pundelio krapų
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Makaronai su rūkyta lašiša
Nutarkuojame laimo vaisiaus žievelę, išspaudžiame sultis. Svieste pakepiname miltus, supilame daržovių sultinį ir užviriname. Maišant, pamažu sudedame varškės sūrį, pusę arbatinio šaukštelio nutarkuotų laimo žievelių, supilame išspaustas sultis, pabarstome druska, pipirais. Nuimame nuo ugnies, suberiame suplėšytas rukolos salotas, susmulkintus krapus, juostelėmis pjaustytą lašišą ir išmaišome. Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir sumaišomi su paruoštu padažu. Makaronai su rūkyta lašiša paprastas ir greitai pagaminamas patiekalas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

makaronai su lasisa grietineles padaze
Makaronai su lašiša grietinėlės padaže
Virti makaronai su pakepinta lašiša, prieskoniais ir žalumynais grietinėlės padaže.
makaronai su jautiena ir darzovemis
Makaronai su jautiena ir daržovėmis
Makaronai su apkepinta jautiena bei pakepintomis ir patroškintomis daržovėmis.
uzkepti makaronai
Užkepti makaronai
Užkepti makaronai su pertrintais pomidorais ir fermentiniu sūriu.
makaronai su suriu ir krabu mesa
Makaronai su sūriu ir krabų mėsa
Virti makaronai su sūriu ir krabų mėsa apkepti orkaitėje.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!