patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Makaronai su rūkyta lašiša

makaronai su rukyta lasisa Mums reikės:
300 g makaronų
200 g rūkytos lašišos
120 g rukolos salotų
350 ml daržovių sultinio
200 g varškės sūrio su krienais
1,5 valg. šaukšto miltų
1 valg. šaukšto sviesto
0,5 laimo vaisiaus
pundelio krapų
druskos, pipirų

Gaminame. Makaronai su rūkyta lašiša
Nutarkuojame laimo vaisiaus žievelę, išspaudžiame sultis. Svieste pakepiname miltus, supilame daržovių sultinį ir užviriname. Maišant, pamažu sudedame varškės sūrį, pusę arbatinio šaukštelio nutarkuotų laimo žievelių, supilame išspaustas sultis, pabarstome druska, pipirais. Nuimame nuo ugnies, suberiame suplėšytas rukolos salotas, susmulkintus krapus, juostelėmis pjaustytą lašišą ir išmaišome. Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir sumaišomi su paruoštu padažu. Makaronai su rūkyta lašiša paprastas ir greitai pagaminamas patiekalas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

apkepti makaronai su suriu ir spinatais
Apkepti makaronai su sūriu ir špinatais
Apkepti makaronai su sūriu ir špinatais
makaronai su farsu ir suriu padazu
Makaronai su faršu ir sūrių padažu
Makaronai su faršu ir sūrių padažu - lengvas, itin pikantiško skonio patiekalas. Receptas su nuotraukomis.
spageti su krevetemis
Spageti makaronai su krevetėmis
Spageti makaronai su kepintomis krevetėmis ir daržovėmis.
makaronai su jautiena ir darzovemis
Makaronai su jautiena ir daržovėmis
Makaronai su apkepinta jautiena bei pakepintomis ir patroškintomis daržovėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena