patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Makaronai su sūriu ir krabų mėsa

makaronai su suriu ir krabu mesa Mums reikės:
400 g makaronų
1 svogūno
50 g miltų
50 g sviesto
300 g kieto fermentinio sūrio
350 g krabų mėsos arba krabų lazdelių
400 ml pieno
druskos, pipirų
džiovintų bazilikų, petražolių

Gaminame. Makaronai su sūriu ir krabų mėsa
Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome, sūrį sutarkuojame stambia trintuve, krabų mėsą susmulkiname. Svogūną apkepiname svieste, suberiame miltus, išmaišome, supilame pieną ir kaitiname kol masė sutirštėja. Dedame susmulkintą krabų mėsą, sūrį, druską, pipirus, džiovintus bazilikus ir viską išmaišome. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, supilame į kiaurasamtį ir nuvarviname. Makaronai sumaišomi su sūrio - krabų mase ir sudedami į kepimo formą išteptą sviestu. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Patiekiant į stalą, makaronai su sūriu ir krabų mėsa, pabarstomi bazilikais, petražolėmis. Makaronai su sūriu ir krabų mėsa skanu su šviežių daržovių salotomis. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkepti makaronai
Užkepti makaronai
Užkepti makaronai su pertrintais pomidorais ir fermentiniu sūriu.
lazanija su kumpiu ir pomidorais
Lazanija su kumpiu ir pomidorais
Lazanija su kumpiu, pomidorais, Gauda sūriu, keletu skiltelių česnakų, žalumynais bei Bešamelio padažu.
spageti su tunu ir kapareliais
Spageti su tunu ir kaparėliais
Spageti makaronai su kepintų pomidorų, tuno ir kaparėlių padažu.
makaronu apkepas su farsu
Makaronų apkepas su faršu
Vamzdelio formos makaronų apkepas su faršu ir konservuotų pomidorų sultimis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena