patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Makaronai su sūriu ir krabų mėsa

makaronai su suriu ir krabu mesa Mums reikės:
400 g makaronų
1 svogūno
50 g miltų
50 g sviesto
300 g kieto fermentinio sūrio
350 g krabų mėsos arba krabų lazdelių
400 ml pieno
druskos, pipirų
džiovintų bazilikų, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Makaronai su sūriu ir krabų mėsa
Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome, sūrį sutarkuojame stambia trintuve, krabų mėsą susmulkiname. Svogūną apkepiname svieste, suberiame miltus, išmaišome, supilame pieną ir kaitiname kol masė sutirštėja. Dedame susmulkintą krabų mėsą, sūrį, druską, pipirus, džiovintus bazilikus ir viską išmaišome. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, supilame į kiaurasamtį ir nuvarviname. Makaronai sumaišomi su sūrio - krabų mase ir sudedami į kepimo formą išteptą sviestu. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Patiekiant į stalą, makaronai su sūriu ir krabų mėsa, pabarstomi bazilikais, petražolėmis. Makaronai su sūriu ir krabų mėsa skanu su šviežių daržovių salotomis. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkepti makaronai
Užkepti makaronai
Užkepti makaronai su pertrintais pomidorais ir fermentiniu sūriu.
makaronai su rukyta lasisa
Makaronai su rūkyta lašiša
Virti makaronai su daržovių sultinio, varškės sūrio, laimo, miltų padažu ir rūkyta lašiša.
makaronai su baklazanais ir suriu
Makaronai su baklažanais ir sūriu
Makaronai su kepintais baklažanais, svogūnais, žaliaisiais pipirais, varškės sūriu.
spageti su tunu ir kapareliais
Spageti su tunu ir kaparėliais
Spageti makaronai su kepintų pomidorų, tuno ir kaparėlių padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu