patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Makaronai su vištiena ir Pesto padažu

makaronai su vistiena ir pesto padazu Mums reikės:
300 g spageti makaronų
2 vištienos krūtinėlių
800 g moliūgo
250 g vyšninių pomidorų
alyvuogių aliejaus
druskos, džiovintų žolelių mišinio
Pesto padažui:
50 g kedro riešutų
50 g tarkuoto Parmezano
100 ml natūralaus joguro
60-80 ml alyvuogių aliejaus
4 skiltelių česnako
25 g baziliko lapelių, druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Makaronai su vištiena ir Pesto padažu
Pirmiausia paruošiamas Pesto padažas.

Orkaitė įkaitinama iki 200 laipsnių temperatūros. Kepimo skarda išklojama kepimo popieriumi, suberiami kedro riešutai ir pakepinami orkaitėje apie 5 min., kol gražiai pagelsta. Riešutai suberiami į dubenį, kad atvėstų. Kedro riešutai, česnako skiltelės, baziliko lapeliai sudedami į blenderį ir susmulkinami. Pamažu pilamas alyvuogių aliejus, beriamas parmezano sūris ir viskas gerai išmaišoma iki vientisos masės. Supilamas jogurtas, įberiama druskos ir dar kartą viskas gerai išmaišoma.
Moliūgas supjaustomas nedideliais kubeliais, kurie apšlakstomi alyvuogių aliejumi ir apibarstomi druska. Moliūgo gabaliukai sudedami į skardą ir pakepinami 190 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, sudedami pomidorai ir pakepinami kartu su moliūgais.
Spageti makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir supilami į kiaurasamtį. Vištiena supjaustoma plonomis juostelėmis ir apkepinama alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių. Spageti makaronai sudedami į dubenį ir sumaišomi su Pesto padažu ir vištiena. Makaronai išdėliojami į lėkštes, ant viršaus uždedama kepintų moliūgų su pomidorais, papuošiama baziliko lapeliais. Makaronai su vištiena ir Pesto padažu paruošti. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

makaronai su lasisa grietineles padaze
Makaronai su lašiša grietinėlės padaže
Virti makaronai su pakepinta lašiša, prieskoniais ir žalumynais grietinėlės padaže.
uzkepti makaronai
Užkepti makaronai
Užkepti makaronai su pertrintais pomidorais ir fermentiniu sūriu.
makaronai su rukyta lasisa
Makaronai su rūkyta lašiša
Virti makaronai su daržovių sultinio, varškės sūrio, laimo, miltų padažu ir rūkyta lašiša.
makaronai su baklazanais ir suriu
Makaronai su baklažanais ir sūriu
Makaronai su kepintais baklažanais, svogūnais, žaliaisiais pipirais, varškės sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.