patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Spageti makaronai su krevetėmis

spageti su krevetemis Mums reikės:
300 g spageti makaronų
200 g krevečių
1 cukinijos
2 pomidorų
1 svogūno
1-2 skiltelių česnako
100 ml grietinėlės
200 ml žuvies sultinio
1-2 valg. šaukštų aliejaus
citrinos sulčių
druskos, pipirų, krapų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Spageti makaronai su krevetėmis
Svogūną, česnaką susmulkiname, cukiniją supjaustome kubeliais. Įkaitintame aliejuje apkepiname česnaką, svogūnus ir cukinijos gabaliukus. Nuo pomidorų nulupame odelę, supjaustome kubeliais. Krevetes, pomidorų gabaliukus pakepiname kelias minutes kartu su svogūnais ir cukinija. Supilame sultinį, grietinėlę ir paverdame, įberiame druskos, pipirų, citrinos sulčių, susmulkintų krapų. Spageti makaronus išverdame pasūdytame vandenyje. Ant makaronų užpilame krevečių padažo. Spageti makaronai su krevetėmis paruošti. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lazanija su darzovemis ir grybais
Lazanija su daržovėmis ir grybais
Sluoksniuota makaronų lakštų lazanija su daržovėmis, grybais ir Bešamelio padažu.
lazanija su kumpiu ir pomidorais
Lazanija su kumpiu ir pomidorais
Lazanija su kumpiu, pomidorais, Gauda sūriu, keletu skiltelių česnakų, žalumynais bei Bešamelio padažu.
spageti su tunu ir kapareliais
Spageti su tunu ir kaparėliais
Spageti makaronai su kepintų pomidorų, tuno ir kaparėlių padažu.
makaronai su lasisa grietineles padaze
Makaronai su lašiša grietinėlės padaže
Virti makaronai su pakepinta lašiša, prieskoniais ir žalumynais grietinėlės padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!