patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Mėsos salotų receptai

Salotų su mėsa receptai su nuotraukomis.

Bulvių salotos su pupelėmis ir rūkyta šonine

bulviu salotos su pupelemis ir rukyta sonine
Mums reikės:
4 vidutinio dydžio bulvių
150 g šaldytų šparaginių pupelių
200 g konservuotų baltų pupelių
2 pomidorų
4-5 plonų juostelių rūkytos šoninės
1 mažo raudonojo svogūno
100 ml sultinio
0,5 arb. š. garstyčių
2 valg. š. balzaminio acto
3 valg. š. aliejaus
petražolių, svogūnų laiškų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Rūkytos vištienos salotos su grybais

rukytos vistienos salotos su grybais
Mums reikės:
250 g rūkytos vištienos filė
300 g pievagrybių
200 g konservuotų žirnelių
150 g puskiečio fermentinio sūrio
4 valg. š. grietinės
2-3 valg. š. majonezo
1 valg. š. krienų
druskos, maltų juodųjų pipirų
krapų
Receptas, gaminimas

Avokado ir agurkų salotos su vištiena

avokado ir agurku salotos su vistiena
Mums reikės:
350 g vištienos filė
1 avokado
1 agurko
1 raudonojo svogūno
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
citrinos sulčių
druskos, šviežiai maltų pipirų
žiupsnelio garstyčių grūdelių
Receptas, gaminimas

Vištienos ir ananasų salotos (2)

vistienos ir ananasu salotos
Mums reikės:
400 g keptų vištienos šlaunelių
500 g konservuotų ananasų
500 g pekino kopūsto
300 g puskiečio fermentinio sūrio
majonezo
Receptas, gaminimas

Liežuvio salotos su avokadu (1)

liezuvio salotos su avokadu
Mums reikės:
1 nedidelio virto liežuvio
1 avokado
2 agurkų
2 valg. šaukštų citrinos sulčių
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
baziliko lapelių
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Vištienos salotos su mėtų padažu (1)

vistienos salotos su metu padazu
Mums reikės:
250 g vištienos filė
1 žalios paprikos
1 geltonos paprikos
1 raudonos paprikos
1 apelsino
1 avokado
40 ml alyvuogių aliejaus
20 ml citrinos sulčių
15 g medaus
1 arb. šaukštelio garstyčių
10 g šviežių mėtų
druskos, maltų pipirų
Receptas, gaminimas

Salotos su jautiena ir perlinėmis kruopomis

salotos su jautiena ir perlinemis kruopomis
Mums reikės:
200 g virtos jautienos
100 g perlinių kruopų
1 raudono svogūno
200 g šviežio agurko
50 g majonezo
50 g grietinės
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Salotos su kumpiu

salotos su kumpiu
Mums reikės:
200 g rūkyto kumpio
200 g kieto fermentinio sūrio
0,5 Iceberg salotų gūžės
100 g marinuotos paprikos
120 g natūralaus jogurto
kelių svogūnų laiškų
druskos
Receptas, gaminimas

Pievagrybių salotos su vištiena

pievagrybiu salotos su vistiena
Mums reikės:
200 g vištienos filė
150 g pievagrybių
1 nedidelio mėlynojo svogūno
pundelio salotų lapų
aliejaus
druskos, juodųjų pipirų
Užpilui:
0,5 arb. šaukštelio Dižono garstyčių
1 arb. šaukštelio vyno acto
1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus
100 g natūralaus jogurto
Receptas, gaminimas

Cezario salotos su alyvuogėmis (2)

cezario salotos au alyvuogemis
Mums reikės:
400 g vištienos filė
200 g Parmezano sūrio
100 g alyvuogių (be kauliukų)
2 kietai virtų kiaušinių
200 g baltos duonos (batono)
aliejaus, druskos, pipirų
salotos lapų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos ir ananasu salotos
Vištienos ir ananasų salotos
Vištienos ir ananasų salotos. Keptų vištienos šlaunelių, konservuotų ananasų, pekino kopūsto, fermentinio sūrio gaivios, lengvos ir skanio salotos.
Jautienos salotos su keptomis daržovėmis
Jautienos salotos su keptomis daržovėmis
Jautienos salotos su keptomis daržovėmis, baklažanu, paprika, morkomis ir svogūnais.
avokado ir agurku salotos su vistiena
Avokado ir agurkų salotos su vištiena
Avokado ir agurkų salotos su vištiena
pievagrybiu salotos su vistiena
Pievagrybių salotos su vištiena
Kepintos vištienos filė su šviežiais pievagrybiais, mėlinuoju svogūnu, salotomis. Pagardintos Dižono garstyčiomis, vyno actu, alyvuogių aliejumi, jogurtu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.