patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Mėsos salotų receptai

Salotų su mėsa receptai su nuotraukomis.

Bulvių salotos su pupelėmis ir rūkyta šonine

bulviu salotos su pupelemis ir rukyta sonine
Mums reikės:
4 vidutinio dydžio bulvių
150 g šaldytų šparaginių pupelių
200 g konservuotų baltų pupelių
2 pomidorų
4-5 plonų juostelių rūkytos šoninės
1 mažo raudonojo svogūno
100 ml sultinio
0,5 arb. š. garstyčių
2 valg. š. balzaminio acto
3 valg. š. aliejaus
petražolių, svogūnų laiškų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Rūkytos vištienos salotos su grybais

rukytos vistienos salotos su grybais
Mums reikės:
250 g rūkytos vištienos filė
300 g pievagrybių
200 g konservuotų žirnelių
150 g puskiečio fermentinio sūrio
4 valg. š. grietinės
2-3 valg. š. majonezo
1 valg. š. krienų
druskos, maltų juodųjų pipirų
krapų
Receptas, gaminimas

Avokado ir agurkų salotos su vištiena

avokado ir agurku salotos su vistiena
Mums reikės:
350 g vištienos filė
1 avokado
1 agurko
1 raudonojo svogūno
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
citrinos sulčių
druskos, šviežiai maltų pipirų
žiupsnelio garstyčių grūdelių
Receptas, gaminimas

Vištienos ir ananasų salotos (2)

vistienos ir ananasu salotos
Mums reikės:
400 g keptų vištienos šlaunelių
500 g konservuotų ananasų
500 g pekino kopūsto
300 g puskiečio fermentinio sūrio
majonezo
Receptas, gaminimas

Liežuvio salotos su avokadu (1)

liezuvio salotos su avokadu
Mums reikės:
1 nedidelio virto liežuvio
1 avokado
2 agurkų
2 valg. šaukštų citrinos sulčių
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
baziliko lapelių
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Vištienos salotos su mėtų padažu (1)

vistienos salotos su metu padazu
Mums reikės:
250 g vištienos filė
1 žalios paprikos
1 geltonos paprikos
1 raudonos paprikos
1 apelsino
1 avokado
40 ml alyvuogių aliejaus
20 ml citrinos sulčių
15 g medaus
1 arb. šaukštelio garstyčių
10 g šviežių mėtų
druskos, maltų pipirų
Receptas, gaminimas

Salotos su jautiena ir perlinėmis kruopomis

salotos su jautiena ir perlinemis kruopomis
Mums reikės:
200 g virtos jautienos
100 g perlinių kruopų
1 raudono svogūno
200 g šviežio agurko
50 g majonezo
50 g grietinės
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Salotos su kumpiu

salotos su kumpiu
Mums reikės:
200 g rūkyto kumpio
200 g kieto fermentinio sūrio
0,5 Iceberg salotų gūžės
100 g marinuotos paprikos
120 g natūralaus jogurto
kelių svogūnų laiškų
druskos
Receptas, gaminimas

Pievagrybių salotos su vištiena

pievagrybiu salotos su vistiena
Mums reikės:
200 g vištienos filė
150 g pievagrybių
1 nedidelio mėlynojo svogūno
pundelio salotų lapų
aliejaus
druskos, juodųjų pipirų
Užpilui:
0,5 arb. šaukštelio Dižono garstyčių
1 arb. šaukštelio vyno acto
1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus
100 g natūralaus jogurto
Receptas, gaminimas

Cezario salotos su alyvuogėmis (2)

cezario salotos au alyvuogemis
Mums reikės:
400 g vištienos filė
200 g Parmezano sūrio
100 g alyvuogių (be kauliukų)
2 kietai virtų kiaušinių
200 g baltos duonos (batono)
aliejaus, druskos, pipirų
salotos lapų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pievagrybiu salotos su vistiena
Pievagrybių salotos su vištiena
Kepintos vištienos filė su šviežiais pievagrybiais, mėlinuoju svogūnu, salotomis. Pagardintos Dižono garstyčiomis, vyno actu, alyvuogių aliejumi, jogurtu.
salotos su kumpiu
Salotos su kumpiu
Salotos su rūkytu kumpiu, fermentiniu sūriu, iceberg salotomis bei paprikų-jogurto padažu.
vistienos ir ananasu salotos
Vištienos ir ananasų salotos
Vištienos ir ananasų salotos. Keptų vištienos šlaunelių, konservuotų ananasų, pekino kopūsto, fermentinio sūrio gaivios, lengvos ir skanio salotos.
salotos su jautiena ir perlinemis kruopomis
Salotos su jautiena ir perlinėmis kruopomis
Salotos su jautiena, perlinėmis kruopomis, šviežiais agurkais, raudonaisiais svogūnais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.