patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Salotos su kumpiu

salotos su kumpiu Mums reikės:
200 g rūkyto kumpio
200 g kieto fermentinio sūrio
0,5 Iceberg salotų gūžės
100 g marinuotos paprikos
120 g natūralaus jogurto
kelių svogūnų laiškų
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Salotos su kumpiu
Kumpį ir sūrį supjaustome šiaudeliais. Papriką sutriname blenderiu, kol gauname tyrę. Gautą tyrę sumaišome su jogurtu, įberiame druskos ir išmaišome. Salotas nuplauname, nusausiname, suplėšome rankomis ir dedame į lėkštę. Ant salotų sudedame kumpį, sūrį, supjaustytus svogūnų laiškus ir viską užpilame paruoštu paprikos-jogurto padažu. Salotos su kumpiu puikiai tinka pusryčiams ar lengvai vakarienei. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

salotos su jautiena ir perlinemis kruopomis
Salotos su jautiena ir perlinėmis kruopomis
Salotos su jautiena, perlinėmis kruopomis, šviežiais agurkais, raudonaisiais svogūnais.
vistienos salotos su greipfrutais
Vištienos salotos su greipfrutais
Vištienos salotos su greipfrutais. Virtos ar keptos vištienos krūtinėlės salotos su džiovintomis slyvomis ir greipfrutais, pagardintos majonezu ir kedro riešutais.
jautienos salotos su obuoliais
Jautienos salotos su obuoliais
Jautienos salotos su obuoliais. Salotos su virta jautiena, kiaušiniais, obuoliais, marinuotais agurkais, svogūnu. Pagardintos majonezu, citrinos sultimis, pipirais bei druska.
vistienos salotos apelsinuose
Vištienos salotos apelsinuose
Vištienos salotos apelsinuose. Vištienos krūtinėlės salotos įdarytos apelsinų puselėse.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Karolina
Pirmą kartą bandėm su mama. Aš tik perkišinėjau. Antrą kartą dariau pati viską. Iš pradžių tešla buvo plyštanti, bet pridėjau daugiau miltų ir tada viskas gerai, ir skanu, nesunku. Labai patiko Šypsena Tėčiui gimtadienio proga iškepiau Šypsena niam
Monika
Sveikos, norejau paklausti jusu nuomones, ar man gautusi ceburekas jei vietoj sodos ideciau kepimo milteliu? Gyvenu siuo metu anglijoj ir cia nerandu tokio produkto kaip soda Liūdesys
Sim
Gavosi labai skaniai, stebino skonių įvairovė, tiesiog pasaka Šypsena
Vilma
Nelabai supratau tai kiek is viso miltu, nes i tesla dedasi miltai (nes recepte rasoma dedami miltai su kepim milteliais) o trupiniams atskirai dar stikline ar kaip?
Laima
Kopusta galima mikrobangej pakaitinti. Man paprasciau nei virti galva  Šypsena