patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Salotos su kumpiu

salotos su kumpiu Mums reikės:
200 g rūkyto kumpio
200 g kieto fermentinio sūrio
0,5 Iceberg salotų gūžės
100 g marinuotos paprikos
120 g natūralaus jogurto
kelių svogūnų laiškų
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Salotos su kumpiu
Kumpį ir sūrį supjaustome šiaudeliais. Papriką sutriname blenderiu, kol gauname tyrę. Gautą tyrę sumaišome su jogurtu, įberiame druskos ir išmaišome. Salotas nuplauname, nusausiname, suplėšome rankomis ir dedame į lėkštę. Ant salotų sudedame kumpį, sūrį, supjaustytus svogūnų laiškus ir viską užpilame paruoštu paprikos-jogurto padažu. Salotos su kumpiu puikiai tinka pusryčiams ar lengvai vakarienei. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos salotos su metu padazu
Vištienos salotos su mėtų padažu
Vištienos salotos su mėtų padažu. Ypatingai pikantiško skonio vištienos filė salotos su apelsinais, avokadais, paprikomis, mėtomis. Receptas su nuotraukomis.
bulviu salotos su pupelemis ir rukyta sonine
Bulvių salotos su pupelėmis ir rūkyta šonine
Bulvių salotos su konservuotomis baltosiomis pupelėmis ir rūkyta šonine.
pievagrybiu salotos su vistiena
Pievagrybių salotos su vištiena
Kepintos vištienos filė su šviežiais pievagrybiais, mėlinuoju svogūnu, salotomis. Pagardintos Dižono garstyčiomis, vyno actu, alyvuogių aliejumi, jogurtu.
avokado ir agurku salotos su vistiena
Avokado ir agurkų salotos su vištiena
Avokado ir agurkų salotos su vištiena

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
Rita
Labai skanus, greitai ir paprastai padaromas pyragas. Aciu uz recepta, seimyna suzaveta.
Koktail
Gal galėtumėte pasakyti kiek citrinos sulčių dėti?