patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Salotos su kumpiu

salotos su kumpiu Mums reikės:
200 g rūkyto kumpio
200 g kieto fermentinio sūrio
0,5 Iceberg salotų gūžės
100 g marinuotos paprikos
120 g natūralaus jogurto
kelių svogūnų laiškų
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Salotos su kumpiu
Kumpį ir sūrį supjaustome šiaudeliais. Papriką sutriname blenderiu, kol gauname tyrę. Gautą tyrę sumaišome su jogurtu, įberiame druskos ir išmaišome. Salotas nuplauname, nusausiname, suplėšome rankomis ir dedame į lėkštę. Ant salotų sudedame kumpį, sūrį, supjaustytus svogūnų laiškus ir viską užpilame paruoštu paprikos-jogurto padažu. Salotos su kumpiu puikiai tinka pusryčiams ar lengvai vakarienei. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos salotos su mango
Vištienos salotos su mango
Gaivios vištienos filė salotos su mango, agurkais bei salotų lapais.
pievagrybiu salotos su vistiena
Pievagrybių salotos su vištiena
Kepintos vištienos filė su šviežiais pievagrybiais, mėlinuoju svogūnu, salotomis. Pagardintos Dižono garstyčiomis, vyno actu, alyvuogių aliejumi, jogurtu.
cezario salotos au alyvuogemis
Cezario salotos su alyvuogėmis
Cezario salotos su vištienos filė, parmezano sūriu, virtais kiaušiniais, balta duona, alyvuogėmis. Receptas su nuotraukomis.
bulviu salotos su pupelemis ir rukyta sonine
Bulvių salotos su pupelėmis ir rūkyta šonine
Bulvių salotos su konservuotomis baltosiomis pupelėmis ir rūkyta šonine.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Lina
Fu - kas gali valgyti su inkstais? Aš išvis jokių mėsgalių nededu, svogūniuką su morkyte pakepinu ant sviestuko ir valgom su grietine. Laaabai skanu. Visa šeimyna lapnoja Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Ne, Ema, kremui želatinos nereikia. Kremas turi šiek tiek įsigerti ir į lakštus.
Ema
O kremui nereikia zalatinos?
Karolina
Tikrai labai skanu ir iskepiau visai šeimai Juokas
anonimas
Kad vedarai netrukinetu ir neisbegtu bei butu grazios apvalios plonos formos, juos reikia prikimstus ideti i verdancio vandens puoda po viena ir su mentele graziai sulyginti kol jie igaus grazia tolygia apvalia mase, isimti ir isdelioti i skarda, bekepant tankiai susmaigstyti su dantu krapstukais ir palikti kol apkeps viena puse, ta pati padaryti ant apverstos puses, rezultatas super gaunasi.