patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos ir ananasų salotos

vistienos ir ananasu salotos Mums reikės:
400 g keptų vištienos šlaunelių
500 g konservuotų ananasų
500 g pekino kopūsto
300 g puskiečio fermentinio sūrio
majonezo

Gaminame. Vištienos ir ananasų salotos
Iš vištos šlaunelių išimame kauliukus ir vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Pekino kopūstą ir fermentinį sūrį supjaustome šiaudeliais. Konservuotus ananasus nuvarviname ir supjaustome gabaliukais. Viską sudedame į dubenį, įdedame majonezo ir gerai išmaišome. Vištienos salotos su ananasais - labai lengvos, švelnios ir gaivios salotos. Skanaus.

Komentarai

2010-05-17
Alex
kam patinka i sias vistienos salotas dar galima poro ipjaustyti Mirktelti
2010-05-17
valytė
nu tokios gaivios sitos vistienos ir ananasu salotos, valgai ir vis dar norisi Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cezario salotos au alyvuogemis
Cezario salotos su alyvuogėmis
Cezario salotos su vištienos filė, parmezano sūriu, virtais kiaušiniais, balta duona, alyvuogėmis. Receptas su nuotraukomis.
vistienos salotos su avokadu
Vištienos salotos su avokadu
Lengvos ir skanios vištienos krūtinėlės salotos su avokadu, obuoliais bei salotų lapais.
vistienos salotos apelsinuose
Vištienos salotos apelsinuose
Vištienos salotos apelsinuose. Vištienos krūtinėlės salotos įdarytos apelsinų puselėse.
bulviu salotos su pupelemis ir rukyta sonine
Bulvių salotos su pupelėmis ir rūkyta šonine
Bulvių salotos su konservuotomis baltosiomis pupelėmis ir rūkyta šonine.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.