patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos ir ananasų salotos

vistienos ir ananasu salotos Mums reikės:
400 g keptų vištienos šlaunelių
500 g konservuotų ananasų
500 g pekino kopūsto
300 g puskiečio fermentinio sūrio
majonezo

Gaminame. Vištienos ir ananasų salotos
Iš vištos šlaunelių išimame kauliukus ir vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Pekino kopūstą ir fermentinį sūrį supjaustome šiaudeliais. Konservuotus ananasus nuvarviname ir supjaustome gabaliukais. Viską sudedame į dubenį, įdedame majonezo ir gerai išmaišome. Vištienos salotos su ananasais - labai lengvos, švelnios ir gaivios salotos. Skanaus.

Komentarai

2010-05-17
Alex
kam patinka i sias vistienos salotas dar galima poro ipjaustyti Mirktelti
2010-05-17
valytė
nu tokios gaivios sitos vistienos ir ananasu salotos, valgai ir vis dar norisi Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistienos salotos apelsinuose
Vištienos salotos apelsinuose
Vištienos salotos apelsinuose. Vištienos krūtinėlės salotos įdarytos apelsinų puselėse.
Jautienos salotos su keptomis daržovėmis
Jautienos salotos su keptomis daržovėmis
Jautienos salotos su keptomis daržovėmis, baklažanu, paprika, morkomis ir svogūnais.
jautienos salotos su obuoliais
Jautienos salotos su obuoliais
Jautienos salotos su obuoliais. Salotos su virta jautiena, kiaušiniais, obuoliais, marinuotais agurkais, svogūnu. Pagardintos majonezu, citrinos sultimis, pipirais bei druska.
salotos su jautiena ir perlinemis kruopomis
Salotos su jautiena ir perlinėmis kruopomis
Salotos su jautiena, perlinėmis kruopomis, šviežiais agurkais, raudonaisiais svogūnais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena