patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos ir ananasų salotos

vistienos ir ananasu salotos Mums reikės:
400 g keptų vištienos šlaunelių
500 g konservuotų ananasų
500 g pekino kopūsto
300 g puskiečio fermentinio sūrio
majonezo

Gaminame. Vištienos ir ananasų salotos
Iš vištos šlaunelių išimame kauliukus ir vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Pekino kopūstą ir fermentinį sūrį supjaustome šiaudeliais. Konservuotus ananasus nuvarviname ir supjaustome gabaliukais. Viską sudedame į dubenį, įdedame majonezo ir gerai išmaišome. Vištienos salotos su ananasais - labai lengvos, švelnios ir gaivios salotos. Skanaus.

Komentarai

2010-05-17
Alex
kam patinka i sias vistienos salotas dar galima poro ipjaustyti Mirktelti
2010-05-17
valytė
nu tokios gaivios sitos vistienos ir ananasu salotos, valgai ir vis dar norisi Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

salotos su kumpiu
Salotos su kumpiu
Salotos su rūkytu kumpiu, fermentiniu sūriu, iceberg salotomis bei paprikų-jogurto padažu.
vistienos salotos su greipfrutais
Vištienos salotos su greipfrutais
Vištienos salotos su greipfrutais. Virtos ar keptos vištienos krūtinėlės salotos su džiovintomis slyvomis ir greipfrutais, pagardintos majonezu ir kedro riešutais.
liezuvio salotos su avokadu
Liežuvio salotos su avokadu
Liežuvio salotos su avokadu. Skanios ir lengvos salotos su liežuviu, agurkais ir avokadais.
vistienos salotos su mango
Vištienos salotos su mango
Gaivios vištienos filė salotos su mango, agurkais bei salotų lapais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena