patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos salotos su greipfrutais

vistienos salotos su greipfrutais Mums reikės:
1 vištienos krūtinėlės
100 g džiovintų slyvų (be kauliukų)
1 greipfruto
saujos kedro riešutų
majonezo
druskos, pipirų

Gaminame. Vištienos salotos su greipfrutais
Vištienos filė išverdame arba truputį pamušame, pabarstome druska, pipirais ir iškepame. Atvėsintą vištieną supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais. Džiovintas slyvas užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame 10 min., vėliau nusausiname ir perpjauname į keturias dalis. Greipfrutą nulupame ir supjaustome gabaliukais kaip vištieną. Viską sumaišome su majonezu, viršų pabarstome kedro riešutais. Skanaus.

Komentarai

2011-02-02
simona
Turetu buti skanu, nes visus produktus laaabai megstu  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

salotos su kumpiu
Salotos su kumpiu
Salotos su rūkytu kumpiu, fermentiniu sūriu, iceberg salotomis bei paprikų-jogurto padažu.
vistienos salotos su avokadu
Vištienos salotos su avokadu
Lengvos ir skanios vištienos krūtinėlės salotos su avokadu, obuoliais bei salotų lapais.
Jautienos salotos su keptomis daržovėmis
Jautienos salotos su keptomis daržovėmis
Jautienos salotos su keptomis daržovėmis, baklažanu, paprika, morkomis ir svogūnais.
jautienos salotos su obuoliais
Jautienos salotos su obuoliais
Jautienos salotos su obuoliais. Salotos su virta jautiena, kiaušiniais, obuoliais, marinuotais agurkais, svogūnu. Pagardintos majonezu, citrinos sultimis, pipirais bei druska.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.