patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Vištienos salotos su mango

vistienos salotos su mango Mums reikės:
300 g vištienos filė
1 mango
1 šviežio agurko
aliejaus kepimui
salotų lapų
sezamo sėklų, paprikos miltelių (nebūtinai)
Padažui:
2 v. šaukštų apelsinų sulčių
2 v. šaukštų citrinų sulčių
4 v. šaukštų alyvuogių aliejaus
1 arb. šaukštelio garstyčių
druskos, pipirų

Gaminame. Vištienos salotos su mango
Vištienos filė supjaustome juostelėmis, apkepiname aliejuje iš visų pusių, pabarstome druska ir atvėsiname. Mango nulupame, išimame kauliuką ir supjaustome plonomis juostelėmis. Agurką perpjauname išilgai pusiau ir supjaustome griežinėliais. Salotų lapus nuplauname, nusausiname ir suplėšome rankomis. Padažui visus komponentus sumaišome ir gerai išplakame. Į lėkštes sudedame salotų lapus, vištienos, mango juosteles, agurko griežinėlius ir užpilame paruoštu padažu. Viršų galima pabarstyti paprikos milteliais arba sezamo sėklomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

liezuvio salotos su avokadu
Liežuvio salotos su avokadu
Liežuvio salotos su avokadu. Skanios ir lengvos salotos su liežuviu, agurkais ir avokadais.
avokado ir agurku salotos su vistiena
Avokado ir agurkų salotos su vištiena
Avokado ir agurkų salotos su vištiena
vistienos salotos su metu padazu
Vištienos salotos su mėtų padažu
Vištienos salotos su mėtų padažu. Ypatingai pikantiško skonio vištienos filė salotos su apelsinais, avokadais, paprikomis, mėtomis. Receptas su nuotraukomis.
vistienos salotos su greipfrutais
Vištienos salotos su greipfrutais
Vištienos salotos su greipfrutais. Virtos ar keptos vištienos krūtinėlės salotos su džiovintomis slyvomis ir greipfrutais, pagardintos majonezu ir kedro riešutais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.
Monika
Pyragas labai skanus. Tačiau tešlai produktų ėmiau dvigubai. Padui ir dar viršui papuošti juostelėmis, ypač kaip parodyta nuotraukoje, tokio kiekio produktų, koks nurodytas recepte - neužtenka. O už receptą ačiū! Gaminau jau antrą kartą.